Karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Karvanpoisto laserilla tarjoaa pysyvät tulokset. Toimenpide tehdään sarjahoitona 3–5 kertaa parin kuukauden välein. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Laserhoitoja tehdään Helsingissä ja Turussa. MiraSmooth-toimenpiteet tehdään Helsingissä.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Teidän pitäisi mainostaa teidän karvanpoistolaitetta enemmän. Missään muualla ei karvat poistu näin tehokkaasti.
Kiitos mahtavasta asiakaspalvelusta. :)
Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta sekä hinnat kohtuulliset.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)
  • 0201 777 288 (Turku)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Pysyvä karvanpoisto laserilla

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Ylähuuli
96 €
Leuka, pieni alue
96 €
Leuka, suuri alue
159 €
Leuka ja kaula
199 €
Kainalot
189 €
Bikiniraja
189 €
Kolmen kerran sarjahoito: bikiniraja tai kainalot
349 €
Bikinialue, keskisuuri alue
230 €
Käsivarret, pieni alue
180 €
Käsivarret, laaja alue
230 €
Sääret
390 €
Reidet
390 €
Selkä tai rintakehä, pieni alue
290 €
Selkä tai rintakehä, keskisuuri alue
390 €
Selkä tai rintakehä, laaja alue
490 €
Useita alueita saman toimenpidekerran aikana
Kysy tarjousta. €

miraSmooth — pysyvä karvanpoisto kainaloista

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi miraSmooth-käsittely
1990 €
Tarvittaessa toinen miraSmooth-käsittely
990 €

Aktiiviraha

Yli 500 euroa maksavat toimenpiteet voit maksaa CITYKLINIKKA–AKTIIVIRAHALLA. Aktiivirahan etuja on muun muassa jopa 30 kuukauden koroton maksuaika. Kun pankki on hyväksynyt Aktiiviraha-sopimuksen, sinun ei tarvitse maksaa toimenpiteen yhteydessä mitään.   Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Lue lisää aktiivirahasta

Verkkokauppa

OSTA PALVELU VERKKOKAUPASTAMME.

Cityklinikan verkkokaupassa on paljon maksutapoja.

  • Maksa heti.
  • Tilaa lasku.
  • Tai valitse osamaksu.

 

Osta toimenpide verkkokaupasta.

VERKKOKAUPAN
OSAMAKSUVAIHTOEHDOT:

  • Jousto — maksuaikaa 1–12 kk
  • Klarna — maksuaikaa 1–24 kk
  • Collector — maksuaikaa 1–36 kk
  • Mash — maksuaikaa 1–60 kk
  • OP Lasku — vähimmäiserä 50 €
Lue lisää

Usein esitettyjä kysymyksiä

Karvanpoisto laserilla — mihin se perustuu?

Karvanpoistoon käytetty laserlaite lähettää aallonpituudeltaan sellaista laservaloa, joka pystyy tunkeutumaan karvan pigmenttipartikkeleihin. Laitteen lähettämä laservalo muuttuu lämpöenergiaksi, joka tuhoaa pigmenttiä sisältävän karvan ja karvatupen. Tuhottu karvatuppi ei voi tuottaa enää koskaan uutta karvaa.

Laservalo tuhoaa vain karvatuppia, ei ympäröivää ihoa.

Miltä alueilta karvaa voi poistaa?

Laserilla voidaan poistaa karvaa mistä tahansa kehonosasta. Silmien alueelta karvoja ei voi laserilla kuitenkaan poistaa.

 

Sopiiko karvanpoisto laserilla varmasti kaikille?

Karvanpoisto laserilla sopii parhaiten vaaleaihoisille ihmisille, joiden ihokarvat ovat tummia. Aivan vaaleiden karvojen poistamiseen laser ei sovellu, koska laservalo sitoutuu karvojen pigmenttipartikkeleihin ja kykenee siten tuhoamaan karvatupen.

Kainaloista vaaleat karvat voidaan poistaa miraSmooth-laitteella.

 

Miksi yksi hoitokerta ei riitä?

Laservalo tunkeutuu aina karvan pigmenttiin. Siksi karvanpoisto laserilla onnistuu, kun karvoissa on kyllin pigmenttipartikkeleita. Karvoissa on kyllin paljon pigmenttiä vain kasvuvaiheen aikana. Samalla alueella — esimerkiksi kainaloissa — osa karvatupista on kasvuvaiheessa, osa ei. Vain osa karvatupista tuhoutuu yhden hoitokerran aikana.

Väli- tai lepovaiheessa olevat karvat eivät sisällä pigmenttiä. Laser ei sitoudu värittömään karvaan. Tämän vuoksi väli- tai lepovaiheen karvatupet eivät laservaloon reagoi. Jotta nämä karvatupet voidaan tavoittaa, on odotettava sitä, että ne siirtyvät jälleen kasvuvaiheeseen.

Kun laserhoito tehdään useita kertoja muutaman viikon välein, saadaan käsitellyksi kaikki karvatupet niiden aktiivivaiheessa.

 

Montako kertaa karvanpoisto laserilla tehdään?

Toimenpidekertojen lukumäärä on aina yksilöllinen. Joskus kaikki hoitoalueen karvatupet saadaan tuhottua neljällä laserhoidolla. Usein tarvitaan enemmän kuin neljä laserhoitokertaa. Joskus harvoin saatetaan tarvita jopa kahdeksan laserointia.

Laserhoitosarjalla saadaan kuitenkin aina pysyvä tulos, toisin kuin elektrolyysillä, vahauksella tai muilla karvanpoistotoimenpiteillä. Siksi laser on karvanpoistossa edelleen ykkönen.

 

Miksi vahaus kiihdyttää karvankasvua?

Osa karvanpoistomenetelmistä kiihdyttää karvankasvua.

Jos karvoja poistetaan vetämällä, nyppimällä tai repimällä ne ulos karvatupista, alueen verenkierto aktivoituu. Veri tuo mukanaan happea ja ravintoaineita. Näiden ansiosta karvat kasvavat entistä nopeammin. Toistuva epilointi, vahaus ja nyppiminen aktivoivat karvojen kasvua. Mitä useammin karvoja nypitään ja vedetään pois juuriaan myöden, sitä kiihkeämmin alueelle virtaa verta. Poistoalueelle virtaava happi- ja ravintorikas veri ravitsee alueen karvatuppia kasvattamaan entistä terveempää karvaa.

Lopputulos: tiheä, tumma karvoitus.

Laser vai elektrolyysi?

Karvanpoisto onnistuu erinomaisesti sekä laserilla että elektrolyysillä. Teholtaan toimenpiteet ovat yhtä hyviä. Laserhoidon etuja ovat hoidon nopeus ja kivuttomuus.

Elektrolyysissä karvatupet käsitellään sähkö- tai radiotaajuusenergialla. Energia viedään jokaiseen karvatuppeen erikseen pienen neulan avulla. Toimenpide on kivulias. Se myös kestää pitkään.

Laserhoidossa käsitellään yhtä aikaa useita karvatuppeja, minkä vuoksi toimenpide on nopea. Laserointi ei myöskään satu lähimainkaan yhtä paljon kuin elektrolyysi.

Aika ja kipu

Ylähuulen alue voidaan käsitellä 5–9 lasersykäyksen avulla. Elektrolyysissä saman alueen karvojen poistaminen vaatii jopa satoja ”nipsauksia”.

Mitä suuremmalta alueelta karvoja on tarkoitus poistaa, sitä tarkoituksenmukaisempi laserhoito on. Laajojen alueiden karvanpoistoja tehtäessä elektrolyysin aiheuttama kipu ja hoidossa kuluva aika olisivat melkoinen uhraus — ainakin laserhoitoon verrattuna.

 

Karvanpoisto laserilla -wiki

Perustietoa

Pysyvä karvanpoisto helpottaa arkea. Karvojen poistaminen ajamalla tai nyppimällä on työlästä ja aikaa vievää. Sokerointi ja vahaus tehoavat joksikin aikaa. Elektrolyysi on tehokas mutta toimenpiteenä hidas ja kivulias. Cityklinikalla pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä laserilla ja kainaloihin myös miraSmooth-hoidolla.

Tummaa ja tummahkoa karvaa voidaan poistaa tehokkaan Fotona-laserlaitteen avulla. Cityklinikka käyttää karvanpoistossa alan uusinta teknologiaa. Uusin innovaatio karvanpoiston kannalta on Fotona S-11 -skanneri. Skanneri nopeuttaa ja helpottaa isojen alueiden — esim. jalkojen, selän, rintakehän — hoitoa. Skanneri tekee karvanpoistosta erittäin kustannustehokasta, koska laservalosäde käsittelee automaattisesti melko suuren ihoalueen ilman käsin tehtävää ohjausta.

Pysyvä karvanpoisto vaatii keskimäärin 3–5 laserhoitokertaa. Hoidot tehdään 6–8 viikon välein. Näin saadaan pysäytettyä karvankasvu sekä aktiivisissa karvatupissa että niissä tupissa, jotka ovat lepovaiheessa.

Kainaloiden alueella pysyvä karvanpoisto on mahdollista tehdä myös täysin uudenlaisella mikroaaltotekniikalla. MiraSmooth on karvanpoistokäsittely, joka tehoaa kaikenvärisiin kainalokarvoihin. Koska vaaleiden karvojen poistaminen laserilla on mahdotonta, miraSmooth on ainoa todellinen pysyvä karvanpoisto vaaleille ihmisille.

MiraSmooth-toimenpide tehdään 1–2 kertaa ja se tehoaa kaikenvärisiin karvoihin. Lisäksi se vähentää kainaloiden hikoilua keskimäärin 82 prosenttia.


Pysyvä karvanpoisto laserilla

Lasertekniikka käytetään karvojen poistamiseen ympäri maailmaa. Tekniikka on hyväksytty sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Käyttämämme laser sopii kaikenvärisille ihoille ja myös kaikille ihotyypeille. Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös erittäin tummaihoiselle tai poikkeuksellisen vaaleaihoiselle ihmiselle. Ihon kuivuus, herkkyys tai rasvaisuus eivät ole vasta-aihe laserhoidolle.

Pysyvä karvanpoisto laserilla ei kuitenkaan tehoa hennolle ja ohuelle karvalle. Vaaleita, punaisia tai harmaita karvoja on laserilla erittäin vaikea poistaa. Sokerointi sopii näiden poistamiseen erinomaisesti.

Toimenpiteen kulku

Ennen karvanpoistoa karvojen annetaan kasvaa noin yhden tai kahden millimetrin pituisiksi.

Juuri ennen laserhoitoa iholle voidaan levittää puudutevoide, joka vähentää epämiellyttäviä tuntemuksia laserhoidon aikana. Toimenpide tuntuu iholla pistelynä ja kuumotuksena. Näitä vähennetään tarvittaessa levittämällä hoitoalueelle viilentävää geeliä.

Kuumotusta ja pistelyä lievittää myös laserlaitteemme hoitopäässä oleva viilennystoiminto. Automaattinen viilennystoiminto ohjataan ihoon jo ennen laservalon osumista karvatuppeen. Viilennys jatkuu koko sen ajan, kun karvatuppea käsitellään laserilla ja vielä käsittelyn jälkeenkin.

Pysyvä karvanpoisto laserilla on sarjahoito

Laserhoito tehoaa vain kasvuvaiheessa oleviin karvoihin ja aktiivivaiheessa oleviin karvatuppiin. Kaikki karvatupet eivät ole aktiivisessa kasvuvaiheessa yhtä aikaa. Jotta kaikki karvatupet voidaan käsitellä niiden ollessa aktiivivaiheessa, toimenpide on tehtävä muutaman kerran 6–8 viikon välein.

Keskimäärin neljä toimenpidekertaa riittää kaikkien toimenpidealueen karvatuppien inaktivoimiseen. Kun sarjahoito on loppunut, uutta karvaa alueelle ei enää kasva.

Heti laserhoidon jälkeen karvankasvu näyttää vielä jatkuvan. Tämä johtuu siitä, että karvat kasvavat jonkin aikaa vielä senkin jälkeen, kun niiden juuri on tuhottu. Nämä ns. kuolleet karvat tippuvat pois kahden viikon kuluessa toimenpiteestä.

Laserhoidon jälkeen

Potilas voi jatkaa arkirutiinejaan heti toimenpiteen jälkeen. Alueella on usein pientä punoitusta ja jonkinasteisia ihotuntemuksia. Näitä kannattaa hoitaa Laserat™-voiteella. Ilman voiteen käyttöä punoitus saattaa kestää muutamia päiviä.

Toimenpidealue on suojattava huolellisesti auringolta. Solariumiin ei karvanpoiston jälkeen saa mennä.

Kaikki laserlaitteet eivät sovellu karvanpoistoon. Karvanpoistoon tarvitaan nimittäin valonpituutta, joka imeytyy pigmenttipartikkeleihin. On hyvä tietää, että vain osa laservalonpituuksista kykenee imeytymään nimenomaan tummaan väriaineeseen

 

 


Pysyvä karvanpoisto miraSmooth-hoidolla

MiraSmooth on kaksoishoito, jonka avulla potilas pääsee eroon sekä kainaloiden hikoilusta että kainaloiden karvankasvusta. Toimenpiteessä kainalot käsitellään mikroaalloilla. Nämä viedään karvatuppiin ja hikirauhasiin ihon läpi. Kainaloiden iho ei vaurioidu toimenpiteessä lainkaan.

MiraSmooth-toimenpiteen tekee lääkäri, ja toimenpide kestää tunnista puoleentoista tuntiin. Toimenpiteen lopputulos on pysyvä: karvankasvu pysähtyy ja hien määrä vähenee keskimäärin 82 prosentilla.

MiraSmooth-hoito tehdään 1–2 kertaa. Joskus jo yksi miraSmooth-hoito riittää pysäyttämään kainaloiden karvankasvun. Jos näin ei käy, hoito uusitaan 6–8 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.

MiraSmoothin etuna voidaan pitää sitä, että se tehoaa kaikenvärisiin karvoihin, toisin kuin laserhoito, joka ei tehoa vaaleisiin ihokarvoihin. Toisaalta miraSmooth soveltuu ainoastaan kainalokarvoituksen pysyvään poistamiseen. Muille ihoalueille hoitoa ei voida tehdä.


IPL-karvanpoisto

Markkinoilla olevat erilaiset tekniikat ja valonpituudet saattavat aiheuttaa päänvaivaa. Laser- ja muita valohoitoja myydään monilla kauppanimillä. Myös IPL-hoitoja saatetaan virheellisesti markkinoida laserhoitoina, vaikka IPL ei ole sama asia kuin laser.

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valopimpulseihin, IPL = Intensed Pulse Light.

IPL – laitteella voidaan myös poistaa karvat pysyvästi, kivuttomasti ja tehokkaasti. Mihin valoimpulssien teho perustuu? Laite lähettää voimakkaita kohdennettuja valosäteitä impulsseina karvatuppeen. Valo lämittaa sen n.70 asteeseen ja täten proteiini hiussolussa ja -tupessa tuhoutuu.

Yleensä tarvitaan 3-6 hoitokertaa täydellisen karvattomuuden aikaansaamiseksi hoidetulla alueella.

 

 


Muita saman aihealueen palveluita

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uudet R20- ja FracTat™-menetelmät nopeuttavat väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot, miedot ja keskivahvat kuorinnat sekä kuoriva Spot Eraser -hoito. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

Karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

Slim Cold ja Zerona — rasvanpoisto kylmälaserilla

Kylmälaserhoito poistaa sitkeitä rasvakertymiä. Toimenpiteet Turun Cityklinikalla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

Selluliitti pois pysyvästi

Cityklinikalla kosmeettista selluliittia hoidetaan CelluTite-, TiteFX- ja Slim Cold-toimenpiteillä.

Lue lisää

Suonikohjut ja verisuonimuutokset - tehokkaat hoitomuodot

Cityklinikalla verisuonimuutoksia hoidetaan monilla eri tehokkailla tavoilla.

Lue lisää

Liikahikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Ammattilaisille

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso Laser & Health Academy -koulutukset.