Uutta klinikalla! LUMINA täyteaineet nyt meillä

Olemme kasvattaneet kesällä täyteainevalikoimaa täysin uudella hyaluronihappopohjaisella valmisteella nimeltä LUMINA. Olen hyvin innoissani tästä uudesta täyteaineesta, sillä Lumina täyteaine mahdollistaa todella monipuoliset täyteainehoidot ja jopa paljon pysyvämmät hoitotulokset kuin monilla muilla tunnetuilla täyteainevalmisteilla.

Lumina täyteaineella voidaan parantaa ulkonäköä nyt entistä tehokkaammin. Lumina uutuustäyteaineita on kolme erilaista eri käyttötarkoituksiin; Lumina-S, Lumina-M ja Lumina-L. Luminalla voidaan monipuolisesti muotoilla ja korostaa kasvojen piirteitä, muotoilla leukalinjaa, täyttää ”hamsteripusseja” ja veltostunutta ihoa, häivyttää juonteita, sekä muotoilla kauniisti huulia. Täyteaine valitaan aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan ja hänen toiveitaan kuunnellen.

Lumina täyteaineperheestä löytyy kolme eri täyteainetta eri käyttötarkoituksiin; Lumina-S, Lumina-M sekä Lumina-L. Konsultaatiossa suunnitellaan yksilöllinen täyteainehoito yhdessä terveydenhuollon ammattilaisen ja asiakkaan kanssa.

Asiakkaat ovat kysyneet minulta millä tavoin Lumina-L (1,0ml) täyteaine eroaa muista täyteaineista. Esimerkiksi Lumina L (ruiskussa on 1,0 ml) täyteaineen hyaluronihappogeelin määrä on paljon suurempi ja vahvempi kuin markkinoiden muilla täyteaineilla. Lisäksi hyaluronihappomolekyylien välillä olevat ristikkäissidokset varmistavat sen, että täyteaineen pysyvyys ihossa on entistä pitkäkestoisempi. Tulokset pysyvät ihossa jopa yli 12 kuukauden ajan riippuen hoitoalueesta ja asiakkaan aineenvaihdunnasta.

Olen valinnut LUMINA täyteaineet klinikalleni, koska Lumina L -täyteainetta on käytetty maailmalla useiden vuosien ajan ilman havaittuja sivuvaikutuksia. Kyseessä on siis paljon tutkittu ja käytetty turvallinen täyteaine. Lumina on CE-sertifioitu, eurooppalainen täyteainesarja, jonka raaka-aine on hyaluronihappo. Yksi ruiske sisältää 1,00 ml hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on turvallinen, ihoon injektoitava aine. Koska hyaluronihappoa on luonnostaan kehossa, aine on elimistölle tuttu ja allergiset reaktiot ovat erittäin harvinaisia. Hyaluronihappo on biohajoava aine, eli se poistuu ihosta vähitellen ihmisen luonnollisten aineenvaihduntaprosessien myötä. Lumina täyteaine ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, eikä siksi aiheuta yliherkkyysreaktioita. Lumina L (1,0ml) -täyteaine injisoidaan yleensä syvälle dermikseen, ja se sopiikin parhaiten kasvonpiirteiden kohottamiseen. Joissain tapauksissa lääkäri tai sairaanhoitaja injisoi myös Lumina-L täyteainetta huuliin, mikäli Lumina-M tai Hydryalix Deep tai UltraDeep täyteaineilla ei ole saavutettu tarpeeksi pitkäkestoista tulosta johtuen asiakkaan yksilöllisistä aineenvaihdunnallisista seikoista.

MIKSI TÄYTEAINEET OVAT NIIN KYSYTTÄJÄ KASVOJEN PIIRTEIDEN KOHOTUKSESSA SEKÄ HUULTEN TÄYTELÄISTÄMISESSÄ?

Täyteainehoidoilla voidaan monipuolisesti hoitaa erilaisia tarpeita ja ongelmia. Täyteaineita käytetään paljon erityisesti ikääntymismuutoksissa. Ikääntyessään iho ohenee ja menettää kimmoisuuttaan. Myös hormonit, auringonsäteily, sekä elintavat vaikuttavat ihon ikääntymiseen. Täyteainehoidoilla pystymme hoitamaan näkyvästi ja nopeasti esimerkiksi kasvojen juonteita ja syviäkin ryppyjä, korostamaan kasvonpiirteitä, selkeyttämään leukalinjaa (tavoitteena ”kauneuden kolmio”), kohottamaan poskipäitä, sekä jopa muotoilemaan nenää. Huulien täytössä täyteaineilla on lyömätön asema. Uudella LUMINA täyteaineella voimme muotoilla kauniisti huulia. Kuuntelemme Cityklinikalla aina asiakkaan toiveita ja pyrimme toteuttamaan kauniit, täyteläiset huulet yhteistyössä parhaan tuloksen aikaansaamiseksi. LUMINA täyteaineilla Lumina-S, Lumina-M ja Lumina-L, voidaan erittäin monipuolisesti lisätä kosteutta huuliin, häivyttää ja täyttää huulten ympärillä olevia juonteita sekä täyteläistää huulia. Mikä parasta, Lumina-M ja L täyteaineilla voidaan täyttää huulia pitkäkestoisesti, täyteaineen pysyvyys asiakkaasta riippuen on Lumina täyteaineella jopa 12 kk tai yli tämän ajan.  Lue tästä aiemmin kirjoittamani blogiteksti täyteaineista, osat 1,2 ja 3.

Cityklinikalla käytössämme on useita eri täyteainevalmisteita erilaisille asiakkaidemme toiveille ja tarpeille. Klinikkamme ammattitaitoiset sairaanhoitajat osaavat konsultaatiossa suositella juuri oikeanlaiset täyteainehoidot. Koko hoitohenkilökuntamme osaa auttaa potilaitamme sopivan toimenpiteen valinnassa, asiakkaan toiveet huomioiden. Hoitotulosten ylläpitämiseksi tarvitaan usein uusintakäsittelyä, joka voidaan toteuttaa käytetystä valmisteesta ja ongelmasta riippuen 3-24 kuukauden kuluttua aiemmasta hoidosta. Paljon myös vaikuttaa se mitä täyteaineita on aiemmin pistetty ja kuinka täyteaine on asiakkaalla aiemmin pysynyt.

TÄYTEAINEITA VOI YHDISTÄÄ BOTOXHOITOON SAMALLA HOITOKÄYNNILLÄ

Täyteaine-botox-kombohoidolla voi:

  • kohottaa poskipäitä JA silottaa otsan vaakarypyt TAI
  • päästä eroon Sibelius-rypystä JA syvistä nasolabiaalipoimuista TAI
  • kohottaa kulmat JA kohottaa piirteitä TAI
  • silottaa harakanvarpaat JA muotoilla leukaa

Kombohoitoja tehdään sekä Helsingin että Turun Cityklinikoilla ja hoidot tekee sertifioitu esteettinen sairaanhoitaja.

Käyttökohteet:

  • Poskien kohotus ja muotoilu
  • Nenän ja suun väliset juonteet eli nasolabiaalipoimut
  • Leuan muotoilu
  • “Hamsteripussien” oikaisu
  • Nenän muotoilu

Ajan voit varata sekä Helsinkiin että Turkuun 0201 777 288.
Ajanvaraus kuvakonsultaatioon tästä linkistä

Huomioithan, että jos ostat myös puudutevoiteen, muista varata aika erikseen myös puudutevoiteen laittoon.

LUMINA TÄYTEAINEKÄSITTELY HOITUU NOPEASTI VAIKKA LOUNASTAUOLLA

Lumina hoitokäsittely kestää puolisen tuntia, ja lopputuloksen voi havaita välittömästi.

Lumina L (1,0ml) -täyteainehoito on ei-kirurginen ns. lounastuntitoimenpide. Hoidon jälkeen voit palata normaaliaktiviteettien pariin heti. Lopputulokset ovat luonnollisia. Tulokset pysyvät ihossa jopa yli 12 kuukauden ajan riippuen hoitoalueesta ja aineenvaihdunnastasi.

Tästä linkistä pääset katsomaan mitä Lumina -kampanjoita on menossa

Huomioithan, että kampanjahintaiset täyteainehoidot tekee Cityklinikan sairaanhoitaja yhdellä vastaanottokäynnillä yhdelle potilaalle.

Lumina täyteaineista löytyy tietoa myös juuri avatulta LUMINAFILLER Facebook sivulta. Käy kurkkaamassa Facebooksivuja TÄSTÄ