B-Lite® Lightweight- kevyet rintaimplantit ovat jälleen täällä!

– uutta Cityklinikalla keväällä 2020

 • B-Lite® Lightweight -rintaimplanttien erityinen teknologia ja ultrakevyt koostumus taistelee painovoiman aiheuttamia ongelmia vastaan! Yhdistellen tieteellisesti tutkittuja ja tarkkaan valikoituja materiaaleja innovatiivisella tavalla,  B-Lite® takaa kantajalleen luonnollisen tuntuisen sekä täyteläisen, kestävän ja merkittävästi kevyemmän implanttikokemuksen.

 • Miksi asiakkaat valitsevat B-Liten – hinnasta huolimatta? Leikkausta edeltävien konsultaatioiden aikana olemme monesti huomanneet, että kun asiakkaamme saavat vertailuun muita implantteja huomattavasti kevyemmän B-Liten ja he saavat itse tuntea sen ainutlaatuisen koostumuksen, päätös on yleensä helppo.
 • Implantista löytyy eri kokoja erilaisille vartalotyypeille sekä toiveille.
 • Cityklinikka tarjoaa ainoana klinikkana Suomessa tätä implanttia

  Sopii: Urheileville, myös ison koon haluaville, sopii myös painonpudotuksen jälkeen, kun iho ohut eikä jaksa kannatella normaalia implanttia

 • Hinta sis. ALV 24 % 6790 €

RINTALEIKKAUS CITYKLINIKALLA

 • Rintaimplantit eli silikonit tuovat rintoihin muotoa, täyteläisyyttä ja kokoa. Kokenut ja taitava plastiikkakirurgi, tohtori Riikka Veltheim tekee rintaleikkaukset Helsingin Cityklinikalla.
 • Cityklinikan rintaleikkauspotilaat ovat turvallisissa käsissä.

  Katso video.

Lue lisää rintaimplanteista täältä.

Tutustu Cityklinikan plastiikkakirurgi Riikka Veltheimiin täällä.

B Liten kotisivut löydät täältä.

Katso ennen-jälkeen kuvia toimenpiteistä täältä.

MAKSUTON KONSULTAATIO – sairaanhoitajat ja lääkärit

Varaa aika maksuttomaan rintakonsultaatioon puhelimitse. Voit varata samasta numerosta konsultaatioajan myös suoraan plastiikkakirurgille, mutta silloin konsultaation hinta on 100€.

 • 0201 777 288 (Helsinki, Turku)

KYSY SUORAAN PLASTIIKKAKIRURGILTAMME

Minun täytyy kiittää sua jo tässä vaiheessa lisää, vaikka leikkauksesta rupee olemaan vasta 1.5 vk. Ennen, kun katsoin itseäni peilistä, tuli itku sen takia, että oli sellainen kuin olisin nainen pikkupojan ylävartalolla. Viime päivinä, kun olen katsonut itseäni peilistä, on tullut itku puolestaan tyytyväisyyden ja onnellisuuden vuoksi.

Silikonien laiton myötä henkineni hyvinvointi on kohentunut jo nyt roimasti ja tulee kohentumaan varmasti vielä lisää kokonaisvaltaisesti, kunhan paranemisprosessi etenee. Oon ikionnellinen, että valitsin sinut tekemään minulle tämän muodonmuutoksen. Kiitos!