Lääketieteen tohtori

Alison Burton

Tohtori Alison Burton on australialainen lääkäri, joka palvelee Cityklinikan asiakkaita englanniksi. Vuodesta 2013 lähtien hän on asunut Turussa suomalaisen miehensä ja lastensa kanssa.

Ennen Suomeen muuttoaan Burton työskenteli 12 vuoden ajan Ison-Britannian julkisessa terveydenhuollossa iho- ja sukupuolitautilääkärinä. Hänen erikoisalaansa olivat ihosyöpäleikkaukset. Aikaisemmin Australiassa hän työskenteli yleislääkärinä. Esteettisen lääketieteen parissa tri Burton aloitti vuonna 2004.

Vuodesta 2010 lähtien Burton on toiminut esteettisten lääkäreiden kouluttajana seuraavien yhteisöjen kanssa:

  • The British Collage of Aesthetic Medicine
  • Leicesterin yliopisto
  • OCB Media

Sähköisen oppimateriaalin kehittäminen lääketieteen jatko-opiskelijoille jatkuu edelleen (Harley Academy, Iso-Britannia).

Tohtori Burton ymmärtää, että vanheneminen voi olla joillekin ihmisille hyvin vaikeaa. Hän uskoo, että esteettinen lääketiede voi helpottaa ihmisen ikääntymistä. Kun ikääntyminen ei ole uhka vaan etu, ihminen voi saada aiempaa paremman itsetunnon ja pärjätä entistä paremmin työssään ja yksityiselämässään. Burton uskoo myös, että pistoshoidot ja muut esteettiset toimenpiteet ovat turvallisia, kun niitä tekevät sertifioidut terveydenhuollon ammattilaiset.

Tohtori Burton hallitsee erityisen hyvin botuliinin ja täyteaineiden käytön. Lisäksi hän tekee rasvanpoistoinjektioita (lipolyysi-injektiot), kemiallisia kuorintoja sekä muita ihon ulkonäköä ja kuntoa parantavia toimenpiteitä. Myös aknen ja muiden tulehdustilojen hoidosta Burtonilla on pitkä ja laaja kokemus.

Tammikuusta 2017 lähtien tohtori Burton on tehnyt kasvojen ja kaulan lankakohotuksia. Lankakohotustekniikkaan hän on kouluttautunut Lontoossa lääkäri Jacques Otton ohjauksessa. Otto tunnetaan kansainvälisesti lankakohotuksiin erikoistuneena lääkäri-kouluttajana.