LASER TASOITTAA AKNEARVET JA HÄIVYTTÄÄ IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ

Arpia ja ikääntymismuutoksia voidaan hoitaa laserilla.

Laserhoito on monissa tapauksissa tehokkain, nopein ja turvallisin tapa saada ihosta tasaisen kiinteä ja kaunis.

Laservalo tasoittaa sekä ikääntymismuutoksia että aknearpia samalla toimintaperiaatteella: yhtäältä laser tasoittaa ihon pintaa ja toisaalta laserin lämpövaikutus stimuloi ihon syviä kerroksia.

FRAKTIONAALILASER

Fraktionaalilaserhoidossa laservaloa ohjataan toimenpidealueelle pistemäisesti. Yhden fraktionaalisen hoidon aikana käsitellään pistemäisesti noin 20 prosenttia hoitoalueesta. Näinkin pienen osuuden käsitteleminen riittää aktivoimaan ihon uusiutumisprosesseja yllättävän paljon. Koska 80 prosenttia ihosta säilyy koskemattomana, toipuminen on nopeaa ja komplikaatioriskit erittäin vähäisiä.

 • Pienien ja matalien aknearpien tai maltillisten ikääntymismuutosten tasoittamiseen riittää yksi fraktionaalinen laserhoito.
 • Haastavissa tapauksissa tarvitaan 3–5 hoitokertaa, joiden väliin jätetään tavallisesti noin kuukauden mittainen toipumisjakso.

PINNALLINEN JA SYVÄLLINEN MUUTOS IHOSSA

Fraktionaalisissa hoidoissa ihoa voidaan hoitaa sekä pinnallisesti että syvältä.

 1. Toimenpide uudistaa ihon pinnallisimmat kerrokset: aknen tai ikääntymisen aiheuttamat pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon pienet pintarypyt ja muut epätasaisuudet tasoittuvat.
 2. Samalla fraktionaalilaser stimuloi ihoa syvältä: dermiksen fibroblastisolut heräävät tuottamaan uutta kollageenia, jolloin iho kiinteytyy ja paranee pitkäkestoisesti.
laserhoito Cityklinikka

MUITA VAIHTOEHTOJA AKNEARPIEN JA IKÄÄNTYMISMUUTOSTEN TASOITTAMISEEN

TWINLIGHT-LASER

Twinlight-laserhoidossa käytetään kahta erilaista laserhoitoa. Toimenpiteessä käytettävä Nd:YAG-lasersäde lämmittää ihon syviä kerroksia stimuloiden ihoa tervehtymään, uudistumaan ja jälleenrakentumaan sisältäpäin. Er:YAG-lasersäde käynnistää uuden, tasaisen ja kiinteän ihon syntymisen.

Twinlight-tekniikkaa käytetään Cityklinikalla eniten aknearpien tasoittamiseen. Se on erinomainen vaihtoehto myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen.

FULL BEAM -LASER

Full beam tarkoittaa kokonaista sädettä. Kyseessä on siis laserhoito, jossa laservaloa ei ole pilkottu, kuten fraktionaalisessa hoidossa. Pilkkomattomalla lasersäteellä voidaan käsitellä koko toimenpidealue — haluttaessa yhden hoitokerran aikana. Potilaan ei siis tarvitse sitoutua pitkään sarjahoitoon, kuten fraktionaalisen laserhoidon yhteydessä. Toisaalta full beam -laserhoidosta toipumiseen on varattava viikon, joskus jopa kahden viikon aika.

MAKSUTON LASERKONSULTAATIO

Maksuton laserkonsultaatio sopii sinulle, joka

 • etsit tehoa aknen hoitoon
 • tahdot eroon aknearvista
 • haluat häivyttää ryppyjä
 • tahdot napakoittaa veltostunutta ihoa maltillisesti ilman kirurgiaa
 • tahdot eroon pigmenttiläiskistä tai ikäluomista (ns. rasvaluomet)

Konsultaatiossa voidaan tarvittaessa tehdä myös maksuton Visia-ihoanalyysi, joka auttaa ammattilaista arvioimaan ihosi kuntoa ja sitä, millainen toimenpide tai hoitokokonaisuus olisi juuri sinulle paras ja tehokkain.

 • Cityklinikka Helsinki — 0201 777 288
 • Cityklinikka Turku — 0201 777 288
 • Cityklinikka Lahti — 0201 777 288