Sveitsin miraDry tapaaminen!

miraDry poistaa hien
Viime viikolla olin Sveitsissä kaupungissa nimeltä Zürich. Sinne oli kutsuttu sveitsiläisiä, amerikkalaisia ja saksalaisia lääkäreitä minun lisäkseni. Kookontumisen aiheena oli miraDry-toimenpide. Olet ehkä jo kuullut siitä?

MiraDry-toimenpide on hoito liikahikoiluun. Liikahikoilu on yleinen mutta vaiettu vaiva. Arviolta 150 000 suomalaista kokee hikoilevansa liikaa. Heistä joka kolmas kokee, että hikoilu häiritsee heidän arkeaan päivittäin ja luku kasvaa.

Tähän ratkaisun tuo yleisesti joko botuliini tai miraDry-toimenpide. On olemassa myös paljon muita liikahikoilun hoitomenetelmiä, mutta en keskity niihin tekstissäni. Botuliinilla hoidetaan paljon liikahikoilusta kärsiviä suomalaisia, minä itse suosittelen kuitenkin miraDry-toimenpidettä.

MIKSI SUOSIN MIRADRY-TOIMENPIDETTÄ?

Botuliinilla liikahikoilun hoitaminen voi olla tehokasta tiettyyn pisteeseen, mutta botuulini-hoito ei pysäytä vaivaa tai paranna sitä lopullisesti. Se laamannuttaa hetkellisesti ja vaiva pysyy kurissa tiettyyn aikaan asti kunnes taas tarvitaan uusi hoitokerta.

MiraDry-hoidossa suunnataan lämpöenergiaa kontrolloidusti ja tarkasti alueille, joissa kainaloiden hikirauhaset sijaitsevat. Lämmön vaikutuksesta hikirauhaset hajoavat ja niiden toiminta estyy pysyvästi.
Tulokset ovat pysyviä.

PYSYVÄÄ KARVANPOISTOA HALUAVILLE

On hyvä muistaa, että perinteinen, laseravusteinen karvanpoisto ei sovi kaikille. Laser ei nimittäin tehoa kaikenvärisiin karvoihin eikä sen käyttö ole aivan mutkatonta kaikkien ihosävyjen kanssa. MiraDry sen sijaan poistaa kaikensävyiset kainalokarvat pysyvästi. MiraDry poistaa yhdellä kerralla pysyvästi karvat.

Suomessa miraDry-toimenpiteitä tehdään pelkässä karvanpoistotarkoituksessa melko vähän.  Mutta se on täysin mahdollista tehdä vain karvanpoistoon. MiraDry vapauttaa myös epämielyttävästä hien hajusta. Joten jos ongelmana on vain hien haju, ei siis itsessään hiki, niin on mahdollsita suorittaa MiraDry toimenpide poistamaan haju.

Useimmiten miraDrystä kiinnostunut asiakas tahtoo eroon sekä hikoilusta että karvankasvusta.

SAATAVUUS: Helsinki

miraDry-palaute 6.8.2017

”Minulle tehtiin miraDry kevättalvella. Kainaloni eivät enää hikoile. Hoito tuntui nipistelynä ja toipuminen oli nopeaa, mutta pari päivää tuntui siltä kuin kainalossa olisi mandariinit. Olo on nyt helpottunut. Minulla on yksi stressi vähemmän.”

Tämä uusin liikahikoilun hoitomuoto on ollut meillä Cityklinikalla jo jonkin aikaa ja asiakkaiden keskuudessa tyytyväisyys on ollut huipussa. Olemme ainoita tällä hetkellä Suomessa, jotka omistavat miraDry laitteen ja jotka tekevät parhaalla teknologialla ja taidolla liikahikoiluhoitoja. Liikahikoilun hoidosta minua haastatteli aikaisemmin tänä vuonna nettilehti Terveyden asialla. Liikahikoilun hoidossa olemme ehdottomasti edelläkävijä Suomessa. Muualla maailmalla miraDry on tunnustettu laajasti ja on käytössä liikahikoilun hoitamiseen.

Tapaamisessani Sveitsissä, käytiin läpi uusia päivityksia miraDry-toimeenpiteen kannalta. MiraDry laitetta kehitetään jatkuvasti ja saamme uuden päivityksen laitteistoon vielä tämän vuoden puolella. Päivityksen avulla toimenpide voidaan tehdä entistä tehokkaamin. Muutama kuukausi sitten meillä oli käymässä MiraDry laitteemme koordinaattori pitämässä uuden protokollan MiraDry-fresh:in koulutuksen, jonka tuloksena hoito-aika puolittui!

On hienoa olla osana mailmaanlaajuista kehitystä lääketieteen saralla! Cityklinikka on maailmallakin tunnistettu lääkäriasema ja pyrimme pysymään mukana uusimmassa kehityksessä.