SILIKONIT ELI RINTAIMPLANTIT

SUUNNITTELUVAIHE

Hei Riikka, haluaisin kiittää sinua ja tiimiäsi. Olen ollut tähän asti todella tyytyväinen ja iloinen leikkauksesta ja implanttien koon valinnasta. Leikkauspäivänä oli mukava henkilökunta ja oloni oli kokoajan turvallinen. Jäi oikein hyvä fiilis toimenpiteestä.
(Asiakaspalaute 4.9.2017)

Rintaimplanttitietoa etsivä törmää yleensä varsinaiseen käsiteviidakkoon. Puhuako kuppikoosta, desilitroista vai kuutiosenttimetreistä? Ja mikä ihme on profiili tai projektio?

Internetistä löytyy paljon tietoa ja kokemuksia. Silti paras tuki ja selkeimmät askelmerkit löytyvät ammattitaitoiselta esteettiseltä klinikalta. Cityklinikka tarjoaa maksuttomat rintakonsultaatiot kaikille rintaleikkauksista kiinnostuneille naisille. Maksuttomassa konsultaatiossa esteettinen sairaanhoitajamme tai AAAM-sertifioitu lääkärimme kertoo perusasioita eri implanttimerkeistä, leikkauksen kulusta, nukutuksesta ja toipilasajasta.

Ensimmäisen konsultaation aikana otetaan usein myös kuvat Crisalix-ohjelmaamme varten. Crisalix on oivallinen apu leikkausta suunnittelevalle. Asiakkaasta otetut valokuvat syötetään tietokoneeseen, ja tämän jälkeen asiakkaalle ”sovitetaan” erikokoisia ja -muotoisia implantteja simulaatio-ohjelman avulla. Crisalix tarjoaa siis asiakkaalle mahdollisuuden nähdä uudet rintansa jo kauan ennen leikkausta.

SILIKONIT – SUUNNITTELUVAIHE

Ensimmäinen konsultaatiokäynti

Oletko kiinnostunut rintaleikkauksesta, tai tahdotko nähdä, millaisen ulkonäkömuutoksen silikonit eli rintaimplantit saisivat aikaan?

Ajan sairaanhoitajan / esteettisen lääkärin konsultaatioon ja Crisalix-simulaatioon voit varata numerosta 0201 777 288.

KAUNIIDEN RINTOJEN SUUNNITTELU

Estetiikkaa ja matematiikkaa

Jokaisen naisen keho on erilainen. Kun nainen suunnittelee rintojen suurennusleikkausta, lähtökohtana ovat juuri hänen kehonsa mitat ja mittasuhteet.

Implantin pohjan läpimitan tulee täsmätä asiakkaan oman rinnan läpimittaan. Myös rinnan pehmytkudoksen määrä vaikuttaa implantin valintaan. Jos omaa rintakudosta on vähän, valitaan yleensä läpimitaltaan hiukan omaa rintaa kapeammat implantit eli silikonit. Tämän vuoksi konsultaatiossa mitataan asiakkaan rinnan leveys rintakehän keskiosasta aina rintakehän ulkoreunaan saakka.

Ammattilaisia kiinnostavat rinnan leveyden lisäksi muutama muukin mitta:

  1. kaulakuopan ja nännin välinen etäisyys
  2. nännien etäisyys toisistaan
  3. rinnan alapoimun ja nännin keskikohdan välinen matka

Kun asiakkaan omat mitat ovat selvillä, lähdetään miettimään implanttien kokoa. Tämä keskustelu käydään usein plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin vastaanotolla. Joskus aihetta sivutaan jo ensimmäisessä konsultaatiossa.

Asiakkaan kannattaa kertoa avoimesti toiveistaan ja tavoitteistaan:

  • Hän voi kertoa, mistä kuppikoosta hän haaveilee.
  • Hän voi näyttää konsultaatiossa kuvia rinnoista, joita hän ihailee.

Nyt selvillä ovat jo asiakkaan omat mitat sekä asiakkaan tavoitteet. Seuraavaksi keskitytään implanttien muotoihin ja tilavuuksiin.

SILIKONIT – MITTOJA

Rintaimplantteja esittelevät ammattilaiset puhuvat harvoin kuppikoosta. Implanttien koko ilmaistaan tilavuusyksikköinä.

Tilavuuksista puhuessaan suomalaiset puhuvat mieluusti desilitroista. Englanninkielisissä maissa suosituin yksikkö on kuutiosenttimetri.  Niinpä amerikkalaisten koko 350cc voidaan ilmoittaa suomalaisittain muodossa 3,5 dl. 

Implanttien kokoon eli tilavuuteen vaikuttavat kaikki implantin mitat. Myös muoto vaikuttaa tilavuuteen. Tämän vuoksi implantteja ei voi vertailla vain tilavuuksia vertailemalla.

Tarkka asiakas kyseleekin ennen ja jälkeen -kuvia nähdessään,

  • onko kyseessä pyöreä vai anatominen implantti
  • onko implantin profiili matala, keskikorkea vai korkea
  • mikä implantin pohjan läpimitta on.

Tämä blogikirjoitusten sarja on tarkoitettu sinulle, joka suunnittelet rintojen suurennusleikkausta. Teksteissä käydään läpi koko rintojensuurennusprosessi, jotta voit olla varma omasta päätöksestäsi. Tässä osassa (osa 2) luodaan katsaus rintaleikkauksen suunnitteluun.

LUE TEKSTISARJAN MUUT OSAT:

Osa 1: naisen rinnat ja rintaimplanttien valikoima

Osa 3: leikkauksen kulku

Osa 4: leikkauksesta palautuminen

Lue lisää!

Siirry hinnastoon.