Rinnat

Rintojen kokoa ja muotoa voidaan muokata. Suomalainen plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaikki rintaleikkaukset Helsingissä.

Länsimaisessa kulttuurissa rintojen ulkomuoto liittyy naisellisuuteen. Rintojen ulkonäöllä on huomattava psykososiaalinen ja seksuaalinen merkitys. Rintojen suurennus-, pienennys- tai kohotusleikkaus parantaa usein naisen itsetuntoa ja elämänlaatua.

Rinnat vaihtelevat kokonsa ja näkönsä takia suuresti. Rintojesi koko ja muoto muuttuvat elämän myöstä. Rintojen ulkonäköön vaikuttavat monet tekijät, kuten ikä, raskaudet, painon vaihtelut, perinnölliset tekijät ja ihon kimmoisuus. Rinnat voivat olla myös esim. eripariset. On tyypillistä ja normaalia, että rinnat ovat keskenään erimuotoiset ja -kokoiset. Eriparisuutta esiintyy useimmilla naisilla.

Rintaleikkaus on jokaiselle erittäin henkilökohtainen asia. Jokaisen naisen pitäisi tehdä päätös omien henkilökohtaisten toiveidensa mukaan.

Asiakaskokemuksia

Olen nyt punninnut ja vertaillut eri kirurgeja ja lueskellut kokemuksia, ja Riikka ja tämä toinen vaikuttavat parhaimmilta. Olen nähnyt ainakin täällä yhdet Riikan tekemät rinnat, ja lopputulos oli luonnollinen ja kaunis, vaikka lähtökohtana oli pienet rinnat. Luonnollisuus on minulle tosi tärkeää, ja siksi päädyin Riikka Veltheimiin ja tähän toiseen.
Haluan kiittää teidän koko upeaa tiimiä!! Olin toukokuussa teillä rintojen suurennusleikkauksessa. Kaikki on sujunut niin hienosti, etten voi kuin olla super iloinen :) Itsevarmuuteni on taas ennallaan ja heinäkuussa häät olivat ihanat, nyt olemme onnellinen perhe. Toivotan iloista syksyä!! Teitte minuun vaikutuksen, miten pitää kuunnella itseään ja toteuttaa unelmiaan, kiitos tuesta ja avusta!!
Suuret kiitokset Riikka Veltheimille ja koko Cityklinikan henkilökunnalle. Suosittelen lämpimästi muillekkin.
Kiitos upeista rinnoista! Oon saanut niin paljon kehuja vuosien varrella!!
Hei Riikka, haluaisin kiittää sinua ja tiimiäsi. Olen ollut tähän asti todella tyytyväinen ja iloinen leikkauksesta ja implanttien koon valinnasta. Leikkauspäivänä oli mukava henkilökunta ja oloni oli kokoajan turvallinen. Jäi oikein hyvä fiilis toimenpiteestä.
Olen jo hyvin päässyt arkeen kiinni, pikku hiljaa kevyttä urheilua lisäämällä. Olo on ollut erinomainen, ei kipuja ja yksi pieni mustelma. Haavat myös parantuneet mielestäni hyvin.

Palvelut

Plastiikkakirurgia - yleistä

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää
3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää
Silikonit hinta alk. 3790€

Silikonit hinta alk. 3790€

Cityklinikan rintaleikkauspotilailla on runsaasti valinnanvaraa. Käytössämme ovat B-Lite-, Sebbin-, Mentor-, Motiva- ja Allergan Natrelle -implantit.

Lue lisää
Rasvansiirto rintoihin

Rasvansiirto rintoihin

Rasvansiirto rintoihin on toimenpide, jossa potilaan omaa rasvakudosta käytetään implanttien sijasta täytteenä rinnoissa.

Lue lisää
Rintojen pienennys

Rintojen pienennys

Suuret ja painavat rinnat voivat aiheuttaa niska-, hartia- ja selkäkipuja. Rintojen pienennysleikkaus on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa suuria, painavia rintoja pienennetään.

Lue lisää
Rintojen kohotus

Rintojen kohotus

Rintojen kohotus korjaa riippuvien rintojen ulkonäköä. Kohotukseen yhdistetään usein myös rintojen suurennus- tai pienennysleikkaus.

Lue lisää
Mommy Makeover

Mommy Makeover

Raskaus ja synnytys muuttavat naisen vartaloa. Mommy makeover on leikkauskokonaisuus, jonka avulla korjataan useita vartalon alueita.

Lue lisää
Rintojen pienennys miehille

Rintojen pienennys miehille

Miehen rintojen liikakasvua hoidetaan kahdella tekniikalla. Gynekomastialeikkauksella poistetaan rintojen rauhaskudosta. Rasvaimu tulee kyseeseen, jos rintakehän alueella on ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää
Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen alkaa toipuminen. Lymfaterapia vauhdittaa toipumista ja vähentää turvotusta.

Lue lisää