Citygyn

Citygyn on gynekologi Lasarus Mitrofanoffin vastaanotto Cityklinikalla. Perustoimenpiteiden lisäksi Lasu on erikoistunut esteettiseen gynekologiaan ja tuonut maailmalta Suomeen muun muassa O-shot–pistoshoidon. Toimenpidevalikoimaan kuuluu myös esteettinen intiimikirurgia, kuten kiristysleikkaukset sekä muotoiluleikkaukset (perineoplastia, kolpoperineoplastia, labiaplastia).

Gynekologi Lasarus Mitrofanoff (Lasu) on mukanasi kaikissa naisen elämään liittyvissä vaiheissa. Cityklinikalla hän palvelee sinua muun muassa seuraavissa asioissa:

Ehkäisy

Gynekologiset tutkimukset

Gynekologiset oireet ja sairaudet

Hormonihoidot

Raskauden suunnittelu ja seuranta

Intiimialueiden pientoimenpiteet

Intiimikirurgia

Lasarus Mitrofanoff on lääketieteen tohtori, gynekologian erikoislääkäri ja yleislääkäri.

lasarus.mitrofanoff@cityklinikka.fi

Palvelut

Ehkäisy ja raskauden seuranta

Cityklinikan gynekologin vastaanotolla voidaan suunnitella niin ehkäisyä kuin raskauttakin.
Lue lisää

Gynekologiset tutkimukset

Gynekologisen perustutkimuksen eli sisätutkimuksen aikana tutkitaan rinnat ja tarkastetaan emättimen ja ulkosynnyttimien limakalvot sekä tunnustellaan kohtu.
Lue lisää

Virtsankarkailu kuriin IncontiLase™-hoidolla

Virtsankarkailu voidaan saada kuriin lantiopohjaharjoitteilla, jos kyse on lievästä oireilusta. Jos lievä tai keskivaikea virtsankarkailu ei helpotu harjoitteiden avulla, voidaan harkita laserhoitoa tai nauhaleikkausta.
Lue lisää

Emättimen kiristys laserilla

Jos emättimen löysyys ei johdu laskeumasta, apu voi löytyä IntimLase™-laserhoidosta. Emättimen laserkiristys on nopea toimenpide.
Lue lisää

Emättimen kuivuus pois laserilla

Emättimen kuivuutta voidaan hoitaa ilman hormoneja. Tutkimusten mukaan laserhoidolla saavutetaan yhtä hyvä tulos kuin emättimeen käytetyillä paikallisvalmisteilla.
Lue lisää

Muut intiimitoimenpiteet

Gynekologi Lasarus Mitrofanoff tekee Cityklinikalla gynekologisten perustutkimusten lisäksi intiimialueiden pientoimenpiteitä sekä vaativampaa intiimikirurgiaa.
Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Kävin emättimen laser kiristyksessä kaksi kuukautta sitten ja tunnen itsekin olevani tiukempi nyt. Pieni virtsankarkailukin väheni hoidon jälkeen. Suosittelen paljon ja aion käydä jatkohoidoissa tästä eteenpäin joka vuosi.  
Hoitokokemus emättimen laserkiristyksestä oli iloinen yllätys. Jännitti etukäteen kovasti, mutta hoito ei ollut ollenkaan kivulias ja henkilökunta oli miellyttävää. Minä ja myös mieheni olemme olleet innostuneita asiasta. Lopputulos todella positiivinen jo ensimmäisen kerran jälkeen. Orgasmiherkkyys parani huomattavasti!
Kärsin vuosikausia virtsankarkailusta ratsastusharrastuksen yhteydessä ja nyt kahden hoitokerran jälkeen oireet loppuivat kokonaan. Nyt pystyn keskittymään itse ratsastukseen paljon paremmin kun ei tarvitse pelätä epämiellyttävää vaivaa.
Lasulta olen saanut nopeaa ja hyvää palvelua.
© Copyright - Cityklinikka | Käytämme evästeitä turvallisen käytön varmistamiseen, markkinointisisältöjen yksilöimiseen ja verkkoliikenteen seuraamiseen. | Tietosuojaseloste