Silikonit, rintaimplantit
Cityklinikan viisi tutkitusti turvallista implanttimerkkiä: Motiva, Mentor, Allergan Natrelle, B-Lite ja Sebbin. Uutta Pariisista! Implantit & rasvaimu -kombo: pehmeä, entistä luonnollisempi lopputulos.
kasvohoidot
Renew Extreme Renew Extreme -hoito perustuu uuden sukupolven…
botox hinta 149 e
Botox-hoito on tehokas ja turvallinen tapa korjata ihon ryppyjä ja juonteita. Botox sopii myös ihon tasoittamiseen ja maltilliseen kohottamiseen.
kauneushoitola
Cityklinikan kosmetologit auttavat sinua pitämään ihosi kauniina…
Ihonhoitotuotteet
Cityklinikan  valikoimaan kuuluvat toimenpiteiden lisäksi…
botox rypyt pois
Botuliini eli botox rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botoxilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.
hampaiden narskuttelu
“Jopa 90 prosenttia hampaiden narskuttelusta kärsivistä asiakkaista hyötyy todistetusti botuliinihoidosta”, toteaa suu- ja leukakirurgi, dosentti Olli Teronen.
migreenin hoito
Botuliinilla eli botoxilla pystytään ehkäisemään ja hoitamaan päänsärkyä ja migreeniä. Myös kroonistuneet hartia- ja niskakivut pystytään saamaan kuriin botuliinihoidolla.
botuliinihoito
Botuliinihoito soveltuu monen sairauden ja ongelman hoitoon. Botuliinilla voidaan myös häivyttää miehen ikääntymismuutoksia — tyylikkäästi ja luonnollisesti.
miesten ihonhoitotuotteet
Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.
Visia ihoanalyysi
Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.
ihoanalyysi
Ihoanalyysi on loistava tapa selvittää, mitä esteettistä toimenpidettä tai ihonhoitotuotetta ihosi kaipaa.