Gynekologi — Turku, Helsinki

CityGyn on LT, gynekologi Lasarus Mitrofanoffin vastaanotto Turun ja Helsingin Cityklinikoilla.

CityGyn-vastaanotolla tehdään gynekologisia toimenpiteitä sekä leikkauksia paikallispuudutuksessa tai selkäydinpuudutuksessa. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös vaativat gynekologiset laskeuma-, virtsankarkailu- ja ulkosynnytinten rekonstruktioleikkaukset.

Lasarus Mitrofanoff on lääketieteen tohtori, gynekologian erikoislääkäri ja yleislääkäri. Hän on toiminut vuodesta 2016 saakka Laser & Health Academyn kliinisenä kouluttaja-luennoitsijana.

Ota yhteyttä

Citygyn on LT, gynekologi Lasarus Mitrofanoffin vastaanotto Helsingin ja Turun Cityklinikoilla. Ajan gynekologin vastaanotolle voit varata numerosta 0201 777 288. Lisäkyselyitä voit myös laittaa sähköpostitse osoitteeseen lasarus.mitrofanoff@cityklinikka.fi  

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

CityGyn-wiki

Perustietoa CityGyn-toiminnasta

Gynekologi Lasarus Mitrofanoff (Lasu) on mukanasi kaikissa naisen elämään liittyvissä vaiheissa. Cityklinikalla hän palvelee sinua muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Ehkäisy
  • Gynekologiset tutkimukset
  • Gynekologiset oireet ja sairaudet
  • Hormonihoidot
  • Raskauden suunnittelu ja seuranta
  • Intiimialueiden pientoimenpiteet
  • Intiimikirurgia

Lasarus Mitrofanoff on lääketieteen tohtori, gynekologian erikoislääkäri ja yleislääkäri. Lisäksi hän on toiminut vuodesta 2016 saakka Laser & Health Academyn kliinisenä kouluttaja-luennoitsijana.


Gynekologi Turku ja Helsinki

CityGyn-gynekologi Turku ja Helsinki

Gynekologi Lasarus Mitrofanoff tiimeineen tekee gynekologisia toimenpiteitä sekä leikkauksia paikallispuudutuksessa tai selkäydinpuudutuksessa. Toimenpidevalikoimaan kuuluvat myös vaativat gynekologiset laskeuma-, virtsankarkailu- ja ulkosynnytinten rekonstruktioleikkaukset.

Helsingin Cityklinikalla leikkauksia on mahdollista tehdä myös nukutuksessa. CityGyn-tiimiä inspiroivat haastavat tapaukset, esimerkiksi epäonnistuneiden intiimileikkausten korjaukset ja pitkäaikaiset kipu-, kutina- ja kirvelyongelmat.

CityGyn on mukana naisen elämän kaikissa vaiheissa. Lääkäri Lasua on kiitetty ihmisläheisestä palvelusta. Lasulla on aina aikaa kuunnella asiakasta ja etsiä ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa.

Jokainen toimenpide suunnitellaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Usein yhteinen matka alkaa jo ennen vastaanottoa, puhelin- tai sähköpostikeskusteluilla. Toimenpiteen jälkeen nainen ei jää yksin: CityGyn huolehtii potilaista leikkauksen ja kotiutumisen jälkeen aina toipumisvaiheen loppuun saakka.


Muita saman aihealueen palveluita

Migreenin hoito botuliinilla

Päänsärkyä ja migreeniä voidaan hoitaa botuliinilla. Hoidon tulos kestää vähintään kaksitoista viikkoa, mutta lopputulos voi olla joskus pysyväkin.

Lue lisää

Hampaiden narskutus pois botuliinilla

Hampaiden narskutus saadaan 3–6 kuukaudeksi kuriin botoxilla. Toimenpiteessä purentalihaksiin ruiskutetaan erittäin pieniä määriä botuliinia.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

Kuorsaus ja uniapnea kuriin laserilla

Tehokas NightLase™-laserhoito tuo nopeasti ja kivuttomasti apua lieviin tai keskivaikeisiin kuorsaus- ja uniapneaongelmiin.

Lue lisää

Gynekologi — Turku, Helsinki

CityGyn on LT, gynekologi Lasarus Mitrofanoffin vastaanotto Turun ja Helsingin Cityklinikoilla.

Lue lisää

Botuliini- ja miraDry-hoito — eroon hikoilusta

Hikoilu ja liikahikoilu voidaan hoitaa tehokkaasti botuliinilla tai miraDry-tekniikalla.

Lue lisää

Ammattilaisille

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso Laser & Health Academy -koulutukset.