miraDry

PYSYVÄ RATKAISU KAINALOIDEN HIKOILUUN

MIRADRY — SIITÄ KAIKKI PUHUVAT

Nettilehti Terveyden asialla haastatteli minua liikahikoilusta muutama viikko sitten. Olemme toukokuussa kampanjoineet ahkerasti parantaaksemme suomalaisten liikahikoilutietoisuutta. Kampanjaa on voinut seurata sekä Facebookissa että Twitterissä aihetunnisteella #HikiSeis.

Jos siis tahdot eroon kainaloiden hikoilusta, nyt on erittäin hyvä hetki hakeutua vastaanotolleni.

miraDry - HikiSeis

Näin kesän korvalla – juuri ennen juhlakauden starttaamista – miraDry-hoidon kysyntä nousee. Myös botuliinihoitoja hikoiluun on tehty viimeisen kuukauden aikana paljon.

Uusin asiakasryhmä ovat hääparit. Olen huomannut, että moni nuoripari tahtoo hoidella hikoiluasiat pois päiväjärjestyksestä ennen h-hetkeä. Se on ymmärrettävää. Harva tahtoo esiintyä omissa häissään ja hääkuvissaan hikitahrat kainaloissa.

KENELLE?

KAIKILLE, JOIDEN ELÄMÄÄN HIKOILEMINEN EI SOVI

miraDry-asiakkaani ovat kaikenikäisiä miehiä ja naisia. Vaikka miraDry-hoitoa markkinoidaan paljon liikahikoilusta kärsiville, suuri osa miraDry-asiakkaistani ei kärsi varsinaisesta liikahikoiluongelmasta.

On olemassa työtehtäviä ja elämäntilanteita, joihin kainaloiden normaalikaan hikoaminen ei yksinkertaisesti sovi. Omassa praktiikassani miraDry-toimenpiteitä tehdään paljon esim.

  • liike-elämässä toimiville ammattilaisille, joilla on työssään tiukka dress code myös kesähelteiden aikaan
  • esiintyville taiteilijoille
  • luennoitsijoille
  • ammattiurheilijoille ja urheilun aktiiviharrastajille
  • häihinsä valmistautuville ihmisille

LIIKAHIKOILUPOTILAILLE

miraDry-hoitoja tehdään erittäin paljon ihmisille, jotka kärsivät kainaloiden liikahikoilusta (hyperhidroosi). Vaivaa peitellään yleensä viimeiseen saakka. Pahimmassa tapauksessa liikahikoilu vaurioittaa ihmisen elämää hyvin laajasti. Ihmissuhteet, itsetunto, työelämä ja jopa vaatehankinnat ohjautuvat tällöin liikahikoiluongelmasta käsin.

On etuoikeus päästä näkemään, kuinka vapautuneita ja onnellisia liikahikoilusta kärsivät asiakkaani ovat miraDry-toimenpiteen jälkeen kontrollikäynnillä.

PYSYVÄÄ KARVANPOISTOA HALUAVILLE

On hyvä muistaa, että perinteinen, laseravusteinen karvanpoisto ei sovi kaikille. Laser ei nimittäin tehoa kaikenvärisiin karvoihin eikä sen käyttö ole aivan mutkatonta kaikkien ihosävyjen kanssa. MiraDry sen sijaan poistaa kaikensävyiset kainalokarvat pysyvästi.

Suomessa miraDry-toimenpiteitä tehdään pelkässä karvanpoistotarkoituksessa melko vähän. Useimmiten miraDrystä kiinnostunut asiakas tahtoo eroon sekä hikoilusta että karvankasvusta.

miraDry

HINNAT

  • miraDry-hoidon hinta (ensimmäinen käsittely): 1699 €

ALOITA AINA LÄÄKÄRIN VASTAANOTOLTA

Joskus hikoilun takaa löytyy terveydellisiä asioita, jo sen vuoksi hikoilun hoito kannattaa aloittaa lääkärin vastaanotolta. Jos hikoilu johtuu sairaudesta, lääkkeistä tai vaikkapa menopaussista, ei kannata hoitaa pelkästään hikoilua vaan kokonaisuutta.

Jos mitään taustatekijöitä ei tutkimuksissa löydy, voin hoitaa hikoilua oireenmukaisesti – joko botuliinilla tai miraDry-tekniikalla.

Yksin ei hikoiluongelmien kanssa kannata jäädä, koska apua on tarjolla.

Minun hikoiluvastaanottoni on maksuton. Ajan voi varata puhelimitse numerosta 0201 777 288.

Blogitekstin on suunnitellut Cityklinikan lääkäri Piotr Sikorski.

Sikorski on laillistettu lääkäri ja Cityklinikan toimitusjohtaja.

Hän on Suomen ensimmäinen ja ainoa American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunnan sertifioima esteettinen lääkäri.

Sikorski toimii Helsingin Laser & Health Academy® Training Centerin johtavana kouluttajana. Keväästä 2017 lähtien hän on kouluttanut myös American Academy of Aesthetic Medicine -kurssilaisia ympäri maailmaa.