Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin poisto laserilla on ratkaisu, jos ihossa olevat tatuoinnit kaduttavat. Cityklinikalla tatuointeja poistetaan menestyksekkäästi QX Max- ja Starwalker-laserlaitteilla. Tatuoinnin poistoissa käytetään neljää eri aallonpituutta. Näin saadaan poistetuksi kaikki värisävyt tehokkaasti, turvallisesti ja entistä nopeammin.

Tatuoinnin poisto laserilla on sarjahoito. Uudet R20- ja FracTat™-tekniikat ovat kuitenkin lyhentäneet hoitosarjan pituutta huomattavasti.

Tatuoinnin poisto laserilla onnistuu sekä Helsingin että Turun klinikoilla. Toimenpiteiden lukumäärä arvioidaan maksuttomassa konsultaatiossa, mutta hoitosarjan kuluessa laserhoitojen lopullinen määrä tarkentuu.

Lataa esite.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Hyvää jatkoa – menestystä –  armorikkaita vuosia. P.s. Hoidosta muistuttava tekstiviesti on hieno juttu. Juuri näin. Sopii myös meille miehille.
Very good customer service.
Kiitos hyvästä palvelusta.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua.Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)
  • 0201 777 288 (Turku)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Tatuoinnin/kestopigmentoinnin poisto laserilla

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Pienen alueen koehoito
50 €
Yksi toimenpidekerta, yksi väri, alle 10 cm x 10 cm
140 €
Lisäalue (5 cm x 10 cm) saman käyntikerran aikana
50 €
Yksi toimenpidekerta, yksi väri, alle 10–20 cm x 10 cm
199 €
Yksi toimenpidekerta, monta väriä (ei vihreä eikä taivaansininen), 10 cm x 10 cm
269 €
Yksi toimenpidekerta, monta väriä (myös vihreä ja taivaansininen), 10 cm x 10 cm
299 €
R20, yksi väri, 10 cm x 10 cm
590 €
FracTat, yksi väri, 10 cm x 10 cm
590 €
R20, monta väriä (ei vihreä eikä taivaansininen), 10 cm x 10 cm
790 €
FracTat, monta väriä (ei vihreä eikä taivaansininen), 10 cm x 10 cm
790 €
FracTat, monta väriä (myös vihreä ja taivaansininen), 10 cm x 10 cm
990 €
Tatuoinnin poiston tehostaminen iho- ja /kudospuudutuksella - tatuointi alle 10 x 10cm
65€/krt €
Tatuoinnin poiston tehostaminen iho- ja /kudospuudutuksella - tatuointi yli 10 x 10cm
90€/krt €

Aktiiviraha

Yli 500 euroa maksavat toimenpiteet voit maksaa CITYKLINIKKA–AKTIIVIRAHALLA. Aktiivirahan etuja on muun muassa jopa 30 kuukauden koroton maksuaika. Kun pankki on hyväksynyt Aktiiviraha-sopimuksen, sinun ei tarvitse maksaa toimenpiteen yhteydessä mitään.   Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Lue lisää aktiivirahasta

Tatuoinnin poisto laserilla -wiki

Perustietoa

Tatuoinnit ovat pysyvä tapa koristella ihoa. Moni tatuointia ottava ajattelee rakastavansa tatuointejaan ikuisesti. Joillekin ihmisille tatuoinnit muodostuvat kuitenkin ajan myötä ongelmaksi. Tämän vuoksi tatuoinnin poistamiseen on kehitetty useita eri tekniikoita ja menetelmiä.

Laser tehoaa tatuointeihin erinomaisesti, ja tämän vuoksi nimenomaan laserteknologiaa on viime vuosina kehitetty myös vastaamaan paremmin tatuoinnin poistosta haavelevien asiakkaiden tarpeita. Kaikki tatuointivärit eivät kuitenkaan hajoa yhdellä ja samalla aallonpituudella. Tatuoinnin poistoa suunnittelevat onkin hyvä ottaa selvää, kuinka monta eri aallonpituutta tatuoinnin poistajalla on käytössään.

Cityklinikalla tatuoinnit poistetaan uusimmalla laserteknologialla. Fotonan uudet laserlaitteet — QX Max ja Starwalker® — poistavat kaikenväriset tatuoinnit tehokkaasti ja turvallisesti. Uusimman teknologian edut ovat moninaiset. Järjestelmässä käytetään hyvin nopeaa, korkeaenergistä laservaloa ja neljää eri aallonpituutta.

Edellä mainittujen ominaisuuksiensa vuoksi laitteella on mahdollista poistaa kaikenväriset tatuoinnit:

  •  tummat värit: musta, tummansininen, ruskea (1064 nm)
  •  vaaleat värit: punainen, keltaruskea, violetti, purppura, oranssi (532 nm)
  •  vihreän eri sävyt (650 nm)
  •  vaalensinisen sävyt (585 nm)

R20-toimenpide

R20-niminen toimenpide on uusi tapa poistaa tatuointi. Tämä moderni toimenpide mahdollistaa musteen poiston ihosta perinteistä nopeammin. R20-tekniikalla tatuointi on mahdollista häivyttää ihosta vain parissa kuukaudessa. Tämä johtuu siitä, että toimenpide voidaan tehdä neljästi peräkkäin pitämällä vain 20 minuutin tauko välissä. Tapa eroaa perinteisestä lasertoimenpiteestä kolmessa mielessä:

  • perinteisissä tatuointien poistoissa iho käsitellään laserilla vain yhden kerran yhden vastaanoton aikana — R20 voidaan tehdä neljästi
  • perinteisen laserhoidon jälkeen pidetään kuuden viikon tauko ennen seuraavaa käsittelyä — R20 voidaan tehdä huomattavasti useammin
  • perinteisessä hoidossa toimenpidekertoja on huomattavasti enemmän kuin R20-hoidossa
  • R20-laserhoidon tulokset voi havaita jo ensimmäisellä käynnillä — vanhoja menetelmiä käytettäessä tuloksia alkaa havaita vasta myöhemmin sarjahoidon kuluessa

Journal of the American Academy of Dermatology -lehdessä helmikuussa julkaistu tutkimustulos kertoo R20-menetelmän aiheuttavan iholle perinteistä menetelmää enemmän vahinkoa lyhyellä tähtäimellä. Tutkimuksen mukaan R20:lla käsitelty iho ei kuitenkaan kerää sen enempää arpikudosta kuin perinteisillä menetelmillä käsitelty iho. Tärkein huomio on se, että mustetta poistuu tätä uutta menetelmää käytettäessä ihosta huomattavasti enemmän kuin vanhojen tatuoinninpoistomenetelmien yhteydessä. Tutkimus osoitti, että R20 vaalensi tatuointeja 70 prosenttia tehokkaammin kuin vanha metodi.

Hoito ei ole täysin kivuton, mutta kipua voidaan lieventää puudutusvoiteella. Puudutusvoide levitetään hoidettavalle iholle noin tunti ennen toimenpidettä. Hoito tuntuu lähes samanlaiselta kuin tatuoinnin ottaminen, ja laserkäsittely kestää vain muutaman minuutin ajan yhtä sarjahoitoa kohti. Käytössämme on myös kryolaite joka puhaltaa jopa -30-asteista ilmaa hoidettavalle alueelle vähentäen hoitoon liittyvää pistelyä.

Verrattuna muihin lasereihin (rubiinilaser, CO2-laser ja alexandriittilaser) ja valoimpulssilaitteisiin (kosmetologien käytössä) Q-switched NdYag -laser on lähes vaaraton. Myös arpeutumisen riski on erittäin pieni. Valoimpulssilaitteiden (IPL) tehoa on arvosteltu paljon asiakkaiden keskuudessa, ja laite on arvioitu tehottomaksi tavaksi poistaa tatuointi. Laserhoidosta saatavat lopputulokset ovat omaa luokkaansa, kun niitä verrataan kosmetologien käyttämien toimenpiteiden lopputuloksiin.


FracTat™-toimenpide

FracTat™ on toimenpide, jossa yhdistetään fraktionaalilaserihoito ja koko pinnan laserkuorinta.

FracTat™-laserhoitoa eroaa merkittävästi kaikista muista tatuoinnin poistoon tarkoitetuista toimenpiteistä. Toimenpiteen aluksi tatuoinnin päälle tehdään mikrokanavia, ja  vasta tämän jälkeen alkaa varsinainen tatuoinnin poisto laserilla. Ihon esikäsittely (mikrokanavien luominen) mahdollistaa sen, että varsinaisen hoidon aikana lämpö, höyry ja mustepartikkelit pääsevät entistä helpommin poistumaan ihosta. Ihon pinnan frosting-vaikutukset vähenevät, ja tatuoitu iho voidaan saman vastaanottoajan aikana käsitellä hyvinkin monta kertaa.

FracTat™-toimenpiteen ansiosta tatuointi voidaan poistaa ihosta jo muutaman tehokkaan laserhoidon avulla. Tatuointi poistuu entistä nopeammin, eikä toimenpiteitä tarvitse tehdä enää yhtä useita kuin aiemmin.

Tatuoinnin poistaminen vaatii kuitenkin aina sarjahoitoa, olipa kyseessä mikä laserlaitteisto tahansa.


Muita saman aihealueen palveluita

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Laserilla voidaan ratkaista monenlaisia iho-ongelmia. Kasvojen laserhoito räätälöidään jokaiselle potilaalle erikseen.

Lue lisää

CoolSculpting — rasva pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää sitkeät rasvakertymät pois. Toimenpiteet nyt Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on tehokas ja nopea toimenpide, jonka aikana vetyperoksidi hajottaa hampaiden tummentumat. LED- tai laservalo nopeuttaa peroksidin toimimista.

Lue lisää

UltraLift™ HIFU miehen kasvojen kohotukseen

HIFU-toimenpide on arvioitu maailmanlaajuisesti tehokkaimmaksi veitsettömäksi kasvojenkohotusmenetelmäksi. Lopputulos paranee toimenpidettä seuraavien kuukausien aikana.

Lue lisää

Aknen hoito, aknearvet

Cityklinikalla aknen ja aknearpien hoitoon löytyy monenlaisia toimenpiteitä. Kemialliset kuorinnat ja laserhoidot sekä näiden yhdistelmät auttavat sekä akneen että aknearpiin.

Lue lisää

Silmäpussit pois laserilla

Laserhoidon avulla saadaan silmäpussit pois osittain tai kokonaan. Smile Eye Lift™ toimii parhaiten sarjahoitona, jolloin lasertoimenpide tehdään 3–5 kertaa kahden viikon välein.

Lue lisää

Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin laserpoisto on sarjahoito. Uudet R20- ja FracTat™-tekniikat ovat kuitenkin lyhentäneet hoitosarjan pituutta huomattavasti.

Lue lisää

Maksaläiskä tai muu pigmenttimuutos

Läiskiä ja hyperpigmentaatiota hoidetaan laserilla tai kemiallisella kuorinnalla. Hoitomuotoja ja tekniikoita yhdistelemällä saavutetaan parhaat tulokset.

Lue lisää

Karvojen poisto laserilla

Laserhoito on tehokkain tapa poistaa ei-toivotut karvat. Toimenpide tehdään 3–5 kertaa 6–8 viikon välein.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps™ on tehokas ja turvallinen laserhoito kynsisienelle. Hoito on nopea ja potilaan kannalta yksinkertainen. Tuloksia saavutetaan neljän kerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Kuorsaaminen ja uniapnea kuriin laserilla

NightLase™-laserhoidolla saadaan nopeasti ja kivuttomasti apua lieviin tai keskivaikeisiin kuorsaus- ja uniapneaongelmiin. Tuloksia saadaan kolmen toimenpidekerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Hikoilu kuriin tehokkailla hoidoilla

Hikoilua ja liikahikoilua voidaan hoitaa. Botuliini sopii lähes kaikkien kehonosien hikoilun väliaikaiseen poistamiseen. MiraDry poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi.

Lue lisää

Ammattilaisille

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso Laser & Health Academy -koulutukset.