Sikorskin sana

PAINONPUDOTUS

Blogitekstin on suunnitellut Cityklinikan lääkäri Piotr Sikorski.

Sikorski on laillistettu lääkäri ja Cityklinikan toimitusjohtaja.

Hän on Suomen ensimmäinen ja ainoa American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunnan sertifioima esteettinen lääkäri.

Sikorski toimii Helsingin Laser & Health Academy® Training Centerin johtavana kouluttajana. Keväästä 2017 lähtien hän on kouluttanut myös American Academy of Aesthetic Medicine -kurssilaisia ympäri maailmaa.

piotr-sikorski-elipse-laihdutusohjelma

Kamppailetko painonpudotuksen kanssa? Et ole yksin!

Olen kohdannut urani aikana lukuisia ihmisiä, jotka kamppailevat painonpudotuksen kanssa. Useimmat heistä ovat kokeilleet erilaisia laihdutusmenetelmiä ja käyttäneet tuhansia euroja rahaa saavuttamatta kuitenkaan pysyviä tuloksia.

Esteettisessä lääketieteessä pyritään parantamaan kasvojen tai kehon ulkonäköä, mutta monesti esteettisillä toimenpiteillä saavutetaan myös positiivisia terveysvaikutuksia. Varmasti me kaikki tiedämme miten paljon positiivista muutaman liikakilon pudottaminen voi saada aikaan. Vain muutamia niistä mainitakseni ovat madaltuneet riskit sairastua erilaisiin sydän-ja verisuonitauteihin tai kakkostyypin diabetekseen, joka onkin ollut puheenaiheena Suomessa jo pitkään.

Olen halunnut jo pitkään tuoda Cityklinikalle pysyvään painonpudotukseen soveltuvan ratkaisun ja kuullessani Elipse™️-painonpudotusohjelmasta olin enemmän kuin innoissani.

elipse-laihdutusohjelma-kapseli-laihdu-nopeasti

Pudota painoa jopa 15 kiloa neljässä kuukaudessa – miten se on mahdollista?

Kliinisten tutkimusten mukaan 80 prosenttia pudotetuista kiloista tippuvat ensimmäisen kolmen kuukauden aikana – jos ne ovat pudotakseen. Kolme kuukautta on aika, jolloin punnitaan dieetin toimivuutta ja samalla myös laihduttajan mielenlujuutta. Yleisin syy dieetin epäonnistumiseen on se, että ruokailutottumuksia ei onnistuta muuttamaan riittävästi. Vaikka se klisee onkin niin vatsalihakset tehdään keittiössä.

Elipse™️-painonpudotusohjelma perustuu vatsalaukkuun asennettavaan pehmeään palloon, joka täytetään nesteellä. Pallo saa vatsassa aikaan täyteläisyyden tunteen, jonka ansiosta nälkä ei ole sietämätön. Jokainen dieettiä noudattanut osaa varmasti kuvitella sen kurnivan nälän, joka saa suuntaamaan kohti jääkaappia. Täyteläisyyden tunteen ansiosta ateriakokojen pienentäminen sujuu helpommin ja kuuden kuukauden ravinto-ja asiantuntijavalmennus varmistaa onnistumisen.

Tämä hoito on ainut laatuaan, koska se ei vaadi kirurgiaa, endoskopiaa eikä anestesiaa. Painonpudotuspalloja on käytetty jo vuosikaudet laihduttamisen apuna, mutta Elipse-ohjelma on ensimmäinen, jossa riskit on saatu minimoitua. Näin lääkärinä luotan vain palveluihin, jotka ovat käyneet läpi kattavat ja kliiniset tutkimukset. Elipsen kohdalla tutkimuksia on tehty jo yli 10 000 ihmisen kohdalla, joka on verrattain suuri määrä lääketieteessä. Onnistumisprosentti on huimat 98,51 prosenttia.

Miten päästä alkuun?

Jos sinulla on takana lukuisia epäonnistuneita painonpudotusyrityksiä ja kamppailet liikakilojen kanssa, voi Elipse™️-painonpudotusohjelma olla sinua varten. On tärkeää kartoittaa terveyshistoriasi perusteellisesti ennen ohjelman aloittamista, joten ensimmäinen askel on varata aika maksuttomaan Elipse-konsultaatioon. Konsultaatiossa pääset keskustelemaan painonpudotustavoitteistasi lääkärin kanssa ja kuulet voisiko Elipse-ohjelma olla sinua varten.