Täyteainehoidot – Radiesse ja Crystalys

Radiesse ja Crystalys ovat puolipysyviä täyteaineita. Puolipysyvät, kalsiumpohjaiset täyteaineet toimivat kaksivaiheisesti. Välitön tulos: rypyt täyttyvät ja piirteet täyteläistyvät. Pitkäaikainen tulos: uusi kollageeni kiinteyttää ihon sisältäkäsin.

Lopullinen tulos pysyy hoitoalueella pitkään. Crystalys-seuruututkimuksessa havaittiin tulosten säilyvän hyvinä jopa 24 kuukauden ajan. Lataa esite.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Turussa Cityklinikan Mirva-Mari Määttä osaa kyllä hommansa taitavasti ja aina olen ollut hänen lopputulokseen tyytyväinen.
Helena on ehkä maailman herttaisin ihminen ja aina on tullut hyvä lopputulos.
Helena, suosittelen!
Olen käynyt pitkään cityklinikan Helena Westerholmilla ja hän on aivan paras tekijä jolla on hyvä silmä kauneudelle. Muille en mene. Piste. Ainoa miinus on että aika pitää varata pitkälle etukäteen kun muutkin ovat vissiin huomanneet tämän...

Suosittelen Piotria. Minä ja tuttuni käymme hänellä, paras jälki (muitakin olemme kokeilleet).

Piotr on erittäin hyvä siinä mitä tekee,olen ollut hänen mallinaan sekä koulutuksissa. Usean vuoden kokemus ja hän kouluttaa itseään koko ajan ko. Alalla joten on erittäin ajantasalla ammatillisesti.

Hei Piotr! Haluan kiittää sinua hoidon lopputuloksesta. Kulmarypyt ovat olleet poissa, ja ilme näin pirteämpi. Mieluusti palaan vastaanotollesi, kun on taas sen aika!

Cityklinikka on tässä ajassa etenevä yritys. Monipuolinen ja ystävällinen palvelu.
Ihka ja korkeatasoinen henkilökunta, suosittelen lämpimästi! Kannattaa kyllä tulla kauempaakin, Mirva on huippu nainen pistää tosi hellästi.

Ota yhteyttä

Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • Helsinki, Turku ja Lahti — 0201 777 288
 • Tampere — 040 552 2800
 • Lohja — 050 582 47 19
 • Hyvinkää — 044 555 55 74

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Sairaanhoitajien tekemät Crystalys- ja Radiesse-täyteainehoidot

Palvelun saatavuus: Saatavilla kaikilta klinikoilta.

Kanyylillä tehty täyteainehoito
Täyteainehoidon hinta + 50 €
Voidepuudutus ennen kasvojen täyteainehoitoa
26 €
Lue lisää
 • Mainitsethan ystävällisesti puudutustarpeesta jo aikaa varatessasi?
 • Voidepuudutukseen tullaan 30–45 minuuttia ennen varsinaista vastaanottoaikaa.
Crystalys (1,25 ml) - ensimmäinen ruiske
349 €
Crystalys (1,25 ml) seuraavat ruiskeet saman vastaanoton aikana
199 €
Lue lisää
 • Lisäruiskeiden hinnat koskevat yhden vastaanottokerran aikana yhdelle potilaalle käytettäviä lisäruiskeita.
Liquid Facelift — Crystalys (1,25 ml) & Hydryalix Deep (1,25 ml)
499 €
Radiesse (0,8 ml)
560 €

Lääkäreiden tekemät Crystalys- ja Radiesse-täyteainehoidot

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Kanyylillä tehty täyteainehoito
Täyteainehoidon hinta + 60 €
Kasvojen voidepuudutus ennen täyteainehoitoa
26 €
Lue lisää
 • Mainitsethan ystävällisesti puudutustarpeesta jo aikaa varatessasi?
 • Voidepuudutukseen tullaan 30–45 minuuttia ennen varsinaista vastaanottoaikaa.
Crystalys (1,25 ml) - ensimmäinen ruiske
399 €
Crystalys (1,25 ml) seuraavat ruiskeet saman vastaanoton aikana
249 €
Lue lisää
 • Lisäruiskeiden hinnat koskevat yhden vastaanottokerran aikana yhdelle potilaalle käytettäviä lisäruiskeita.
Liquid Facelift — Crystalys (1,25 ml) & Hydryalix Deep (1,25 ml)
649 €
Radiesse (0,8 ml)
650 €
Lue lisää
 • Vain Helsingissä.

Verkkokauppa

OSTAMALLA VERKKOKAUPASTAMME SÄÄSTÄT..

 • Maksa heti.
 • Tilaa lasku.
 • Tai valitse osamaksu.
Osta täyteainehoito verkkokaupasta.

VERKKOKAUPAN
OSAMAKSUVAIHTOEHDOT:

 • Jousto — maksuaikaa 1–12 kk
 • Klarna — maksuaikaa 1–24 kk
 • Collector — maksuaikaa 1–36 kk
 • Mash — maksuaikaa 1–60 kk
 • OP Lasku — vähimmäiserä 50 €
Lue lisää

Nordic Skin Shop -web shop

Nordic Skin Shop -Ammattilaisten valitsemia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita Sinulle.

Nordic Skin Shop tarjoaa parhaat ja tehokkaat ratkaisut erilaisiin ihonhoitotarpeisiin. Huolella valikoidut tuotesarjamme tukevat ihosti kauneutta elämäsi jokaisessa vaiheessa.

Verkkokauppaan

Usein esitettyjä kysymyksiä

Mitä eroa on Radiessella ja Crystalyksella?

Kemialliselta kannalta kysymys on samasta yhdisteestä. Radiesse on kalsiumpohjaisten täyteaineiden tunnetuin ja vanhin brändi. Crystalys on Radiessen rinnakkaisvalmiste, jota ei kuitenkaan maailmalla tunneta yhtä hyvin kuin Radiessea.

Pistäjät eivät ole huomanneet eroa Crystalyksen ja Radiessen hoitotulosten välillä, eivät myöskään Cityklinikan asiakkaat.

Täyteaineiden hinnoittelu pohjautuu samoihin lainalaisuuksiin kuin muidenkin tuotteiden hinnoittelu. Kuuluisat brändituotteet maksavat yleensä hieman enemmän kuin vähemmän tunnetut sisarensa. Tämä lienee suurin syy Crystalyksen ja Radiessen hintaeroon.

Hinnan lisäksi erot liittyvät pakkauskokoihin. Crystalys sisältää kalsiumpohjaista geeliä 1,25 millilitraa, Radiesse 0,8 ml.

 

Voiko sama ihminen käyttää erimerkkisiä täyteaineita?

On yleistä, että kuluttajat vaihtavat täyteainemerkkejä vuosien varrella. Tämä on tosiasia varsinkin hyaluronihappogeelien kohdalla. Samalle asiakkaalle on saatettu tehdä hoitoja esim. Restylanella, Juvédermilla, Teosyalilla ja Hydryalixilla. Emme ole huomanneet, että erimerkkisten täyteaineiden käyttö olisi aiheuttanut ongelmia, jos käytetyt täyteaineet on ostettu virallisilta maahantuojilta.

Kalsiumpohjaisten täyteaineiden turvallisuusprofiili on jopa parempi kuin hyaluronihappogeelien. Radiessen aiempi ei ole vasta-aihe Crystalys-hoidolle – tai toisinpäin.

Toisaalta on hyvä tietää, ettei erimerkkisten täyteaineiden mahdollisia yhteisvaikutuksia ole tutkittu tieteellisin menetelmin.

Mikä on Liquid Facelift?

Liquid Facelift on israelilainen palveluinnovaatio, jota on tutkittu jo vuosien ajan.

Hoidon teho perustuu uudenlaiseen hyaluronihapon ja kalsiumhydroksyyliapatiitin yhdistämiseen. Stabiloidun hyaluronihapon sisään on upotettu kalsiumhydroksyyliapatiittia sisältäviä mikropartikkeleita. Hoidossa käytetään Lumineran täyteaineita, Hydryalixia ja Crystalysta.

Liquid Facelift tarjoaa sekä hyaluronihappo- että kalsiumpohjaisten täyteaineiden hyvät puolet:

 1. Hyaluronihappo täyteläistää piirteitä tehokkaasti.
 2. Kalsiummikropartikkelit stimuloivat ihoa kollageenin uusiotuotantoon, mikä merkitsee ihon kiinteytymistä hoitoa seuraavien kuukausien aikana.

Liquid Facelift -ruiske sisältää 2,5 millilitraa täyteainetta. Tällä määrällä voidaan käsitellä kasvojen kaikki ongelmakohdat. Tuloksia voidaan verrata pieneen kasvojenkohotukseen, varsinkin jos toimenpiteen jälkeen yläkasvot käsitellään botoxilla. Siitä nimi ”liquid facelift”. Jos ylimääräistä kudosta on runsaasti, liquid facelift ei ole paras vaihtoehto. Kudosylimäärän poistaminen onnistuu edelleen perinteisellä kasvojen kohotusleikkauksella.

Onko Radiessea ja Crystalysta tutkittu?

Kyllä. Crystalysta ja RADIESSEa sekä näiden tehoa on tutkittu paljon. Muun muassa seuraavissa tieteellisissä julkaisuissa kerrotaan tuotteesta, toimenpiteen tehosta ja tulosten pysyvyydestä:

1 Berlin A, Hussain M, Goldberg D. (2008) Calcium Hydroxylapatite Filler for Facial Rejuvenation: A Histologic and Immunohistochemical Analysis. Dermatologic Surgery, Volume 34, S64-S67.

2 Bass LS, Smith S, Busso M, McClaren M. (2010) Calcium Hydroxylapatite (RADIESSE®) for Treatment of Nasolabial Folds: Long-Term Safety and Efficacy Results, Aesthetic Surgery Journal, 30 (2), 235-238.

3 Moers-Carpi MM, Opi Tufet J. Calcium Hydroxylapatite (RADIESSE®) versus Nonanimal Stabilized Hyaluronic Acid (Restylane®) for the Correction of Nasolabial Folds: a 60 patient, 12- Month, Multicenter, Prospective, Randomized, Controlled, Split-Face Trial. Dermatol Surg 2008; 34: 210-215.

4 Moers-Carpi M, Vogt S, Martinez Santos B, Planas J, Rovira Vallves S, and Howell DJ. A Multicenter, Randomized Trial Comparing Calcium Hydroxylapatite (RADIESSE®) to Two Hyaluronic Acids (Juvéderm® and Perlane®) for Treatment of Nasolabial Folds. 205 Patients. Dermatol Surg, 2007; 33: S144-S151.

Tsvi Segal, MD, Ana Schwartz, MD, Konstantin Konfino, MD, PhD. Post Marketing Study of Safety and Efficacy of Crystalys, a Calcium Hydroxyapatite Based Filler for Facial Soft Tissue Augmentation.

Mitkä tuotteet tehostavat hoitoa?

Kalsiumpohjaiset täyteaineet -wiki

Ihon ikääntyminen

Nuori, terve iho on täyteläinen, kimmoisa ja vahva. Nuoret kasvot ovat kiinteät ja kasvonpiirteet selkeät. Kun ihminen ikääntyy, ihon napakkuudesta vastaava kollageeni hajoaa eikä uutta enää muodostu yhtä paljon kuin ennen. Kun kollageeni hajoaa, kudokset menettävät kiinteyttään. Painopiste kasvoissa siirtyy alemmas. Nuorekas v-linja häviää, kun leuka veltostuu, posket laskeutuvat ja kasvojen alaosa levenee. Kasvoihin tulee juonteita ja ryppyjä. Ihon kuulaus, nuorekkuus ja raikkaus vähenevät.

Nuorekkuus ei palaudu vain yksittäisiä ryppyjä poistamalla. Mikäli tahdotaan nuorentaa ja raikastaa ilmettä, ihon kiinteyttä ja täyteläisyyttä pitää lisätä. Tarvitaan täyteaine, joka lisää välittömästi ihonalaiskudosten tilavuutta mutta myös kiihdyttää ihon omaa kollageenintuotantoa.


Kalsiumhydroksyyliapatiitti täyteaineena – kohottava, kaksivaikutteinen hoito

Radiesse ja Crystalys ovat ihoon ruiskutettavia täyteaineita, jotka toimivat kaksivaiheisesti. Välittömästi toimenpiteen jälkeen täyteainegeeli silottaa ja kohottaa piirteet. Myöhemmin kuukausien kuluessa täyteaineen sisältämät kalsiummikropartikkelit alkavat kiihdyttää ihon omaa kollageenintuotantoa. Kollageenin uustuotannon myötä ihon laatu ja rakenne paranevat luonnollisesti sisältäpäin. Koska prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, tulokset säilyvät erittäin pitkään. Useimmilla potilailla tulokset ovat näkyvissä yli vuoden ajan. Tämän vuoksi Crystalys- ja RADIESSE-täyteainehoidot ovat nykyisin hyvin suosittuja.

1. Kimmoisa, geelimäinen liuos kohottaa piirteitä välittömästi.
2. Kollageenin uusiotuotannon tehostumisen vuoksi tulokset ovat pitkäkestoisia.

KATSO VIDEO.


Crystalys ja Radiesse — turvallisuus

Radiesse ja Crystalys ovat tutkitusti turvallisia täyteaineita. EU myönsi ensimmäiselle kalsiummikropartikkeleita sisältävälle täyteaineelle myyntiluvan vuonna 2004. Sekä Crystalys että Radiesse ovat saaneet CE-merkinnän, joka osoittaa, että tuotteet täyttävät kaikki EU:n turvallisuusvaatimukset. Kalsiumia sisältävät täyteaineet on hyväksytty myös Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä maailmassa on tehty kymmeniä tuhansia Crystalys-käsittelyitä ja yli viisi miljoonaa Radiesse-hoitoa. Radiessea tai Crystalysia ei suositella pistettäväksi, mikäli alueelle on injektoitu aiemmin jotain pysyvää täyteainetta.


Crystalys ja Radiesse — hoidon kulku

Cityklinikan ammattilainen kertoo saatavilla olevista hoitovaihtoehdoista, minkä jälkeen asiakas päättää yhdessä ammattilaisen kanssa, millainen hoito on sopivin. Crystalys tai Radiesse injektoidaan ohuella neulalla hoitoalueelle. Toimenpide kestää noin puoli tuntia, ja vaikutuksen voi nähdä heti pistoksen jälkeen. Joskus pistoskohta saattaa punoittaa, kutista tai tuntua hieman aralta. Turvotus on mahdollista. Nämä sivuoireet häviävät yleensä 1–2 päivän kuluessa. Kalsiumpohjaisia täyteaineita käytettäessä sivuoireet eivät liity pistettävään aineeseen vaan siihen, että iho on läpäisty neulalla.


Hoidonaiheet

 • veltostunut leukalinja
 • kuopalla olevat ohimot
 • laskeutuneet poskipäät
 • veltostuneet korvannipukat
 • nenän ja suun väliset nasolabiaalipoimut
 • kuopalla olevat posket
 • alaspäin osoittavat suupielet
 • laskeutuneet kulmat
 • ei-toivottu nenän muoto
 • leukapoimu
 • ikääntymisen merkit kädenselän iholla

crystalys radiesse ennen ja jälkeen


Lopputuloksen kesto

Kaikissa toimenpiteissä hoitotulokset ovat yksilöllisiä. Niin myös Radiesse- ja Crystalys-hoidoissa. Ihotyyppi, ikä, aineenvaihdunta, elämäntavat ja hoidettava alue vaikuttavat hoitotuloksen pysyvyyteen. Keskimäärin hoitotulokset säilyvät yli vuoden ajan. Crystalys-dokumentaatiossa puhutaan yhdestä tai kahdesta vuodesta.

TÄSMÄTUOTTEITA TOIPILASAIKAA VARTEN:


Ennen ja jälkeen

Tämän linkin kautta pääset katsomaan Radiesse-kuvia.
Linkki Crystalys-kuviin.


Vasta-aiheet

 • todettu yliherkkyys tuotteen raaka-aineelle
 • ihosairaudet
 • akuutti tai krooninen tulehdustila hoitoalueella
 • ihotyyppi, joka tulehtuu erittäin herkästi
 • iho, jolla esiintyy arpien liikakasvua
 • verenkiertohäiriöt tai haavojen paranemiseen liittyvät systeemiset sairaustilat
 • potilas on saanut aiemmin anafylaktisen reaktion
 • aspiriinilääkitys tai muu veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys
 • hoitoalueella pysyvä täyteaine tai implantti
 •  juuri tehty laserhoito toimenpidealueella
 • toimenpidealueelle on injisoitu pysyvä täyteaine
 • autoimmuunisairaudet
 • potilaalla hoitamaton epilepsia
 • porfyria
 • raskaus, imetys
 • alle 18 vuoden ikä

Liquid Facelift

Cityklinikan uudessa pistoshoidossa Crystalys-täyteaineeseen yhdistetään hyaluronihappopohjaista Hydryalix-täyteainetta.

Yhdistelmähoidon tulokset ovat täysin samanlaisia kuin hyaluronihappogeeleillä tehdyn täyteainehoidon tulokset. Ero on kestossa.

Hyaluronihapolla tehdyn hoidon tulokset säilyvät kasvoissa 4–9 kuukauden ajan. Sen sijaan Crystalys-Hydryalix-yhdistelmähoidon tulokset säilyvät muuttumattomina jopa kahden vuoden ajan. Tulosten kesto perustuu Crystalys-täyteaineen kykyyn stimuloida ihon omaa kollageenintuotantoa.

Crystalys-Hydryalix-yhdistelmähoito sopii erityisen hyvin koko kasvojen nuorennushoitoihin eli niin kutsuttuun liquid facelift -toimenpiteeseen.


Muita saman aihealueen palveluita

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Botox-hoito – rypyt pois!

Botuliini eli botox rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botoxilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

VampyyriFractora

VampyyriFractora (PRP + Fractora) on mini-invasiivinen yhdistelmähoito, jossa yhdistyvät kahden jo yksistään tehokkaan hoidon edut.

Lue lisää

Hollywood Black Laser Peel

Hollywood Black Laser Peel on mullistava hoito ihon ulkonäön parantamiseksi.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

UltraLift™ 3D-HIFU ja UltraLift™ HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Ihonhoitotuotteet

Cityklinikan lääkäritiimin valitsemat lääketieteellisetLue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Kombohoito — botox- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

Hydryalix- ja Juvéderm-täyteainehoidot

Hyaluronihappo on ylivoimaisesti suosituin täyteainemateriaali. Hyaluronihappojohdannaiset sopivat ryppyjen täyttöön, piirteiden täyteläistämiseen ja huulten muotoiluun.

Lue lisää

Täyteainehoidot - Radiesse ja Crystalys

Crystalys ja Radiesse ovat kalsiumpohjaisia, puolipysyviä täyteaineita, jotka stimuloivat ihoa kollageenin uusiotuotantoon. Ne sopivat erinomaisesti yli 40-vuotiaiden täyteainehoitoihin.

Lue lisää

Hyalu-botox-hoito

Hyalu-botox on hyaluronihapon ja botoxin yhdistelmähoito.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ja vartalon ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä tai vartalon ihoalueita.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Skinbooster-hoito

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

Aquagold Fine Touch

Aquagold Touch Fine on uusi, edistyksellinen laite, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman mikroneulaushoidon yksilöllisillä super ainesosa ”coctaileilla”, jotka voivat sisältää esim. puhdasta hyaluronihappoa, erilaisia vitamiineja ja botuliinia.

Lue lisää

Lipolyysi pistoksilla

Lipolyysi-injektio on pistoshoito, jossa ihonalaista rasvaa pilkotaan deoksikoolihapon avulla. Toimenpiteen teho perustuu useimmiten sarjahoitoon.

Lue lisää

Ylä- ja alaluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa roikkuvien silmäluomien ulkonäköä. Yläluomileikkaus poistaa myös pussittamisesta johtuvia terveydellisiä haittoja.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee LL Akmaral Karakulova.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

CoolSculpting — kaksoisleuka pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää kaksoisleukan pois. Ei kipua, ei kirurgiaa, ei toipumisaikaa.

Lue lisää

Lipolyysi-injektiot

Lipolyysi-injektioilla voidaan hajottaa paikallisia rasvakertymiä. Toimenpide sopii kaksoisleuan häivyttämiseen sekä vatsan, reisien ja olkavarsien rasvanpoistoon.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskät pois tehokkailla toimenpiteillä

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset voidaan vaalentaa ja jopa poistaa tehokkailla laser- ja kuorintahoidoilla.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Smile Eye Lift

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on tehokas laitehoito, joka sopii kaikenikäisille naisille ja miehille. Valkaisu tehdään 6- tai 35-prosenttisella vetyperoksidilla.

Lue lisää

Facelift — kasvojenkohotus

Kasvojenkohotus eli facelift on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa korjataan kasvojen ja kaulan ikääntymismuutoksia.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirto on eräänlainen täyteainehoito, jossa täyteaineena toimii potilaan oma rasva. Lopputulos on huomattava mutta silti erittäin luonnollinen.

Lue lisää

Otsankohotus

Otsankohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä monella eri tekniikalla.

Lue lisää

Kulmakarvojen kohotus

Kulmakarvojen kohotusleikkauksessa kohotetaan iän myötä laskeutuneita kulmia. Toimenpide voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Buffaloplastia - ylähuulen kirurginen nosto

Buffaloplastia on ylähuulen nostoleikkaus, jonka ansiosta ylähuulen puna-alue suurenee. Samalla lyhenee myös nenän ja ylähuulen välinen ihoalue ("pitkä ylähuuli").

Lue lisää

Surgisil PermaLip -huuli-implantti

PermaLip on FDA-hyväksytty huuli-implantti, jonka avulla huulia voidaan suurentaa pysyvästi ja nopeasti. Myös implantin mahdollinen poistaminen on nopea toimenpide.

Lue lisää

Nenäleikkaus

Nenäleikkauksen avulla voidaan muuttaa nenän kokoa ja muotoa. Plastiikkakirurgi Veltheim palvelee nenäleikkausasiakkaita Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Toimenpiteitä tehdään naisille ja miehille.

Lue lisää

Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvaleikkaus on nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Ögonlocksplastik

.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Ei-kirurgiset toimenpiteet kasvoille. Maksuton konsultaatio!

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentoidut piirteet auttavat myös, jos näkökyky on huonontunut. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa.

Lue lisää

Ammattilaisille

Nordic Skin -verkkokauppa

Nordic Skin -verkkokaupassa myydään laadukkaita tuotteita terveydenhuollon ammattilaisille. Verkkokaupasta löytyvät mm. hyaluronihappopohjaiset ja kalsiumpartikkeleita sisältävät täyteaineet, B-Lite-implantit sekä tuotteet skinbooster-, PRP- ja mesoterapiahoitoihin.

Kysy lisää Nordic Skin -tuotteista ja -palveluista: p. 0201 777 260.

 

Täyteaineet täältä.

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso täyteainekoulutukset täältä.