Surgisil PermaLip -huuli-implantti

Huuli-implantti sopii erinomaisesti niille asiakkaille, jotka etsivät täyteainetta pysyvämpää vaihtoehtoa huulten muotoiluun ja suurennukseen. Cityklinikan huuli-implantti on amerikkalainen Surgisil PermaLip™, jonka suosio on viimeisen viiden vuoden aikana kasvanut voimakkaasti niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin. PermaLip™ on tällä hetkellä markkinoiden ainoa huuli-implantti, jolla on sekä CE- että FDA-hyväksyntä.

Vaikka huuli-implantti on tarkoitettu pysyvään huulten suurennukseen, sen poisto on aina mahdollista. Poiston jälkeen huulten luonnollinen muoto ja koko palautuvat ennalleen.

Lataa esite.

Asiakaskokemuksia

Minä kävin juuri ottamassa huuli implantit Cityklinikalla. Tulos oli odotettua parempi. Nyt minun ei tarvitse enää koskaan laittaa täyteaineita huuliini. Tulos on pysyvää eikä "muhkeus" katoa ajan saatossa.
Suosittelen ehdottomasti kaikille Olli Terosen tekemää PermaLip toimenpidettä, jotka etsivät ammattitaitoista kirurgia ja pysyvää tulosta huuliinsa.
Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta sekä hinnat kohtuulliset.
On hieno ja hyvä palvelu.
Ni är fantastiska! Tack så mkt Jag kommer igen!

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)
  • 0201 777 288 (Turku)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Huulten pienkirurginen muotoilu

Palvelun saatavuus: Helsinki

Buffaloplastia (lääkäri Sikorski tai Karakulova) sis. ALV 24 %
1490 €

Usein esitettyjä kysymyksiä

Kuinka PermaLip™-huuli-implantti toimii?

PermaLip on koko huulen pituinen implantti, joka pujotetaan huuleen pienen leikkausavauksen kautta. Implantti kapenee reunoja kohden, joten se muovautuu huulen luonnollisen muodon mukaiseksi. Vaikka PermaLip on valmistettu kiinteästä silikonigeelistä, se on silti äärimmäisen pehmeä.

PermaLip™-kokoja ja -muotoja on paljon, joten kaikenkokoisille ja kaikenmuotoisille huulille löytyy juuri sopiva, luonnollisen muotoinen implantti. Tavallisesti asiakkaan oma ylähuuli on hieman pidempi mutta kapeampi kuin alahuuli. Siksi on yleistä, että ylähuuleen valitaan myös kapeampi ja pidempi implantti kuin alahuuleen.

Onko se varmasti turvallinen?

PermaLip™-huuli-implantti on käynyt läpi lukuisan määrän kliinisia turvallisuustutkimuksia. Huuli-implanteista se on ainoa, jolla on sekä FDA- että CE-hyväksyntä.

PermaLip™ ei voi vuotaa, puhjeta tai revetä. Implantti on valmistettu kestävästä silikonigeelistä, joka ei voi valua tai reagoida elimistön kanssa. Vaikka kestävä kuori repeäisi, implantin sisältö ei lähde omille teilleen.

Vaikka implantti on tarkoitettu pysyvään huulten suurennukseen, sen poisto on aina mahdollista. Implantin poiston jälkeen huulten luonnollinen muoto ja koko palautuvat ennalleen.

PermaLip-implantin kuori on sileä, minkä vuoksi implantti ei aiheuta kudosvaurioita tai -ärsytystä.

Implantin poistaminen on yleensä alle tunnin kestävä toimenpide.

Onko huuli-implanttia tutkittu?

PermaLip-huuli-implanttia on tutkittu laajasti ja puolueettomasti. Ennen FDA- ja CE-hyväksyntää tuote tai toimenpide käy läpi tarkat turvallisuuteen liittyvät tutkimukset. Tutkiva taho on aina puolueeton ja tutkimusmenetelmät tieteellisiä. Tuloksiin voi siis hyvällä syyllä luottaa.

Ehkä merkittävin PermaLip-implanttia koskeva tutkimus löytyy myös internetistä. Tutkimuksessa käytiin läpi 832 huuli-implanttipotilaan lopputuloksia valokuvien, potilaiden omien arvioiden ja puolueettomien plastiikkakirurgien tekemien arvioiden pohjalta.

Tutkimus osoitti, että

  • PermaLip-tulokset ovat erinomaisia sekä implanttipotilaiden itsensä että puolueettomien kirurgien mielestä.
  • toimenpiteeseen liittyvät riskit ovat erittäin vähäisiä.
  • huuli-implantti on hyvä väline ohuiden huulien suurentamiseen ja täyteläistämiseen.
  • toimenpiteen lopputulokset ovat pysyviä, mutta implantti voidaan tarvittaessa myös poistaa ilman ongelmia.
  • huuli-implantilla ei voida korjata huulten epäsymmetriaa.

Liittyykö tähän toimenpiteeseen riskejä?

Jokaiseen pienkirurgiseen toimenpiteeseen liittyy riskejä. Näitä on punnittava suhteessa toimenpiteen hyötyihin. Kaikille toimenpiteille yhteisiä riskejä ovat infektiot, turvotus, punoitus, verenvuoto ja kipu. Huuli-implantteihin liittyy lisäksi tiettyjä riskejä, jotka on hyvä tiedostaa, vaikka ne ovatkin erittäin harvinaisia.

Joissakin harvinaisissa tapauksissa ihmisen oma elimistö alkaa hylkiä implanttia. Miltei aina hylkimisen taustalla on jokin perussairaus. Jos hylkimisreaktioita syntyy, huuli-implantti poistetaan.

On myös mahdollista, että huuli-implantin reunat tuntuvat ihon läpi, kun huulta painellaan sormilla.

Voiko huuli-implantilla korjata huulen epäsymmetrisyyttä?

PermaLip™-huuli-implantilla voidaan korjata ylä- ja alahuulen välistä epäsymmetriaa.

Jos ala- tai yläluomen oikea ja vasen puoli ovat epäsymmetriset, pelkkä huuli-implantti ei korjaa tätä epäsymmetriaa. Implantti kasvattaa huulen kokoa huulen alkuperäisen muodon mukaisesti.

Huuli-implantoinnin jälkeen mahdollista epäsymmetriaa korjataan täyteaineilla.

Huuli-implantti-wiki

Huulten muotoilu ja suurennus

Cityklinikka on erikoistunut huulten täyttöön ja muotoiluun. Suomen ensimmäinen HA-täyteaineen tilaus ja -pistos tehtiin meillä. Huhtikuussa 2017 suu- ja leukakirurgi, dosentti Olli Teronen toi palveluvalikoimaamme uuden toimenpiteen. Huuli-implantti sopii erinomaisesti niille asiakkaille, jotka etsivät täyteainetta pysyvämpää vaihtoehtoa huulten muotoiluun ja suurennukseen. Cityklinikan huuli-implantti on amerikkalainen Surgisil PermaLip™, jonka suosio on viimeisen viiden vuoden aikana kasvanut voimakkaasti niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin.

PermaLip™ on tällä hetkellä markkinoiden ainoa huuli-implantti, jolla on sekä CE- että FDA-hyväksyntä. Toisin kuin muut huuli-implantit PermaLip™ on valmistettu pehmeästä silikonista. PermaLipin patentoitu silikoni antaa huulille luonnollisen muodon – turvallisesti ja tehokkaasti.

Huuli-implantti sopii asiakkaille, jotka tahtovat aiempaa täyteläisemmät ja muodokkaammat huulet pysyvästi. Implantit asetetaan yleensä — ei kuitenkaan aina — sekä ylä- että alahuuleen saman vastaanoton aikana.

Suurin osa huuli-implanttiasiakkaista on aiemmin kokeillut täyteainehoitoa ja ollut tyytyväinen hoidon tulokseen. Implantoinnin avulla asiakas saa huuliinsa pysyvää täyteläisyyttä ilman muutaman kuukauden välein toistuvia pistoshoitoja.


Toimenpiteen kulku

Huuli-implantointi on lyhyt, pienkirurginen toimenpide, jonka Cityklinikalla tekee suu- ja leukakirurgian erikoislääkäri. Toimenpide tehdään miltei aina paikallispuudutuksessa. Ennen toimenpidettä tehtävä johtopuudutus muistuttaa pitkälti hammaslääkärissä annettavaa puudutusta.

Suun alueen puuduttua suupieliin tehdään pienet avaukset. Tämän jälkeen kirurgi tekee suupielestä toiseen ulottuvat kapeat ”tunnelit” huulien sisälle. Syntyneisiin tunneleihin viedään implantit siten, että implantit pysyvät paikoillaan erittäin tukevasti. Implantoinnin jälkeen pienet leikkausaukot suljetaan itsestään sulavilla ompeleilla.

Suurin osa PermaLip™-asiakkaista haluaa saman toimenpiteen aikana implantit sekä ylä- että alahuuliinsa. Poikkeuksiakin on. Joskus vain toinen huuli kaipaa ylimääräistä täyteläisyyttä, ja tällöin implantti asetetaan vain joko ylä- tai alahuuleen.


Toimenpiteen jälkeen

Toimenpiteestä toipuminen vie aikaa keskimäärin viidestä seitsemään päivään. Suurin osa PermaLip™-asiakkaista kokee olevansa ”esiintymiskunnossa” jo toimenpidettä seuraavalla viikolla. Lopullinen tulos on arvioitavissa kuitenkin vasta muutaman kuukauden päästä implantoinnista.

Heti toimenpiteen jälkeen huulia on syytä hoitaa kylmäpakkauksilla. Näin leikkauksen jälkeinen turvotus saadaan minimoiduksi. Turvotusta ei voi kuitenkaan täysin välttää. Ensimmäisten päivien aikana jokaisen implanttiasiakkaan huulet turpoavat jonkin verran. Myös kivut ja särky ovat tavanomaisia. Kipuja voi pitää kurissa käsikauppalääkkeillä. Hyvin usein asiakas saa leikkauksen jälkeen mukaansa myös antibioottireseptin. Mahdollinen antibioottikuuri on syytä nauttia loppuun saakka ohjeen mukaisesti.


Epäsymmetrian korjaaminen

PermaLip™-implantin avulla ei valitettavasti voi korjata huulten epäsymmetriaa. Jos huulet ovat ennen toimenpidettä epäsymmetriset – esim. ylähuulen oikea puoli on täyteläisempi kuin vasen -, epäsymmetria näkyy myös implantoinnin jälkeen.  Implantti suurentaa huulten luonnollista kokoa huulten alkuperäisen muodon mukaisesti.

Epäsymmetrisyyttä voidaan kuitenkin korjata implantoinnin jälkeen täyteainehoidolla. Tällöin on kuitenkin muistettava, että täyteainehoitoja on jatkettava myös tulevaisuudessa, jotta epäsymmetria ei palaa. Mahdollinen epäsymmetrisyyden korjaus tehdään, kun implantoinnin aiheuttama turvotus on täysin laskenut.

Ylähuulta voidaan suurentaa myös ns. buffaloplastialeikkauksella.


Muita saman aihealueen palveluita

Hifu-Fractora

Hifu-Fractoralla on mahdollista saavuttaa merkittävän pitkäaikaiset, kirurgisen kasvojenkohotuksen kaltaiset tulokset sekä tasaisen, elinvoimaisen ja vuosia nuoremman kuntoisen ihon – luonnollisin hoitotuloksin.

Lue lisää

UltraLift™ 3D-HIFU ja UltraLift™ HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

Hollywood Black Laser Peel

Hollywood Black Laser Peel on mullistava hoito ihon ulkonäön parantamiseksi.

Lue lisää

Botox-hoito – rypyt pois!

Botuliini eli botox rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botoxilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

Vuoden Botox - koko vuoden hoidot edullisemmin yhdellä ostoskerralla

Suosittujen botox-hoitojemme luonteeseen kuuluu hoitotuloksien säännöllinen ylläpito. Siksi päätimme luoda sarjahoidon, jolla on mahdollista hankkia yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden botox-hoidot kätevämmin yhdellä ostoskerralla - säästät rahaa sekä aikaa.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Silmäpussit pois injektiohoidolla (Prostrolane inner-B SE)

Kasvatimme palveluvalikoimaamme uudella, injektoimalla tehtävällä, erittäin turvallisella sekä tehokkaalla hoidolla silmäpussien poistamiseksi ilman kirurgiaa.

Lue lisää

VampyyriFractora

VampyyriFractora (PRP + Fractora) on mini-invasiivinen yhdistelmähoito, jossa yhdistyvät kahden jo yksistään tehokkaan hoidon edut.

Lue lisää

Ihonhoitotuotteet

Cityklinikan lääkäritiimin valitsemat lääketieteellisetLue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Kombohoito — botox- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

Hydryalix- ja Juvéderm-täyteainehoidot

Hyaluronihappo on ylivoimaisesti suosituin täyteainemateriaali. Hyaluronihappojohdannaiset sopivat ryppyjen täyttöön, piirteiden täyteläistämiseen ja huulten muotoiluun.

Lue lisää

Hyalu-botox-hoito

Hyalu-botox on hyaluronihapon ja botoxin yhdistelmähoito.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ja vartalon ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä tai vartalon ihoalueita.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

Keskikasvojen ja kulmakarvojen kohottaminen 3D-väkäslangoilla

Keskikasvoja ja kulmakarvoja voidaan kohottaa kaksisuuntaisilla 3D-väkäslangoilla.

Lue lisää

Lipolyysi pistoksilla

Lipolyysi-injektio on pistoshoito, jossa ihonalaista rasvaa pilkotaan deoksikoolihapon avulla. Toimenpiteen teho perustuu useimmiten sarjahoitoon.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee LL Akmaral Karakulova.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

CoolSculpting — kaksoisleuka pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää kaksoisleukan pois. Ei kipua, ei kirurgiaa, ei toipumisaikaa.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskät pois tehokkailla toimenpiteillä

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset voidaan vaalentaa ja jopa poistaa tehokkailla laser- ja kuorintahoidoilla.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Smile Eye Lift

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Ylä- ja alaluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa roikkuvien silmäluomien ulkonäköä. Yläluomileikkaus poistaa myös pussittamisesta johtuvia terveydellisiä haittoja.

Lue lisää

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on tehokas laitehoito, joka sopii kaikenikäisille naisille ja miehille. Valkaisu tehdään 6- tai 35-prosenttisella vetyperoksidilla.

Lue lisää

Facelift — kasvojenkohotus

Kasvojenkohotus eli facelift on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa korjataan kasvojen ja kaulan ikääntymismuutoksia.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Otsan ja kulmakarvojen kohotus

Otsankohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä monella eri tekniikalla.

Lue lisää

Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirto on eräänlainen täyteainehoito, jossa täyteaineena toimii potilaan oma rasva. Lopputulos on huomattava mutta silti erittäin luonnollinen.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Nenäleikkaus

Nenäleikkauksen avulla voidaan muuttaa nenän kokoa ja muotoa. Plastiikkakirurgi Veltheim palvelee nenäleikkausasiakkaita Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Buffaloplastia - ylähuulen kirurginen nosto

Buffaloplastia on ylähuulen nostoleikkaus, jonka ansiosta ylähuulen puna-alue suurenee. Samalla lyhenee myös nenän ja ylähuulen välinen ihoalue ("pitkä ylähuuli").

Lue lisää

Muut kasvojen alueen toimenpiteet

Helsingin Cityklinikalla tehdään myös muita kasvojen kavennus -toimenpiteitä, kuten Buccal fat pad removal, jossa pyöreitä kasvoja ja/tai poskia kavennetaan poistamalla poskirasvaa suun sisäpuolelta sekä leukalinjan rasvaimuja.

Lue lisää

Surgisil PermaLip -huuli-implantti

PermaLip on FDA-hyväksytty huuli-implantti, jonka avulla huulia voidaan suurentaa pysyvästi ja nopeasti. Myös implantin mahdollinen poistaminen on nopea toimenpide.

Lue lisää

Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Toimenpiteitä tehdään naisille ja miehille.

Lue lisää

Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvaleikkaus on nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Ögonlocksplastik

.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Ei-kirurgiset toimenpiteet kasvoille. Maksuton konsultaatio!

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentoidut piirteet auttavat myös, jos näkökyky on huonontunut. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa.

Lue lisää