Norel® Dr Wilsz -kasvohoidot

Norel® Dr Wilsz -kasvohoidot ratkaisevat kaikenikäisten naisten ja miesten iho-ongelmia. Valitse yhdessä kosmetologimme kanssa juuri omalle ihollesi sopivin hoito.

Asiakaskokemuksia

Asiakaspalvelu on loistavaa, hoidot täydellisiä, hinta kohdillaan. Kiitos Cityklinikka!
Kiitos informatiivisesta tuote-esittelystä.

Ota yhteyttä

Tervetuloa Cityklinikan kosmetologin palveltavaksi!Ajan Helsinkiin tai Turkuun voit varata puhelimitse numerosta 0201 777 288.

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Norel® Dr Wilsz -kasvohoidot

Palvelun saatavuus: Helsinki

Renew Extreme - Ihoa tehokkaasti uudistava antiage-kasvohoito
140 €
Lue lisää

Retinolin ja C-vitamiinin tehoon perustuva antiage-hoito, jonka vaikutus näkyy nopeasti. Uudistaa ihoa tehokkaasti, tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä kirkastaa väsyneen näköistä ihoa. Tuloksena kevyt kasvojenkohotus, tasainen ihonväri sekä nuorekkaan heleä iho. Monipuolisen ja monisuuntaisen retinolin ja C-vitamiinin vaikutuksen vuoksi hoito parantaa myös ongelmallisen ja rasvaisen ihon kuntoa, sekä alkuvaiheen couperosa- ja ruusufinni-ihoa.

Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, fytiinihappokuorinta, retinolin ja C-vitamiinin imeyttäminen ihoon, hieronta, ihoa rauhoittava naamio ja hoitovoiteet.

Hyaluron Plus - Syväkosteuttava kasvohoito kaikille ihotyypeille
90 €
Lue lisää

Syväkosteuttava kasvohoito kaikille kosteusköyhyydestä kärsiville ihotyypeille. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät ultrakosteuttavaa Hydroviton®PLUS -hyaluronihappoyhdistelmää, joka tehokosteuttaa, silottaa juonteita ja auttaa sitomaan kosteutta ihoon tehokkaasti.

Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, hieronta, kosteuttava tehotiiviste, erikoislevänaamio sekä ihotyypin mukaiset hoitovoiteet.

Sensitive - Herkän ja punoittavan ihon kasvohoito
85 €
Lue lisää

Herkälle ja helposti punoittavalle iholle suunnattu kasvohoito. Soveltuu erinomaisesti couperosa- ja ruusufinniongelmaisen ihon hoitoon. Kasvohoidossa käytettävät tuotteet sisältävät ihon ärsytystä ja punoitusta vähentäviä kasviuutteita sekä ihon pintaverisuonia vahvistavaa C-vitamiinia. Ihosta tulee täydellisesti kosteutettu, heleä ja elinvoimainen.

Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, hellävarainen entsymaattinen kuorinta, ihoa kosteuttavan ja rauhoittavan tehotiivisteen imeyttämisen ihoon, erikoislevänaamio sekä ihotyypin mukaiset hoitovoiteet.

Suositellaan sarjahoitona n. 6-10 kertaa. Tehokas myös kertahoitona.      

MultiVitamin - Energisoiva ja kirkastava kasvohoito
85 €
Lue lisää

Energisoiva, kirkastava ja happea ihoon lisää antava kasvohoito harmaalle ja väsyneelle iholle. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät jopa viittä eri vitamiinia, joten ne ovat todellisia ihoa virkistäviä ”vitamiinipommeja”! Ihosta tulee välittömästi kirkkaamman värinen ja syväkosteutettu.

Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, vitamiinicocktailin imeyttäminen ihoon, hieronta, energisoiva voidemainen naamio ja erikoislevänaamio sekä vitamiineja ja antioksidantteja sisältävät, ihoa kirkastavat hoitovoiteet.

Anti-Age - Elvyttävä ja puhdistava ”detox” antiage-kasvohoito
100 €
Lue lisää

Aikuiselle iholle suunnattu kasvohoito, joka vähentää ikääntymismuutoksia ja voimistaa ihon puolustusmekanismeja. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät tehokkaan kasviuuteyhdistelmän, joka elvyttää ja vahvistaa ohutta ihoa. Tämä hoito on varsinainen detox-hetki iholle!

Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, puhdistava mutanaamio, monivaiheinen tehotiiviste käsittely, hieronta, rentouttava valkoinen tee-naamio ja erikoislevänaamio sekä anti-aging tehotiiviste ja hoitovoiteet.

Acne - Puhdistava kasvohoito epäpuhtaalle- ja akneen taipuvaiselle iholle
80 €
Lue lisää

Epäpuhtaalle- ja akneen (nuoruus- tai aikuisiän akne) taipuvaiselle iholle suunnattu antibakteerinen kasvohoito, joka parantaa ihon kuntoa ja vähentää tulehdusta. Hoidossa käytettävät antibakteeriset tuotteet vähentävät talineritystä, rauhoittavat tulehdustilaa ihossa sekä puhdistavat ja supistavat laajentuneita ihohuokosia.

Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, erikoismuta- ja levänaamiot, hartioiden ja decolteen alueen hieronta sekä hoitovoiteet.

Suositellaan sarjahoitona n. 6-10 antibakteerista aknehoitoa ihon kunnon mukaan. Toimii myös kertahoitona.  

Antistress - Herkän ja ärtyneen ihon rauhoittava kasvohoito
85 €
Lue lisää

Ihon ärtynyttä tilaa rauhoittavaa ja tasapainottava kasvohoito herkälle sekaiholle. Kosteuttava ja puhdistava hoito tekee ihosta kirkkaan värisen ja vähentää pintakuivuudesta johtuvaa kiristävää tunnetta sekä ärsytystä ihossa.

Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, puhdistava mutanaamio, kevyt hieronta, rauhoittava erikoislevänaamio sekä ihon ärtynyttä tilaa tasapainottava tehotiiviste ja hoitovoiteet.

Face Rejuve - Kiinteyttävä ja "pikakaunistava" kasvohoito
90 €
Lue lisää

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja kirkastava kasvohoito aikuiselle iholle. Soveltuu erinomaisesti pikakaunistajana ennen juhlia! Hoidossa käytettävät tuotteet perustuvat karpaloon uudistavaan ja kiinteyttävään vaikutukseen. Ihosta tulee kiinteä ja kirkkaan värinen sekä se kestää paremmin ulkoisista haittatekijöistä johtuvaa rasitusta.

Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, energisoiva hieronta, kiinteyttävän tehotiivisteen imeyttäminen ihoon, erikoislevänaamio sekä elvyttävät hoitovoiteet.

Pearls and Gold - Kiinteyttävä, kirkastava ja uudistava luksuskasvohoito
110 €
Lue lisää

Ihoa kiinteyttävä, uudistava ja vahvistava luksushoito kaikille ihotyypeille 40 ikävuoden jälkeen. Liftaava kultahoito heleyttää ja tasoittaa ihon väriä sekä häivyttää pigmenttimuutoksia. Hoito silottaa myös ryppyjä ja juonteita sekä tekee ihosta kimmoisamman. Pearls and Gold hoito sai “Hit Salonu” -palkinnon Puolan suurimmilla kosmetiikka-alan messuilla vuonna 2010.

Suositellaan sarjahoitona 4-6 krt ja toimii myös todellisena pikakaunistavana tuhkimohoitona juuri ennen juhlaa tai tärkeää tapaamista.

Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, energisoiva hieronta, kiinteyttävä erikoisnaamio sekä kultapartikkeleita sisältävät hoitovoiteet.

Magic Touch - Tehohoito silmänympärysiholle
40 €
Lue lisää

Silmänympärysihon tehohoito, joka vähentää tehokkaasti väsymyksen ja ikääntymisen merkkejä silmänympärysalueella.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, rentouttava veren- ja nestekiertoa vilkastuttava hieronta, väsymyksen merkkejä vähentävä geelinaamio ja erikoislevänaamio sekä ravitseva silmänympärysvoide.

Kasvohoidon yhteydessä Magic Touch -hoito maksaa 20 €.

New Skin - Tehokas safiirikuorinta kasvoille
95 €
Lue lisää

Tehokas rakeellinen safiirikuorinta rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja harmaan väriselle iholle. Vaihtoehtoinen hoito timanttihionnalle. Hoito kuorii kuolleet ihosolukot pois ihon pinnalta, jolloin ihosta tulee puhtaampi, kirkkaampi ja terveemmän näköinen. Safiirikuorinta tehostaa myös tehoaineiden imeytymistä ihoon.

Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, safiirikuorinta, rauhoittava ja kosteuttavaa erikoislevänaamio, tehotiivisteen imeyttäminen ihoon sekä ihotyypin mukaiset hoitovoiteet.

Suositellaan sarjahoitona 4-6 kertaa tai kertahoitona.

Whitening - Pigmenttivaurioituneelle iholle
110 €
Lue lisää

Ihon väriä tasoittava ja tehokkaasti heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille. Sopii myös herkälle coperosaiholle rauhoittamaan punoitusta ja ärsytystä sekä vahvistamaan pintaverisuonia.

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kirkastavan 50% mantelihappo + PHA- kuorinnan, hieronnan, ihoa vaalentavan ja kirkastavan tehotiivisteen, erikoisnaamion sekä hoitovoiteet.

Suositellaan sarjahoitona 6-8 kertaa tai kertahoitona.

Mekaaninen ihonpuhdistus
80 €
Lue lisää

Puhdistava kasvohoito iholle, jossa on epäpuhtauksia ja tukkeumia. Ihonpuhdistus tehdään mekaanisesti kosmetologin komedorautaa käyttäen. Ihosta tulee puhdas, raikas ja kirkkaan värinen.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, rauhoittavan naamion sekä ihotyypin mukaisesti valitut hoitovoiteet.

Mikroneulaus ja tehoaineampulli kasvohoidon yhteydessä
45 €
Forma (ent. Fractora Firm) alakasvoille kasvohoidon yhteydessä
35 €

Verkkokauppa

OSTA PALVELU VERKKOKAUPASTAMME.

Cityklinikan verkkokaupassa on paljon maksutapoja.

 • Maksa heti.
 • Tilaa lasku.
 • Tai valitse osamaksu.

 

Osta kasvohoito täältä.

VERKKOKAUPAN
OSAMAKSUVAIHTOEHDOT:

 • Jousto — maksuaikaa 1–12 kk
 • Klarna — maksuaikaa 1–24 kk
 • Collector — maksuaikaa 1–36 kk
 • Mash — maksuaikaa 1–60 kk
 • OP Lasku — vähimmäiserä 50 €
Lue lisää

Kasvohoito-wiki

Norel® Dr Wilsz

Norel® Dr Wilsz on puolalainen luksussarja. Sitä käytetään esteettisillä lääkäriklinikoilla sekä spa-hoitoloissa ympäri Eurooppaa. Suomessa Norel®-hoitoja ja -kuluttajatuotteita myyvät ainoastaan sertifioidut kauneushoitolat ja esteettiset klinikat.

Norel®-tuotevalikoimaan kuuluu yli 80 kotihoitotuotetta. Cityklinikalla voit rauhassa tutustua sarjan laadukkaisiin tuotteisiin. Sekä Helsingissä että Turussa apunasi ovat Visia-ihoanalyysi sekä asiantuntevat kauneusalan ammattilaiset.

 


Renew Extreme

Renew Extreme -hoito perustuu uuden sukupolven aktiiviaineiden (5 % retinoli H10, 10 % C VC -IP-vitamiini, 25 % fytiinihappo) synergistiseen vaikutukseen.
Hoito on erittäin turvallinen ja asiakkaalle miellyttävä, ja sen vaikutus näkyy hyvin nopeasti.

HOIDONAIHEET
• kaikille ihotyypeille 35 ikävuoden jälkeen
• ikääntymisen merkkejä – hyperpigmentaatio, juonteet, uurteet, kiinteyden menetys
• iho altistuu nopealle ikääntymisen prosessille – tupakoitsijan iho, stressi, ilmansaasteet
• värivirheet, epätasainen ihon sävy
• ihon sarveistapit, karhea koskettaessa
• väsynyt, harmaa iho

HOIDON TULOS
• nuorentuminen ja vaurioituneen sarveistappisen orvaskeden uusiutuminen
• ihon tuntuva tasoittuminen ja mikrokuorinta – parantaa ihon rakennetta, pienentää laajentuneita ihohuokosia
• tasoittaa juonteita ja uurteita
• tuloksena kevyt kasvonkohotus
• kollageenin ja hyaluronihapon uusiotuotannon vahvistuminen – ihon kiinteyden ja kimmoisuuden lisääntyminen
• vaalentaa, virkistää ja kirkastaa väsynyttä ihoa
• säteilevä ja hehkuva ihon väri

Monipuolisen ja monisuuntaisen retinolin ja C-vitamiinin vaikutuksen vuoksi hoito parantaa ongelmallisen ja rasvaisen ihon kuntoa, sekä alkuvaiheen couperosa- ja ruusufinni-ihoa.

 


Hyaluron Plus

Norelin tehokosteuttava hoito on nyt entistä parempi. Tuotteet rikastettiin ultrakosteuttavalla Hydroviton®PLUS -yhdistelmällä, jolla voidaan entistä paremmin kosteuttaa ja palauttaa ihoon toiminnallinen tasapaino. Tuloksena on täysin uusi linja nimeltä Hyaluron Plus – uusia reseptejä sekä ainutlaatuisia, hurmaavia tuoksuja. SOS-hoito nestevajauksesta kärsivälle ja kuivalle iholle.

HOIDONAIHEET

 • kuiva, karhea, hilseilevä iho
 • rasvainen tai sekaiho, jossa on nestevajauksen merkkejä
 • iho, joka on altistunut liialliselle auringon UV-säteilylle
 • lipidien ja veden epätasapaino – iho, jota on hoidettu väärin
 • kaikenikäisille ihmisille, kaikkina vuodenaikoina, erityisesti kuivana ja kuumana ajanjaksona (kesällä) sekä aikoina, jolloin käytetään keskuslämmitystä (talvella)

HOIDON TULOS

 • nopea kosteustasapainon palautuminen pitkäksi aikaa
 • pintakuivan ihon kosteuspuutteiden korjautuminen
 • kuivuudesta ja nestehukasta johtuneiden pinnallisten juonteiden tasoittuminen
 • ihon hilseilyn ja karheuden häviäminen
 • ihon pehmentyminen, silottuminen, elastisuuden paraneminen
 • epämiellyttävän kireyden tunteen poistuminen
 • ihon puolustusmekanismien aktivoituminen
 • ihon saaminen terveemmän ja nuorekkaamman näköiseksi

HOITOJEN TIHEYS
1 – 2 kertaa viikossa kesän ja talven jälkeen, suositus 4 – 6 hoitoa.


Sensitive

HOIDONAIHEET

Nuorelle ja aikuiselle iholle, erittäin herkälle ja punoittavalle iholle, jossa on turvotusta ja verisuonilaajentumia.

HOIDON TULOS

 • couperoottisen ihon nopea rauhoittuminen
 • punoituksen ja turvotuksen poistuminen
 • verisuonien seinämien vahvistuminen
 • ihon luontaisten puolustusmekanismien vahvistuminen
 • ihon uudistuminen, kirkastuminen ja syväkosteutuminen
 • bioflavonoidien stimuloima ikääntymismuutosten hidastuminen

HOITOJEN TIHEYS

Hoitokertoja tarvitaan 6 – 10, kaksi hoitoa viikossa

Ylläpitohoito kahdesti kuussa.


MultiVitamin

HOIDONAIHEET

 • kaikille ihotyypeille 25 ikävuoden jälkeen; ei erittäin rasvaiselle tai akne-iholle
 • huonokuntoiselle, kuivuneelle, happivajauksesta kärsivälle sekä tupakoivan ihmisen iholle
 • liiallisen auringonoton jälkeen

HOIDON TULOS

 • hoito uudistaa ihoa ja hidastaa ikääntymisprosesseja
 • stimuloi kollageenin uudistuotantoa ja neutraloi vapaita radikaaleja
 • lisää hapen määrää ihossa ja parantaa ihon sävyä
 • ylläpitää optimaalista kosteustasoa vahvistamalla ihon pinnan hydrolipidikerrosta

HOITOJEN TIHEYS

Tehdään sarjana 6 hoitoa, 2 hoitoa viikossa; sitten 4 hoitoa, 1 hoito viikossa

Vaikutusta pidetään yllä 5 – 10 hoidolla, 1 – 2 hoitoa kuussa.


Anti-Age

HOIDONAIHEET

 • aikuinen iho, jossa on ikääntymisen merkkejä
 • couperosa-iho
 • iho joka vaatii uudistamista, vahvistamista, kiinteyttämistä
 • liiallinen altistuminen UV-säteilylle (aurinko, solarium)

HOIDON TULOS

 •  detox-vaikutus, ihon uudistuminen
 • vähentää juonteita, parantaa ihon joustavuutta
 • ihon sävyn kirkastuminen, ihon silottuminen
 • erittäin tehokas antiage-vaikutus, vahvistaa immuunijärjestelmää, tehokas antioksidatiivinen vaikutus

HOITOJEN TIHEYS

Sarjahoidossa tehdään 6 hoitoa, 2 hoitoa viikossa,

Vaikutusta pidetään yllä 1 – 2 hoidolla kuussa. Pikakaunistukseen 1-2 hoitoa tarvittaessa.


Acne

HOIDONAIHEET

 • rasvainen, talia erittävä iho (nuoruus- tai aikuisiän akne)
 • aknen ehkäisyyn tai ed. sivulla kuvatun sarjahoidon täydennykseen

HOIDON TULOS

 • talin eritys vähenee
 • ihon hilseily karvatupissa vähenee
 • komedot ja finnit vähenevät
 • tulehduspesäkkeet vähenevät tehokkaasti
 • ihon sävy paranee
 • detox-vaikutus ja ihon suojausmekanismien vahvistuminen

HOITOJEN TIHEYS

Hoitosarjana 6 – 10 hoitoa, 2 hoitoa viikossa, riippuen ihon kunnosta.


Antistress

HOIDONAIHEET

 • sekaiho tai herkkä iho
 • aknekäsittelyjen ylläpitohoidoksi
 • huonosti hoidettu rasvainen iho, jossa on pintakuivuutta ja ärtyneisyyttä

HOIDON TULOS

 • epäpuhtaudet vähenevät, ihon puolustusmekanismit paranevat
 • stressi vähenee
 • ihon ulkonäön huomattava parantuminen
 • punoitus, kutina ja kiristelevä tunne vähenevät

HOITOJEN TIHEYS

Hoitosarjana 6 – 10 hoitoa, kaksi hoitoa viikossa.

Vaikutusta pidetään yllä kahdella hoidolla / kuukausi.


Chocolate

Eksklusiivinen, mieltä rentouttava suklaahoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Iholle, joka tarvitsee kosteutta, stimulointia sekä elvytystä. Sopii useimmille ihotyypeille. Ei erittäin herkälle tai akneiholle tai suklaa-allergikolle.

HOIDONAIHEET

 • kalpea, samea ja happea vailla oleva iho
 • iho, jossa on ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä
 • iho, joka on hieman veltostunut
 • stressin aiheuttamat ihovauriot

HOIDON TULOS

 • voimakas mikroverenkierron stimulointi
 • ihon happivarantojen lisääntyminen; parantunut sävy
 • ihon kiinteyden ja kimmoisuuden parantuminen
 • matalien juonteiden poistuminen
 • ikääntymisprosessien hidastuminen
 • rentoutuminen

HOITOJEN TIHEYS

Aromaterapiahoito kertahoitona tai sarjana, jolloin hoito tehdään kerran viikossa kuuden viikon ajan.

Hoito tehoaa parhaiten syksy- ja talviaikana.


Face Rejuve

HOIDONAIHEET

 • aikuinen iho
 • ihon veltostuminen 30 ikävuoden jälkeen
 • kertahoitona ennen juhlaa
 • ikääntymismerkit

HOIDON TULOS

 • ihon sävy vaalenee
 • pitkäkestoinen hydrolipidikerroksen vahvistuminen
 • hilseilevä, kuiva iho paranee
 • iho muuttuu aiempaa kimmoisammaksi
 • nopea lifting-tulos – iho kiinteytyy
 • antiage-vaikutus
 • antioksidantit, flavonoidit ja tokotrienolit vahvistavat ihon puolustusmekanismeja

HOITOJEN TIHEYS

Kuusi hoitoa viikon välein.

Pikakaunistavana käsittelynä yksi tai kaksi hoitoa kuussa.


Pearls and Gold

HOIDONAIHEET

 • kaikille ihotyypeille 40 ikävuoden jälkeen
 • iholle, joka vaatii uudistumista, vahvistamista ja kiinteyttämistä
 • kertahoitona ennen juhlia

HOIDON TULOS

 • ihon kiinteyden parantuminen, kohottaa ihoa
 • kasvojen piirteet tulevat esille
 • juonteet madaltuvat, ihon joustavuus paranee
 • pitkäkestoinen ihon kosteutus ja tasoittuminen
 • ihon sävyn paraneminen
 • voimakas raikastuminen, väsynyt ja stressaantunut iho heleytyy
 • ihon ikääntymisen hidastuminen

HOITOJEN TIHEYS

Sarjana 6 hoitoa, 1 hoito viikossa

Ylläpitoon 4 hoitoa, 1 hoito joka toinen viikko

Kauneushoitoon 1-2 hoitoa kuukaudessa.


New Skin

HOIDONAIHEET

 • harmaa, vahingoittunut, karkea iho
 • paksu, rasvainen, epäpuhdas iho
 • talirauhasten sarveistapit
 • tupakoitsijan iho
 • ikääntyminen
 • ennalta ehkäisevästi 30 ikävuoden jälkeen

HOIDON ESTEITÄ

 • erittäin herkkä tai ärtynyt iho
 • märkivä ihotulehdus
 • mekaaninen orvaskeden vaurio (hiertymät, naarmut)

HOITOJEN TIHEYS

Kertahoito tai sarjana 4-6 hoitoa, 1 hoito viikossa.


Whitening

HOIDONAIHEET

 • kaikille ihotyypeille
 • pigmenttihäiriöt (aknen jälkeiset pigmenttivauriot, hormoneista johtuvat läiskät, auringon aiheuttamat värimuutokset)

HOIDON TULOS

 • vaalentaa ja kirkastaa selvästi ihoa
 • säteilevä ja hehkuva ihon väri
 • syväkosteutettu iho

HOITOJEN TIHEYS

1 hoito joka 7-10 päivä, sarjahoitona 4-8 hoitoa.


Magic Touch

HOIDONAIHEET

Kaikille ikäryhmille, joiden silmänympärysiholla on väsymyksen tai ikääntymisen merkkejä

HOIDON TULOS

 • silmät rentoutuvat
 • silmänympärysiho vaalenee
 • nesteturvotus ja silmänaluspussit pienenevät
 • suojaa pintaverisuonia rikkoutumasta
 • vähentää silmien herkkyyttä, ärsytystä ja tulehdusta, juonteet silottuvat

HOITOJEN TIHEYS

Kerta- tai sarjahoitona 2 kertaa viikossa.


Muita saman aihealueen palveluita

Hyalu-botox-hoito

Hyalu-botox on hyaluronihapon ja botoxin yhdistelmähoito.

Lue lisää

Norel® Dr Wilsz -kasvohoidot

Norel® Dr Wilsz -kasvohoidot ratkaisevat kaikenikäisten naisten ja miesten iho-ongelmia.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Ihonhoitotuotteet

Cityklinikan lääkäritiimin valitsemat lääketieteellisetLue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Botox-hoito – rypyt pois!

Botuliini eli botox rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botoxilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Hydryalix- ja Juvéderm-täyteainehoidot

Hyaluronihappo on ylivoimaisesti suosituin täyteainemateriaali. Hyaluronihappojohdannaiset sopivat ryppyjen täyttöön, piirteiden täyteläistämiseen ja huulten muotoiluun.

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Täyteainehoidot - Radiesse ja Crystalys

Crystalys ja Radiesse ovat kalsiumpohjaisia, puolipysyviä täyteaineita, jotka stimuloivat ihoa kollageenin uusiotuotantoon. Ne sopivat erinomaisesti yli 40-vuotiaiden täyteainehoitoihin.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

Kombohoito — botox- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

Skinbooster-hoito

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Mikroneulaus kasvohoidon yhteydessä

Kosmetologimme tekevät mikroneulaushoitoja aina osana kasvohoitoa.

Lue lisää

UltraLift™ HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

Lipolyysi pistoksilla

Lipolyysi-injektio on pistoshoito, jossa ihonalaista rasvaa pilkotaan deoksikoolihapon avulla. Toimenpiteen teho perustuu useimmiten sarjahoitoon.

Lue lisää

Lipolyysi-injektiot

Lipolyysi-injektioilla voidaan hajottaa paikallisia rasvakertymiä. Toimenpide sopii kaksoisleuan häivyttämiseen sekä vatsan, reisien ja olkavarsien rasvanpoistoon.

Lue lisää

Ylä- ja alaluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa roikkuvien silmäluomien ulkonäköä. Yläluomileikkaus poistaa myös pussittamisesta johtuvia terveydellisiä haittoja.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee LL Akmaral Karakulova.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

Hemmotteleva kemiallinen kuorinta

Cityklinikan kauneushoitoloissa tehdään kiireettömiä, hemmottelevia kuorintakäsittelyjä miedoilla hedelmähapoilla sekä BHA-liuoksilla.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

CoolSculpting — kaksoisleuka pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää kaksoisleukan pois. Ei kipua, ei kirurgiaa, ei toipumisaikaa.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ja vartalon ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä tai vartalon ihoalueita.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Smile Eye Lift

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskät pois tehokkailla toimenpiteillä

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset voidaan vaalentaa ja jopa poistaa tehokkailla laser- ja kuorintahoidoilla.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on tehokas laitehoito, joka sopii kaikenikäisille naisille ja miehille. Valkaisu tehdään 6- tai 35-prosenttisella vetyperoksidilla.

Lue lisää

Facelift — kasvojenkohotus

Kasvojenkohotus eli facelift on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa korjataan kasvojen ja kaulan ikääntymismuutoksia.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirto on eräänlainen täyteainehoito, jossa täyteaineena toimii potilaan oma rasva. Lopputulos on huomattava mutta silti erittäin luonnollinen.

Lue lisää

Otsankohotus

Otsankohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä monella eri tekniikalla.

Lue lisää

Kulmakarvojen kohotus

Kulmakarvojen kohotusleikkauksessa kohotetaan iän myötä laskeutuneita kulmia. Toimenpide voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Buffaloplastia - ylähuulen kirurginen nosto

Buffaloplastia on ylähuulen nostoleikkaus, jonka ansiosta ylähuulen puna-alue suurenee. Samalla lyhenee myös nenän ja ylähuulen välinen ihoalue ("pitkä ylähuuli").

Lue lisää

Surgisil PermaLip -huuli-implantti

PermaLip on FDA-hyväksytty huuli-implantti, jonka avulla huulia voidaan suurentaa pysyvästi ja nopeasti. Myös implantin mahdollinen poistaminen on nopea toimenpide.

Lue lisää

Nenäleikkaus

Nenäleikkauksen avulla voidaan muuttaa nenän kokoa ja muotoa. Plastiikkakirurgi Veltheim palvelee nenäleikkausasiakkaita Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Toimenpiteitä tehdään naisille ja miehille.

Lue lisää

Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvaleikkaus on nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Ögonlocksplastik

.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Ei-kirurgiset toimenpiteet kasvoille. Maksuton konsultaatio!

Lue lisää

Lymfaterapia

Lymfaterapia vähentää turvotusta ja parantaa kehon imunestekiertoa. Hoidon jälkeen kivut lievittyvät ja keho rentoutuu.

Lue lisää

Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen alkaa toipuminen. Lymfaterapia vauhdittaa toipumista ja vähentää turvotusta.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentoidut piirteet auttavat myös, jos näkökyky on huonontunut. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa.

Lue lisää

Leukalinja kiinteäksi kauneushoitolassa

Cityklinikan kauneushoitolassa tehdään tehokkaita laitehoitoja, joiden avulla saat entistä kiinteämmän leukalinjan. Fractora Firm- ja UltraLift™ HIFU -hoitoja alakasvoille tekee pidetty kosmetologimme.

Lue lisää