Kilpailun ja arvonnan säännöt:

1. Järjestäjä

Cityklinikka

https://cityklinikka.fi/

2. Osallistumiskelpoisuus

Kaikki luonnolliset henkilöt ovat osallistumiskelpoisia. Arvontaan eivät saa kuitenkaan osallistua järjestävän tahon työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka ilmeisesti pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai todennäköisyyksien muuttamiseksi.

3. Kampanja-aika

Osallistumisaika on 29.1.-3.2.2021.

4. Kuinka osallistut kilpailuun?

Kilpailuun osallistutaan seuraamalla Cityklinikkaa Instagramissa sekä vastaamalla Instagramissa kisapostauksen alle siinä esitettyyn kommenttiin – osallistumisaika on 29.1.-3.2.2021. välisenä aikana. Cityklinikka arpoo voittajan 4.2.2021 päivällä klo. 12 mennessä kaikkien kisapostaukseen vastanneiden sekä Cityklinikkaa Instagramissa seuraavien kesken.

5. Kilpailun palkinto

Arvonnan palkintona on täyteainehoito valitsemallesi alueelle valmisteella HAEQUEO Precishion ( arvo 269,00 €). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin välityksellä. Palkinto arvotaan osallistujien kesken 4.2.2021.

Voittaja pääsee tekemään arvonnan hoidon joko Helsingin tai Turun toimipisteellämme.

Palkinto ei sisällä puudutetta, vaan sen halutessaan puudute on ostettava erikseen.

Huom. Jollei Järjestäjä onnistu saamaan yhteyttä voittajaan tai jollei voittajaa tavoiteta 2 viikon kuluessa arvontapäivästä tai jos tulee ilmi, että arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

Palkinto on lunastettava 6kk sisällä voitosta 4.2.2021.

6. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

7. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Osallistuminen ei edellytä ostamista tai markkinointiluvan antamista. Kaikki luonnolliset henkilöt ovat osallistumiskelpoisia. Kilpailuun eivät voi osallistua Cityklinikan työntekijät, eikä niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä kilpailun järjestelyiden kanssa. Osallistujien tietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

Kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Kilpailuun ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä osallistujat, jotka ovat rikkoneet kilpailun sääntöjä tai joiden epäillään käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Facebook ei ole osallinen, eikä hallinnoi tai sponsoroi kisaa tai sen arvontaa.