Cityklinikka X Motiva – rintaimplanttikampanja: rintaleikkaus huippulaadukkailla Motiva-implanteilla nyt vain 3990 € (norm. 4990 €)

6.1.2020.–31.3.2020

MOTIVA-RINTAIMPLANTTI -KAMPANJAN EHDOT

Toteuttaisitko vihdoinkin sen, mistä olet kenties jo pitkään haaveillut? Alkuvuosi on loistava aika rintaleikkaukselle – valmistaudu säteilemään keväällä ja kesällä 2020!

Varaa leikkausaika 6.1. – 31.3.2020 välisenä aikana ja hyödynnä tuntuva ja rahanarvoinen etu.

VIELÄ ON MUUTAMIA AIKOJA MYÖS MAALISKUULLE!

 • saat rintaleikkauksen Motiva Round -implanteilla hintaan 3990 € (norm. 4990 €), kun varaat leikkausajan yllä ilmoitettuna kampanja-aikana
 • Kampanjahintaan oikeuttavan leikkausajan tulee osua maalis-toukokuuhun 2020. Huom. ajat täyttyvät nopeasti, joten ajanvarauskalenterista löytyy tilaa sen mukaan.
 • HUOM. Varauksen yhteydessä on maksettava 500 euron varausmaksu, jotta kampanjaehto täyttyy. Mikäli leikkaus peruuntuu, varausmaksua ei palauteta.
 • Meillä on käytössämme myös osamaksumahdollisuus, josta voit sopia erikseen paikan päällä esimerkiksi konsultaatiokäynnin yhteydessä.

KAMPANJAN AIKANA HINTOIHIN SISÄLTYY:

 • sairaanhoitajan tai lääkärin konsultaatio (plastiikkakirurgin konsultaatio ei sisälly hintaan. Halutessasi plastiikkakirurgin konsultaation, maksaa se erikseen 100 €)
 • toimenpide paikallispuudutuksella tai anestesialla (anestesia/nukutus  +650 € lisähinnalla)
 • leikkaus
 • Motiva Round-implantit – Motiva Ergonomix + 550 € lisähinnalla
 • arvonlisävero
 • tukiliivit
 • jälkitarkastus

HUOM! Mikäli haluat vaihtaa nyt vanhoista implanteista uusiin, saat implanttien vaihdon kampanjan yhteydessä +500 € lisähinnalla paikallispuudutuksella tai nukutuksella (norm. 600 € paikallispuudutuksessa, 1000 € nukutuksessa)

Jos vanhat implanttisi tarvitsevat vaihdon lisäksi myös kapselin poiston, on kampanjahinta kapselin poistolle myös +500 € (yksi rinta) tai +700 € (molemmat rinnat). Norm. hinta kapselin poistolle on 1000 € yksi rinta, 1500 € molemmat rinnat.

Lue lisää rintaimplanteista täältä.

Tutustu Cityklinikan plastiikkakirurgi Riikka Veltheimiin täällä.

Lue lisää Motivasta Riikan sekä tyytyväisen potilaan kertomana: https://cityklinikka.fi/motiva-cityklinikan-ykkosbrandiksi/

Motivan kotisivut: https://rintaimplantit.eu/

Katso ennen-jälkeen kuvia toimenpiteistä täältä.

MAKSUTON KONSULTAATIO – sairaanhoitajat ja lääkärit

Varaa aika maksuttomaan rintakonsultaatioon puhelimitse. Voit varata samasta numerosta konsultaatioajan myös suoraan plastiikkakirurgille, mutta silloin konsultaation hinta on 100€.

 • 0201 777 288 (Helsinki, Turku)

KYSY SUORAAN PLASTIIKKAKIRURGILTAMME

Minun täytyy kiittää sua jo tässä vaiheessa lisää, vaikka leikkauksesta rupee olemaan vasta 1.5 vk. Ennen, kun katsoin itseäni peilistä, tuli itku sen takia, että oli sellainen kuin olisin nainen pikkupojan ylävartalolla. Viime päivinä, kun olen katsonut itseäni peilistä, on tullut itku puolestaan tyytyväisyyden ja onnellisuuden vuoksi.

Silikonien laiton myötä henkineni hyvinvointi on kohentunut jo nyt roimasti ja tulee kohentumaan varmasti vielä lisää kokonaisvaltaisesti, kunhan paranemisprosessi etenee. Oon ikionnellinen, että valitsin sinut tekemään minulle tämän muodonmuutoksen. Kiitos!