Slim Cold ja Zerona — rasvanpoisto kylmälaserilla

Slim Cold ja Zerona ovat tehokkaita ja monipuolisesti tutkittuja menetelmiä, joiden avulla rasvaa voidaan poistaa kivuttomasti ja ilman toipumisaikaa. ZERONA ja Slim Cold hyödyntävät kylmälasertekniikkaa: hoidossa kudoksia käsitellään 635 nanometrin aallonpituudella ilman lämpöä.

Slim Cold ja Zerona tehdään aina sarjahoitona. Laitteistot ovat käytössä Turun Cityklinikalla.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Asiakaspalvelu on loistavaa, hoidot täydellisiä, hinta kohdillaan. Kiitos Cityklinikka!
Kiitos iloisesta ja ammattimaisesta palvelusta.
On hieno ja hyvä palvelu.

Ota yhteyttä

Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • Turku — 0201 777 288

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Slim Cold / Zerona — rasvanpoisto kylmälaserilla

Palvelun saatavuus: Turku

Kolmen kerran sarjahoito (3 x 20 min.)
139 €

Kylmälaser-wiki

Perustietoa

Zerona ja Slim Cold ovat tehokkaita ja monipuolisesti tutkittuja menetelmiä, joiden avulla poistetaan rasvaa tehokkaasti ja kivuttomasti, ilman neuloja tai kirurgisia toimenpiteitä, ilman toipumisaikaa. ZERONA ja Slim Cold hyödyntävät kylmälasertekniikkaa 635 nm aallonpituudellaan ilman lämpöä. Histologisin (histologia l. kudosoppi) tutkimuksin laitteiden on osoitettu avaavan väliaikaisesti solukalvoa, muuttavan rasvan emulsioksi ja mahdollistavan emulsion liikkumisen kudosten välitilaan.

Kylmälaserkäsittelyn on tutkitusti havaittu auttavan potilaita, joiden haaveissa on rasvanpoisto. Zeronan tai Slim Coldin avulla he ovat onnistuneet vähentämään useita senttejä vyötäröltään, lantiostaan ja reisistään – luotettavasti, turvallisesti ja tehokkaasti ilman veistä.

Kahden viikon ja kuuden hoitokerran protokollan jälkeiset kliiniset tutkimukset osoittavat yhteensä 10 senttimetrin tuloksia mittauspisteistä. Joissakin tapauksissa on ylletty jopa 23 senttimetriin. HUOM! Tämä on yhteenlaskettu tulos viidestä mittauspisteestä (selusta, vyötärö, vatsa, lonkka ja reisi, vaihtoehtoisesti kaula, käsivarsi ja polvi). Usein esimerkiksi vyötäröstä häviää keskimäärin 3–4 cm (keskiarvo).


Slim Cold ja Zerona toimivat sarjahoitona

ZERONA/Slim Cold -hoitoja annetaan kuusi kertaa kahden viikon aikana. Lisähoidoista ja niiden tarpeellisuudesta voit keskustella lääkärin kanssa. Slim Cold® tai ZERONA®-menetelmät perustuvat kylmälaserin käyttöön. Ne ovat täysin ei-invasiivisia, eivätkä ne aiheuta mitään sivuvaikutuksia. Hoidon aikana potilas ei käytännössä tunne mitään.

1. Hoitosarjan aluksi hoitaja ottaa sinusta tarkat, protokollan mukaiset mitat.  Samassa yhteydessä hoitaja tutkii palpoiden (l. käsin tunnustelemalla) ja visuaalisesti sopivat hoitoalueet lasereille. Tarkistusmittaukset tehdään viikko viimeisen hoidon jälkeen. Voit itsekin kirjata mittasi ylös omaan Slim Cold®- / ZERONA®-potilaskansioosi tuloksien seuraamiseksi kotona.

2. Hoitoa varten on vaatteet riisuttava, alusvaatteet jäävät päälle. Voit pukea päällesi myös vaikka kaksiosaisen uimapukusi. Tämän jälkeen asetu selin makuulle hoitopöydälle ja laita hoitajalta saamasi suojalasit päähän. Seuraavaksi kylmälasersäteet suunnataan rasvasolukkoon ja rasvanpoisto alkaa. Voit lukea, olla puhelimessa tai katsoa vaikka televisiota hoidon aikana. Tärkeää on kuitenkin olla liikkumatta.

3. Jokainen hoitokokonaisuus kestää 25–40 minuuttia.

4. Onnistuneiden tuloksien saavuttamiseksi on erittäin tärkeää aikatauluttaa hoidot otettavaksi joka toinen päivä. Toimenpide tehdään kolme kertaa viikossa kahden viikon ajan.

Mikäli sinulla ei ole aikaa tai mahdollisuutta sitoutua tiukkaan hoitoaikatauluun, suosittelemme sinulle uutta CoolSculpting-hoitoa, jossa rasva hajotetaan jäädyttämällä.


Slim Cold -kotihoito

  • Nesteytys – Juo vähintään 8 lasia vettä päivässä (2 litraa). On hyvä aloittaa nesteytys jo viikkoa ennen hoitojen aloitusta.
  • Kävele – Liiku aktiivisesti ja pidä yllä säännöllistä rutiiniasi. Jos päivän urheilu jää väliin, kävele tällöin reipasta vauhtia vähintään 10–30 minuuttia.
  • Seuraa ruokavaliotasi –  Tee terveitä valintoja. Älä nauti alkoholia ja kahvia laisinkaan ja vähennä rasvan saantia. Tämä auttaa munuaista, maksaa ja lymfa- eli imunestejärjestelmää pääsemään nopeasti eroon irroitetusta rasvasta.
  • Noudata hoitoaikataulua – hoitojen väli ei saisi olla kahta päivää enempää. Rasvakudos reagoi nopeimmin ja tehokkaimmin, kun hoidot annetaan 48 tunnin välein. Hoitojen väli saa olla korkeintaan 72 tuntia.

Useat potilaat eivät havaitse tuloksia ennen viimeisiä hoitokertoja. Älä masennu vaan pysy tiukasti protokollassa. Kuten muidenkin hoitomuotojen kanssa, ovat erot tuloksissa ja reagointinopeudessa potilaiden välillä joskus merkittäviä.


Terveysvaikutukset

Slim Cold® / ZERONA® -menetelmällä on saavutettu myös paljon positiivisia terveysvaikutuksia. Esimerkiksi kolesterolien, leptiinin, hemoglobiinin ja verensokerin on todettu laskevan hoidon aikana. Näiden ja erityisesti sokeriarvojen laskujen ansiosta myös ruokahalusi vähenee hoitosarjan aikana. Tämä helpottaa terveellisen ruokavalion noudattamista ja entistä parempien tuloksien saavuttamista.

 


Muita saman aihealueen palveluita

Selluliitin shokkihoito - Tasoita ja kaunista ihosi pintaa Shock Wave -selluliittiterapialla

Haaveissa nuorekkaan tasainen sileä iho ilman muhkuroita ja selluliittia? Uuden ja käänteentekevän Shock Wave -selluliittiterapian avulla on mahdollista saavuttaa tasaisempi, kauniimpi ja selluliititon iho täysin ilman kirurgiaa tai toipumisaikaa.

Lue lisää

Kasvata lihaksia, muokkaa kehoa ja polta rasvaa Tesla Former -hoidolla – täysin ilman hikeä ja kirurgiaa

Käänteentekevä Tesla Former (kulkee myös nimellä FMS Former) -hoito vahvistaa ja muokkaa lihaksia sekä polttaa rasvaa, hyödyntäen erityistä, magneettikenttiin pohjautuvaa FMS-teknologiaa (Functional Magnetic Simulation). Maailmalla tämä hoito tunnettu myös toisella nimellä EMSCULPT ja kyse on saman toimintaan perustuvasta laitteesta.

Lue lisää

Vahvista lantionpohjan sekä alaselän lihaksia, hoida virtsankarkailuongelmia, synnytyksen jälkeisiä vaivoja sekä muita alavartalon ongelmia Tesla Former -terapialla

Lantiopohjan sekä alaselän lihaksiin kohdistuvan Tesla Former (FMS Former) -istumaterapian avulla pääset eroon niin stressiperäisistä kuin lihasheikkoudesta johtuvasta virtsankarkailusta, vahvistat kokonaisvaltaisesti alaselän- ja lantionpohjan lihaksia, palauttat alavartalon synnytyksen jäljiltä, hoidat eturauhas- sekä erektio-ongelmia.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Elipse™️-painonpudotusohjelma

Oletko kokeillut lukuisia erilaisia laihdutusmenetelmiä kuitenkaan onnistumatta painonpudotuksessa? Olet saattanut tuhlata tuhansia euroja pettyen aina uudelleen ja uudelleen.

Lue lisää

Rasvansiirto käsiin - nuorekkaat kädet rasvansiirrolla

Käsien iho on jatkuvasti koetuksella käsien ollessa lähes jatkuvasti esillä.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ja vartalon ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä tai vartalon ihoalueita.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Abdominoplastia - vatsan kiristysleikkaus

Abdominoplastia on vatsan kiristysleikkaus. Leikkauksessa kiristetään veltostunutta ihoa ja vatsanalueen lihaksia sekä imetään pois ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Käsivarsiplastia - käsivarsien kiinteytys leikkauksen avulla

Käsivarsien yläosa voidaan korjata leikkauksella, jossa poistetaan ylimääräistä, roikkuvaa ihoa.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

Hiustensiirto

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim tiimeineen tekee hiustensiirtoja Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Selluliitti pois pysyvästi

Cityklinikalla kosmeettista selluliittia hoidetaan CelluTite-, TiteFX- ja Slim Cold-toimenpiteillä.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uusi, tehokkaampi FracTat™-menetelmä nopeuttaa väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot, miedot ja keskivahvat kuorinnat sekä kuoriva Spot Eraser -hoito. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

Suonikohjut ja verisuonimuutokset

Cityklinikalla verisuonimuutoksia hoidetaan ruiskutushoidolla (vaahtohoidolla).

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jossa vartaloa muokataan rasvasoluja poistamalla. Koska poistetut rasvasolut eivät kasva takaisin, hoitotulos on pysyvä.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Selluliitin hoito — CelluTite

Selluliitin poistaminen ei onnistu rasvaimun avulla. BodyTite-rasvaimutekniikasta on kuitenkin kehitetty CelluTite-sovellus, joka tasoittaa ja jopa poistaa selluliitin. Pysyvät tulokset!

Lue lisää

Rasvansiirto pakaroihin — Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift on pakaroihin tehtävä rasvansiirto. Toimenpide tuo pakaroiden pyöreyden ja vartalon tiimalasimuodon esiin.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Cityklinikka tarjoaa sinulle laajan valikoiman ei-kirurgisia toimenpiteitä, joiden avulla vartalosi ulkonäköä ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi voidaan kohentaa.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Slim Cold ja Zerona — rasvanpoisto kylmälaserilla

Kylmälaserhoito poistaa sitkeitä rasvakertymiä. Toimenpiteet Turun Cityklinikalla.

Lue lisää

Vartalon muokkaus rasvansiirrolla

Rasvansiirto on tehokas tapa muokata vartaloa. Toimenpiteen aikana vartalon omaa rasvaa siirretään paikasta toiseen, jolloin vartalon linjat muuttuvat aiempaa esteettisemmiksi.

Lue lisää

Pakaraimplantit ja Brazilian Butt Lift

Pakaroita voidaan muotoilla pakaraimplanteilla ja rasvansiirrolla (Brazilian Butt Lift). Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheim leikkaa Helsingissä.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Painonpudotuksen jälkeen

Painonpudotuksen jälkeen ihoa voi olla liikaa. Postbariatrinen kirurgia korjaa laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja.

Lue lisää

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä tekee plastiikkakirurgi Veltheimin lisäksi naistentautien erikoislääkäri Mitrofanoff.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää