Ihon kiinteytys

Ihon kiinteytys on kotikonstein usein hankalaa. Tällaisissa tilanteissa esteettiset toimenpiteet voivat olla hyödyllisiä.

Cityklinikalla ihoa voidaan kiinteyttää ja kiristää kirurgisesti tai ei-kirurgisesti riippuen siitä, kuinka suuresta ongelmasta on kysymys. Ei-kirurgisia toimenpiteitä ovat esimerkiksi laser- tai radiotaajuushoidot, jotka sarjahoitoina tehoavat melko huomattavaankin ihoylimäärään.

Jos velttoa ihoa on erittäin paljon, apuun tulevat pienkirurgiset ja plastiikkakirurgiset toimenpiteet.

Ihon kiinteytys onnistuu sekä Helsingissä että Turussa.

Asiakaskokemuksia

Minä kävin BodyTite rasvaimu-operaatiossa 2 viikkoa sitten. Olen 40 vee ja poltan ja juon. Minulle tehtiin Cityklinikalla usemapi kohta kerrallaan. Kaksoisleuka, jumalaton röllömaha joka jäi raskauden jälkeen ja reisen ulkopinnat. Leuka oli jo seuraavana aamuna aivan uskomattoman hyvä, ei tietoakaan kamalasta kaksoisleuasta tai minun kohdala voi puhua siitä että leuka jatkui pitkälle kaulaan, nyt minulla on kaunis profiili. Vatsassa on tapahtunut muutos hieman hitaammin, mutta paita koko muuttui xl koosta m kokoon. Lopputulos on todella miellyttävä. Tietty minulla on raskausarpia jotka toivottavasti hälvenee vielä. Reisien ulkopinnoissa en itse huomaa muutosta mutta housu koko on pienentynyt. Itse operaatio oli kivulias puudutus piikkien osalta, mutta loppu oli lasten leikkiä. Meinaan mennä vielä tekemään allit ja ehkä reisien sisäpinnat. Tulokset yllättivät minut positiivisesti koska varsinkin leuan huomasi välittömästi. Minulla on ennen ja jälkeen kuvia mutta en niitä kehtaa tänne linkittää…
Itse kävin tässä parisen päivää sitten BodyTite rasvaimussa Cityklinikalla. Kovasti kauhistutti mennä sinne kun olin lukenut muualta kaiken maailman kauhukokemuksia yms sanasotaa aiheesta. Olen 25-vuotias terve ja urheilen paljon ja monipuolsesti. Tietyt alueet (sisäreidet ja lantion sivut) vaan eivät millään häviä vaikka eläisin 1200kcal ruokavaliolla koko ikäni ja urheilisin yhtä paljon kuin nyt. Siksi päätin mennä ja olin jo harkinnut ja pohtinut asiaa valmiiksi, joten päätös oli helppo. Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen että menin toimenpiteeseen ja jo nyt muutaman päivän jälkeen huomaan eron kropassani, vaikka turvotusta vielä on. En malttaisi odottaa kuukauden päähän jolloi tulokset näkyvät selkeämmin. Olen nyt jo innoissani uudesta kropastani ja figuurini näyttää paljon paremmalta! En ollenkaan kadu että menin.
Kiitän Riikka sinua paljon siitä kuinka upeaa jälkeä olet tehnyt. Näytän hyvin luonnolliselta ja ero entiseen on valtava. Ryhtikin on paljon parempi ja jo nyt tuntuu, että selkä saa ihan erilailla tukea.

Hinnasto

TightSculpting™-hoito (12 cm x 12 cm)

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Yhden alueen TightSculpting-hoito
99 €
Lisäalueiden TightSculpting-hoito saman käyntikerran aikana
49 €

TightSculpting™-sarjahoito (12 cm x 12 cm)

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Viiden kerran sarjahoito yhdelle alueelle
349 €
Lisäalueiden TightSculpting-hoito saman käyntikerran aikana
49 €

TightSculpting™-sarjahoito leukalinjan "hamsteripusseille" (5 krt)

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Viiden kerran sarjahoito — leukalinja
499 €

TightSculpting™-sarjahoito vatsan alueelle (5 krt)

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Viiden kerran sarjahoito — vatsa (40 cm x 40 cm)
999 €
Lisäalueet (12 cm x 12 cm) saman käyntikerran aikana
49 €

3D- ja 4D-facelift laserilla

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Yksi 3D-toimenpide
390 €
Kolmen kerran 3D-sarjahoito
990 €
Yksi 4D-toimenpide
490 €
Kolmen kerran 4D-sarjahoito
1290 €

Fractora-hoito

Palvelun saatavuus: Helsinki

Kasvot
490 €
Kasvot ja kaula
640 €
Kasvot, kaula ja dekoltee
840 €

Aktiiviraha

Voit rahoittaa eri toimenpiteet CITYKLINIKKA–AKTIIVIRAHALLA, jonka etuja on muun muassa jopa 30 kuukauden koroton maksuaika. Kun pankki on hyväksynyt Aktiiviraha-sopimuksen, sinun ei tarvitse maksaa toimenpiteen yhteydessä mitään.   Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.

 • Luottoraja jopa 10 000 euroa.
 • Luottorajasi voi olla 500–10 000 euroa, kuitenkin korkeintaan kaksi kertaa bruttokuukausitulosi.
 • Myönnetty tili on käyttövalmis heti, kun olet saanut kortin.
 • Voit jakaa ostoksesi pidemmälle maksuajalle, jopa 30 kuukaudelle ilman korkoa.
Lue lisää aktiivirahasta

Ihon kiinteytys -wiki

Perustietoa

Ikääntymisen myötä iho usein veltostuu painovoiman ja kemiallisten muutosten seurauksena. Veltostunut iho pussittaa. Siihen muodostuu juonteita ja ryppyjä. Ihoa on ikään kuin liikaa ihonalaiskudoksiin verrattuna. Ns. ylimääräinen iho roikkuu velttona kudosten ympärillä ikään kuin vaate, joka on käynyt liian suureksi laihdutuskuurin myötä.

Mikäli velttoa, ylimääräistä ihoa on hyvin paljon, tarvitaan monesti plastiikkakirurgiaa. Kyseeseen tulevat esimerkiksi kasvojenkohotus, abdominoplastia, sirkumferentti abdominoplastia, käsivarsien kohotusleikkaus tai jokin muu kirurginen toimenpide.


Ihon kiinteytys laserilla

Cityklinikalla on laaja valikoima erilaisia kiinteyttäviä lasertoimenpiteitä. Ihoa voidaan kiinteyttää muun muassa Twinlight-, 3D- tai 4D-laserhoidolla. Uusin vartaloa muokkaava lasertoimenpiteemme on TightSculpting™.

Lasertoimenpiteet ovat erinomaisia ratkaisuja kasvojen, kaulan ja rintakehän alueiden kiinteyttämiseen. Ne sopivat myös käsien ja muiden vartalonosien kiinteytykseen. Lue lisää laserkiinteytyksestä ja hinnoista.


Ihon kiinteytys BodyTite-rasvaimulla

BodyTite on uudentyyppinen vartalonmuokkausmenetelmä, joka on suunniteltu vähentämään pysyvästi rasvaa. BodyTite-rasvaimun avulla pääset eroon selluliitista ja rasvasta. Moderni rasvaimu muokkaa ja kiinteyttää vartaloasi paremmin kuin mikään muu hoitomuoto ennen tätä. BodyTite-rasvaimussa tulos on erittäin tasainen. Radiofrekvenssienergia mahdollistaa sen, että myös ihon kiinteytyminen parasta mahdollista luokkaa. Lue lisää BodyTite-toimenpiteestä ja hinnoittelusta

Kasvojen ja kaulan alueiden ihoa on myös mahdollista kiinteyttää BodyTite-tekniikalla. Lue lisää FaceTite- ja NeckTite-toimenpiteistä.


Ihon kiinteytys CelluTite-toimenpiteellä

CelluTite™ on tehokas, turvallinen toimenpide selluliitin poistamiseen ja ihon kiinteyttämiseen. CelluTite™-erityisapplikaattori viedään ihon läpi pienen viillon kautta. Siellä se kiristää ihoa mahdollisimman tehokkaasti vetämällä yhteen säikeitä ja sidekudosta. Jos iho on hyvin kuoppainen, sidekudosseinämiä katkotaan laitteeseen integroidulla leikkurilla. Tuloksena on aiempaa kiinteämpi ja sileämpi iho.

CelluTitestä ja toimenpiteen hinnoista voit lukea enemmän täällä.


Ihon kiinteytys TiteFx- tai VelaSmooth-toimenpiteen avulla

TiteFx-selluliittihoito vähentää selluliittia sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin uustuotantoa.

Reisien ja pakaroiden kuoppainen iho (selluliitti) on vaiva, josta miljoonat naiset kärsivät ympäri maailmaa. Sidekudoksen rakenteellisten erojen vuoksi naisilla esiintyy selluliittia useammin kuin miehillä.

TiteFxTM pienentää ympärysmittaa ja vähentää selluliittia lyhentämällä kollageenisäikeitä, stimuloimalla uuden kollageenin muodostumista ja kutistamalla valikoivasti suurentuneita rasvasoluja.

TiteFx vaikuttaa monella tavalla

Bipolaarinen RF-virta lämmittää juuri oikeat kohdealueet. Syvävaikutteinen lämpö stimuloi rasvasoluissa tapahtuvaa luonnollista palamista, lyhentää kollageenisäikeitä ja stimuloi uuden kollageenin muodostumista. Lisäksi laite synnyttää radioaaltoja, jotka puhkovat suurentuneisiin rasvasoluihin pieniä aukkoja (elektroporaatio).  Tämä vähentää veri- ja imusuoniin kohdistuvaa painetta välittömästi ja palauttaa solujen aineenvaihdunnan.

Sen lisäksi, että ympärysmitta pienenee, myös kudokset kiinteytyvät ja iho tasoittuu.

VelaSmooth

Selluliittia esiintyy 80 prosentilla kaikista yli 20-vuotiaista naisista painosta tai ruumiinrakenteesta riippumatta. Selluliittia voi aiheuttaa hidas aineenvaihdunta, kuona-aineiden kertyminen kehoon, perimä, hormonit ja ihon kudosrakenne.

Selluliitti tarkoittaa epätasaisia rasvakertymiä, joita esiintyy pääasiassa lantiolla ja reisissä mutta mahdollisesti myös muualla keholla. Rasvasoluista muodostuneet kammiot ympäröivät ihon sidekudosta. Ajan mittaan sidekudos kovettuu ja menettää joustavuuttaan, jolloin se vetää ihon pintakerroksia alaspäin ja saa rasvasolukammiot laajenemaan. Tästä aiheutuu selluliittiin liittyvä epätasainen appelsiini-iho. Tähän on nyt tulossa muutos.

Velasmoothin avulla selluliittia voidaan nyt vähentää tuntuvasti ja joissakin tapauksissa se voidaan poistaa kokonaan – ilman leikkauksia tai pistoksia. Velasmooth on lääketieteellinen käsittely selluliitin hoitoon.

Velasmoothissa käytetään elôs-teknologiaa, jossa infrapunavalo yhdessä radioaaltojen kanssa lämmittää ihonalaista kudosta ja saa aikaan paikallisen lämpövaikutuksen. Lämpöenergia supistaa rasvakudosta. Rasvakudoksen lämmittäminen käynnistää rasvasolujen aineenvaihdunnan saaden ne pienenemään, jolloin iho muuttuu sileämmäksi ja kauniimmaksi.

Elôs-sähköoptinen energia myös parantaa ihon joustavuutta ja suojaa sitä vaurioilta. Hierova, alipaineeseen perustuva imurullaus kiihdyttää kudoksen toimintaa, parantaa verenkiertoa ja vähentää nesteen kertymistä kudoksiin. Hieronta edistää myös elôs-synergian jakaantumista tasaisemmin ja syvemmälle ihokudoksiin.

Näkyviä tuloksia

Kliinisten testien avulla on todistettu, että menetelmä vähentää näkyvää selluliittia ja kiinteyttää vartaloa. 8 hoitokerran jälkeen jopa 80 % asiakkaista havaitsi selluliitin vähentyneen. Yli 95 % asiakkaista havaitsi ihon kiinteytyneen ja olemuksensa hoikentuneen.

Nopea ja miellyttävä 

Lyhyt, vain 6 viikkoa kestävä hoitosarja tuottaa näkyviä ja tuntuvia tuloksia nopeasti.

Huipputeknologiaa

Vartalon hoidossa hyödynnetään korkealle kehittynyttä elôs-teknologiaa (sähköoptista synergiaa) joka on infrapunavalon ja radioaaltojen yhteistyötä yhdistettynä imurullaukseen.

Luotettavuus ja turvallisuus

Syneron on tunnettu lääketieteellisen teknologian yritys, jolla on jo vuosien kokemus alan teknologian kehittäjänä. Velasmoothilla on FDA-hyväksyntä (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto).

Patentoidun elos-tekniikkansa ansiosta VelaSmooth tarjoaa tehokkaan ja kehittyneen ratkaisun mm. seuraavissa tilanteissa:

 • selluliitin ja appelsiini-ihon hoito
 • vartalon muokkaus ja kiinteytys
 • “ratsupaikkojen” pienennys
 • rasva- ja nestekertymien hoito
 • arat nivelet ja lihakset (myös migreeni)
 • venymä- ja ruhjevammat
 • ennen ja jälkeen rasvaimua nopeuttamaan paranemista
 • kasvoilla kaksoisleukaan, kaulaan ja poskien alueen veltostuneeseen kudokseen