CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

Kaipaatko takaisin lempifarkkuihisi tai unelmoitko saavuttavasi takaisin nuoruutesi vyötärön – ellei enemmänkin? Meillä Cityklinikalla se on mahdollista, sillä toimme ensimmäisinä Suomeen uraauurtavan CoolSculpting-hoidon, joka tekee sen, mitä ei ole mahdollista saavuttaa liikunnalla ja elämäntapamuutoksilla: rasvasolujen jäädyttämisen pois pysyvästi ja kokonaisuudessaan

Hoito perustuu kryolipolyysiin, joka on rasvanpoistoa jäädyttämällä. Lämpötilaa laskettaessa rasva jäätyy ennen muita kudoksia. Niinpä rasvasolut voidaan jäädyttää ilman, että rasvaa ympäröivät kudokset vaurioituvat.

CoolSculpting-kryolipolyysitekniikka mahdollistaa ihonalaisen rasvan tarkan, tehokkaan ja hellävaraisen jäädyttämisen. Kylmäkäsitellyt rasvasolut jäätyvät, kuolevat ja lopulta poistuvat käsittelyalueelta luonnollisten aineenvaihduntamekanismien ansiosta.

CoolSculpting on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa FDA-hyväksytty rasvanpoistomenetelmä, joka perustuu rasvan jäädyttämiseen (kryolipolyysi).

Katso CoolSculpting-video täältä.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi hoitoalue
590 €
Lue lisää

 

 • ainoa markkinoiden FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
 • HUOM! Mikäli hoidettava alue edellyttää onnistuakseen suuremman hoitopään käyttöä, pakettihinta tuplaantuu. 
Kahden hoitoalueen paketti
1180 €
Lue lisää
 • ainoa markkinoiden FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
 • HUOM! Mikäli hoidettava alue edellyttää onnistuakseen suuremman hoitopään käyttöä, pakettihinta tuplaantuu.
Neljän hoitoalueen paketti
2360 €
Lue lisää

 

 • ainoa markkinoiden FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
 • HUOM! Mikäli hoidettava alue edellyttää onnistuakseen suuremman hoitopään käyttöä, pakettihinta tuplaantuu. 
Kuuden hoitoalueen paketti
3440 €
Kahdeksan hoitoalueen paketti
4520 €
Lisäalue
+400 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yhden hoidon paketti - suppea alue
690 €
Lue lisää
 • markkinoiden ainoa FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
Kahden suppean alueen hoitopaketti tai yksi laajan alueen hoito
890 €
Lue lisää
 • markkinoiden ainoa FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
 • HUOM! Mikäli hoidettava alue on laaja, pakettihinta kasvaa. Hoidettavat alueet, niiden laajuus sekä näin lopullinen hinta määräytyvät yksilöidyn konsultaatiokäynnin yhteydessä.
Lisäalue
+390 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi hoitokerta
1780 €
Lue lisää

Hoito sisältää molempien reisien käsittelyn. Yksittäisen reiden käsittelyn hinta on 890 €.

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Usein esitettyjä kysymyksiä

Kenelle CoolSculpting on tarkoitettu?

CoolSculpting on markkinoiden ensimmäinen ja ainut FDA-hyväksytty kryolipolyysi. Toimenpide sopii ihmisille, joiden on vaikea päästä eroon jonkin tietyn alueen ylimääräisestä rasvasta. Erityisen hyvin toimenpide sopii sitkeille rasvakertymille, joihin liikunta ja ruokavaliomuutokset eivät tepsi. Hoito voi monissa tapauksissa — ei kuitenkaan aina — korvata rasvaimun. Tyypillisiä käsittelykohteita ovat esimerkiksi nämä:

 • vatsa
 • jenkkakahvat
 • etu-, taka-, ulko- ja sisäreidet
 • takareisien banaanipoimut
 • olkavarsien ”allit”
 • kaksoisleuka

Toimenpide ei ole laihdutuskeino, eikä se korvaa terveitä elämäntapoja.

Mikäli et ole varma, sopiiko CoolSculpting-kryolipolyysi sinulle, on hyvä varata aika maksuttomaan konsultaatioon. Konsultaatiossa käydään läpi vaihtoehtoja, joiden avulla voimme parantaa juuri sinun ulkonäköäsi ja elämänlaatuasi.

Konsultaation voit varata puhelimitse numerosta 0201 777 288 (Helsinki).

Tiesithän, että voimme arvioida tilannettasi myös kuvien avulla. Siirry kuvakonsultaatiolomakkeeseen.

Missä lämpötilassa rasva jäätyy?

Rasva jäätyy, kun lämpötila laskee neljään pakkasasteeseen. CoolSculpting-hoidossa rasvakudoksen lämpötila lasketaan tasaiseen 11 pakkasasteeseen. Tasainen kylmyys pakastaa rasvasoluja. Samalla laitteen lämpötilatunnistin tarkkailee muiden kudosten — esim. ihon — lämpötilaa. Rasvasoluja tuhoutuu, iho säilyy vaurioitumattomana.

 

Mitä tarkoittaa sana kryolipolyysi?

Kryolipolyysi merkitsee rasvan hajottamista jäädyttämällä.

 • kryo — kylmä
 • lipolyysi — rasvan hajottaminen

CoolSculpting on markkinoiden ainoa FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito. FDA-hyväksyntä kertoo laajasta tieteellisestä tutkimuksesta, kliinisissä tutkimuksissa todistetusta tehosta ja turvallisuudesta.

Rasvasolujen jäädyttäminen johtaa solujen apoptoosiin, ohjattuun solukuolemaan. Tältä osin kryolipolyysi eroaa esim. laseravusteisesta rasvasolujen hajottamisesta, joka perustuu rasvasolujen nekroosiin.

Kuinka paljon hoito maksaa?

CoolSculpting-hoidon hintaan vaikuttavat seuraavat tekijät:

 • Hoitoalueen tai hoitoalueiden koko
 • Tarvittavien toimenpiteiden lukumäärä
 • Tavoiteltu lopputulos

Hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle räätälöidysti. Otamme huomioon käsittelyalueen tai -alueiden koon, omat tavoitteesi sekä budjettisi. Tarvittaessa voit maksaa toimenpiteen myös osissa.

Kuinka pitkään? Kuinka monta kertaa?

Hoidon kesto vaihtelee käsittelyalueen koon mukaan. Yhden alueen (n. 12 cm x 12 cm) hoito kestää noin 35 minuuttia. Molempien jenkkakahvojen tai alavatsan käsittely kestää noin kaksi tuntia.

Kertahoito poistaa noin 25 prosenttia hoitoalueen rasvasoluista. Jos rasvaa halutaan poistaa enemmän, toimenpide voidaan tehdä kaksi tai kolme kertaa.

 

Minne jäädytetty rasva häviää?

Jäädytyshoidossa (kryolipolyysi) osa rasvasoluista kristalloidaan eli jäädytetään. Jäätyneet rasvasolut kuolevat muutamassa vuorokaudessa. Keho hajottaa ja poistaa kuolleet, jäätyneet rasvasolut. Kuolleiden rasvasolujen tilalle ei synny uusia rasvasoluja.

 

 

Miltä hoito tuntuu?

Toimenpiteen alkaessa ihossa tuntuu imua, painetta ja kylmyyttä. Epämukavuus vähenee ensimmäisten minuuttien jälkeen. Toimenpiteen aikana voi lukea kirjaa, katsella videoita tai selailla työpapereita. Hoidon aikana voi jopa torkahtaa. Lue lisää.

 

 

Onko CoolSculpting-hoito turvallinen?

CoolSculpting-hoito on saanut pitkien, perusteellisten ja puolueettomien tutkimusten jälkeen FDA-hyväksynnän. (FDA-hyväksyntä koskee kaksoisleuan, vatsan, reisien ja lantion ”jenkkakahvojen” käsittelyä.)

Toimenpide on tutkitusti turvallinen ja tehokas, ja se sopii erinomaisesti ei-kirurgiseen rasvanpoistoon. Yli miljoona onnistunutta hoitoa puhuu puolestaan.

Rasvanpoistoa harkitsevan on hyvä tietää, että CoolSculpting on markkinoiden ainoa FDA-hyväksytty kryolipolyysi. Kopioidut kryolipolyysihoidot eivät ole välttämättä turvallisia tai tehokkaitakaan.

 

 

Onko hoidolla sivuoireita tai vasta-aiheita?

Toimenpiteen aikana syvällä kudoksissa voi aistia vetoa, nykimistä, nipistelyä ja muita lievän epämukavia tuntemuksia. Toimenpiteen jälkeen käsittelyalue on usein turta tai tunnoton. Punoitus, turvotus, mustelmat, pistely, kihelmöinti ja kivut ovat tavallisia sivuoireita hoidon jälkeen. Sivuoireet häviävät keskimäärin kolmen viikon kuluessa.

Toimenpide ei kuitenkaan sovi aivan kaikille. Esimerkiksi kryoglobulinemia ja muut harvinaiset verisairaudet  ovat toimenpiteen vasta-aiheita. Varmista aina terveydenhuollon ammattilaiselta, sopiiko toimenpide juuri sinulle.

Voinko palata arkirutiineihini heti toimenpiteen jälkeen?

Voit.

Tämä toimenpide on täysin ei-kirurginen, joten hoidon jälkeen elämä jatkuu normaalisti. Hoidossa voi käydä esimerkiksi pidennetyn lounastunnin aikana.

Hoitoa seuraavina päivinä urheileminen voi tuntua hankalalta, varsinkin jos toimenpiteessä on käsitelty laaja alue.

 

Koska näen tulokset?

Muutoksia alkaa näkyä noin kolmen viikon kuluttua toimenpiteestä. Dramaattisimmillaan lopputulokset ovat kahden, kolmen kuukauden päästä CoolSculpting-hoidosta. Rasvan poistuminen toimenpidealueelta jatkuu vielä 4–6 kuukautta toimenpiteen jälkeen.

Pitääkö minun syödä myös lisäravinteita? Liittyykö hoitoon tiukka ruokavalio?

Hoitoon ei liity pillereitä tai lisäravinteita. Sinun ei tarvitse myöskään opetella uusia ruokailu- tai liikuntatottumuksia.

Useimmat potilaat alkavat kuitenkin spontaanisti huolehtia hyvinvoinnistaan entistä paremmin, kun he näkevät ensimmäisiä hoitotuloksia. Monelle hoito toimii eräänlaisena lähtölaukauksena uuteen, aiempaa terveempään elämään.

 

Mitä tapahtuu, jos lihon hoidon jälkeen?

Useimmat potilaat alkavat pitää itsestään entistä parempaa huolta investoituaan hoitoon ja nähtyään hoidon tulokset.

Jos kiloja karttuu toimenpiteen jälkeen, olemassaolevat rasvasolut voivat kasvaa kaikkialla kehossa, myös toimenpidealueella.

 

CoolSculpting-wiki

Perustietoa

CoolSculpting on rasvanpoistomenetelmä, jonka avulla voidaan poistaa sitkeitä rasvakertymiä ilman kirurgiaa tai toipumisaikaa. Toimenpide on tutkitusti turvallinen ja tehokas. FDA-hyväksyntä ja yli miljoona CoolSculpting-toimenpidettä kertovat hoidon luotettavuudesta ja huomattavista lopputuloksista. Markkinoiden muilla kryolipolyysihoidoilla ei ole FDA-hyväksyntää.

KATSO VIDEO.

Kansainvälisiä artikkeleita:

Blogi – Ranch Coast Plastic Surgery https://ranchandcoastplasticsurgery.com/rcps-blog/the-ultimate-guide-to-coolsculpting/

Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology: Cryolipolysis for Non-invasive Body Contouring: Clinical Efficacy and Patient Satisfaction

CoolSculpting: How Does CoolSculpting Work?

Forbes: CoolSculpting (Or Cryolipolysis) Getting Hotter but How Cool is it?

Laser in Surgery and Medicine: Safety and Efficacy of Cryolipolysis for Non‐invasive Reduction of Submental Fat

Medical News Today: What are the Risks of CoolSculpting?

Skin Medical Spa: Who is the Ideal Candidate for CoolSculpting?

 

 

CoolSculpting-esite kaksoisleuka

Lataa esite kuvaa napauttamalla.

 

coolsculpting esite

Lataa esite napauttamalla kuvaa.

 

Rasvasolut ennen CoolSculpting-hoitoa:

Rasvasolut, kun CoolSculptingin jäädyttäessä ne:

Kryolipolyysi/rasvasolujen jäädytys ja hajottaminen etenee:

Rasvasolut CoolSculpting-hoidon jälkeen:


Rasva voidaan jäädyttää pois

Rasvan jäädyttäminen on mahdollista. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että rasvaa voidaan poistaa menestyksellisesti jäädyttämällä. Kun kudosten lämpötilaa lasketaan, rasva jäätyy ennen ympäröiviä kudoksia. Tämän vuoksi rasvan jäädyttäminen ei tuhoa muita kuin rasvakudosta. Ympäröivät kudokset kestävät jäädyttämisen, rasva ei.

CoolSculpting-laitteen avulla kylmyys voidaan johtaa hellävaraisesti, tarkasti ja säädellysti ihon alla sijaitsevaan rasvakudokseen. Käsittelyalueen rasvasolut kristalloituvat (ts. jäätyvät) ja kuolevat. Ajan kuluessa keho prosessoi alueen rasvakudoksen ja poistaa kaikki kuolleet solut. Jäädytetyt, kuolleet rasvasolut poistuvat, ja vartalon ääriviivat paranevat.

 


CoolSculpting on räätälöityä kehonmuokkausta

Kehoa on mahdollista muokata tehokkaasti myös ilman kirurgiaa. Laadimme jokaiselle CoolSculpting-potilaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka pohjalta voimme räätälöidä mahdollisimman tehokkaan ja toimivan hoitokokonaisuuden. Joissakin tapauksissa yksi käsittely riittää. Osa potilaista hyötyy sarjahoidosta, jonka aikana ongelma-alueet käsitellään kaksi tai kolme kertaa. Hoitosuunnitelmassa otamme huomioon juuri sinun kehosi, sinun tavoitteesi ja sinun budjettisi.

Hoitosuunnitelman selvittyä voit istua alas, rentoutua ja sanoa lopulliset hyvästit sitkeille rasvakertymillesi. Istahdettuasi hoitotuoliin Cityklinikan ammattilainen asettaa CoolSculpting-laitteen niin, että kylmäkäsittely osuu juuri sinne, missä ei-toivottu rasva sijaitsee. Hoidon aikana voit lueskella, vastata sähköposteihisi, somettaa tai vaikka ottaa päiväunet.

Toimenpide on ei-kirurginen. Ihoa ei lävistetä neuloilla, veitsellä tai muilla instrumenteilla. Siksi voit palata takaisin normaaliarkeesi heti toimenpiteen päätyttyä.

 


Erinomaisia lopputuloksia

Toimenpidettä seuraavien viikkojen ja kuukausien kuluessa elimistösi poistaa elävien rasvasolujen lomassa olevat jäätyneet, kuolleet rasvasolut. Jäädytettyjen, kuolleiden rasvasolujen poistuessa rasvan määrä laskee radikaalisti. Koska aikuisen ihmisen kehossa ei synny uusia rasvasoluja, toimenpiteen tulokset ovat pysyviä. Poistetut rasvasolut ovat poissa — pysyvästi.


Tutkitusti turvallinen CoolSculpting-toimenpide

 

 1. CoolSculpting-tekniikan ansiosta ainaoastaan rasvasolut jäätyvät. Kohdennettu jäähdytys tuhoaa rasvan — muut kudokset eivät vahingoitu lainkaan.
 2. CoolSculpting-toimenpiteitä tehdään ainoastaan sertifioiduilla CoolSculpting-lääkäriklinikoilla. Erikoiskoulutettu henkilökunta — tehoa ja turvallisuutta sinun eduksesi.
 3. CoolSculpting-laitteiston sisäänrakennetut sensorit havaitsevat liiallisen kylmyyden. Ei paleltumia tai muita kudosvaurioita.

Muita saman aihealueen palveluita

3D HIFU-Ultralift vartalolle

Korkeatehoiseen, fokusoituun ultraääneen sekä lämpöenergiaan perustuva vartalon HIFU-hoito altistaa ihonalaiskudokset ja rasvasolut nopealle, korkealle lämpötilalle siten, että rasvasoluja kuolee. Hoito kiinteyttää ja napakoittaa äärimmäisen tehokkaasti.

Lue lisää

Suonikohjujen vaahto+laserhoito

Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan häiriöt ovat yleinen vaiva. Pintalaskimoiden vajaatoiminnan vallitsevuus aikuisväestössä on 30–40 % ja vähäisten ihonalaisten laskimolaajentumien vallitsevuus on jopa 80 %. Hoitoon tullaan esteettisistä sekä terveydellisistä syistä.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uusi, tehokkaampi FracTat™-menetelmä nopeuttaa väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Abdominoplastia - vatsan kiristysleikkaus

Abdominoplastia on vatsan kiristysleikkaus. Leikkauksessa kiristetään veltostunutta ihoa ja vatsanalueen lihaksia sekä imetään pois ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Käsivarsiplastia - käsivarsien kiinteytys leikkauksen avulla

Käsivarsien yläosa voidaan korjata leikkauksella, jossa poistetaan ylimääräistä, roikkuvaa ihoa.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot sekä miedot ja keskivahvat kuorinnat. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Rasvansiirto käsiin - nuorekkaat kädet rasvansiirrolla

Käsien iho on jatkuvasti koetuksella käsien ollessa lähes jatkuvasti esillä.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jossa vartaloa muokataan rasvasoluja poistamalla. Koska poistetut rasvasolut eivät kasva takaisin, hoitotulos on pysyvä.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Hiustensiirto

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim tiimeineen tekee hiustensiirtoja Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Rasvansiirto pakaroihin — Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift on pakaroihin tehtävä rasvansiirto. Toimenpide tuo pakaroiden pyöreyden ja vartalon tiimalasimuodon esiin.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Cityklinikka tarjoaa sinulle laajan valikoiman ei-kirurgisia toimenpiteitä, joiden avulla vartalosi ulkonäköä ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi voidaan kohentaa.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Vartalon muokkaus rasvansiirrolla

Rasvansiirto on tehokas tapa muokata vartaloa. Toimenpiteen aikana vartalon omaa rasvaa siirretään paikasta toiseen, jolloin vartalon linjat muuttuvat aiempaa esteettisemmiksi.

Lue lisää

Pakaraimplantit ja Brazilian Butt Lift

Pakaroita voidaan muotoilla pakaraimplanteilla ja rasvansiirrolla (Brazilian Butt Lift). Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheim leikkaa Helsingissä.

Lue lisää

Pohjeimplantit

Pohjeimplantit parantavat pohkeiden ja jalkojen muotoa sekä ulkonäköä, antaen säärille (pohjelihaksille) muodokkaammat ja selkeämmät ääriviivat.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Painonpudotuksen jälkeen

Painonpudotuksen jälkeen ihoa voi olla liikaa. Postbariatrinen kirurgia korjaa laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja.

Lue lisää

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä Cityklinikalla tekevät plastiikkakirurgi ja lääkäri.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää