Hyalu-botox -hoito ensimmäisenä Suomessa Cityklinikalla

hyalu-botox-hoito-cityklinikka-tayteaine-poskien-kohotus-ihohuokoset-pienemmiksi

Kun vanhenemme, lihakset ja luut myös kasvoissa surkastuvat, kasvonpiirteet laskeutuvat sekä juonteet näkyvät selvemmin. Ihosta tulee ohuempi, vähemmän elastisempi ja pigmenttimuutokset näkyvät selkeämmin.

Ihmisen ikääntyessä ihon luontainen hyaluronihappopitoisuus laskee, jolloin kudosten tilavuus pienenee. Tämä johtaa siihen, että iho veltostuu, rypistyy ja iho kuivuu. Kasvot menettävät volyymiaan ja piirteet ikään kuin laskeutuvat. Täyteainehoitojen avulla ylläpidetään ihon ja kasvonpiirteiden nuorekkuutta sekä ihon kimmoisuutta.

Botuliini on ollut jo vuosia esteettisen lääketieteen kulmakivi sen muokattavuuden ja hyvien hoitotulosten vuoksi. Myös hyaluronihappo on saavuttanut merkittävän aseman esteettisessä kauneudenhoidossa johtuen sen loistavista ominaisuuksista, joista yksi on sen kosteuttava vaikutus ihon sidekudoksessa.

hyalubotox-suomi-cityklinikka-helsinki-tayteaine-botox-sibeliusryppy-ihohuokoset

HYALU-BOTOX -HOITO ON YHDISTELMÄ VAPAATA HYALURONIHAPPOA JA BOTULIINITOKSIINIA. 

Tuomme nyt ensimmäisenä Suomeen Hyalu-botox -hoidon, joka on hyaluronihapon ja botoxin yhdistelmähoito. Hydryalin ja botoxin tuomat ominaisuudet ovat siis saatavilla yhden hoidon avulla.

Sen sijaan, että botoxilla hoidettaisiin yksi ryppy otsasta tai täyteaineella täytettäisiin nasolabiaalijuonteet, Hyalu-Botox -hoidossa pistetään laajasti ihon pintaan ns. ”dermikseen” monta pistosta pieniä määriä botuliinia ja vapaata hyaluronihappoa, (Hydryal) jota löytyy eri prosenttimäärissä 2%, 3% tai 4%. Esteettisen lääketieteen ammattilainen katsoo paikan päällä ennen hoitoa, mikä prosenttimäärä takaa juuri sinulle parhaimmat tulokset.

 

”Yksi tämän hoidoin tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että potilaat jotka kärsivät syvistä horisontaalisista otsan rypyistä saavat tästä hoidosta ennennäkemättömällä tavalla apua ongelmaan! Hyalu-botox hoidossa ei ole pelkoa tavallisen botuliinihoidon tapaan kulmakarvojen laskeutumisesta. ”

 

 

BOTOXIN VAIKUTUS:

Botoxin vaikutuksesta ihosta tulee sileämpi ja kimmoisampi. Ihohuokoset ovat heti hoidon jälkeen pienemmät. Samaan aikaan botox rentouttaa lihaksia ja häivyttää ryppyjä esimerkiksi silmien ympäriltä tai otsasta. Botoxilla voidaan piristää ilmettä ja tasoittaa ihon pintaryppyjä.

 

HYDRYAL VAIKUTUS:

Vapaassa muodossa oleva hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja stimuloi ihossa olevia soluja tuottamaan uutta kollageenia. Kollageeni auttaa pitämään kasvot kimmoisina pitkään hoidon jälkeenkin.

 

Hoito kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ryppyjä. Vapaassa muodossa oleva hyaluronihappo kuljettaa botuliinin ihoon, joka kosteuttaa ihoa ja tekee siitä näin kiinteämmän.

 

Tämä on ainutlaatuinen tapa saada molempien aineiden parhaimmat edut. Ilman hyaluronihappoa botox ei pääse kulkeutumaan yhtä laajalle alueelle ihon pinta-kerroksissa, jonka takia tämä hoito sopii mainiosti myös niille, jotka harkitsevat mikro-botuliinihoitoa.

 

Tässä hoidossa myös tehdään monta pientä pistosta botuliinilla, toisin kuin otsan ryppyjä hoidettaessa, jolloin hoidetaan vain yksi pieni alue.

Hydryal on yksi ”vapaan” hyaluronihappo-sarjan nimi ja joka on meillä käytössä. Hydryalia käytetään myös muissa hoidoissa, joista skinbooster-hoidot voivat olla tuttuja sinulle. Niissä injektoidaan hyaluronihappoa pieniä määriä ihon pintakerroksiin tarkoituksena kosteuttaa, kirkastaa ja heleyttää ihoa sisältäpäin pitkäkestoisesti. Kun tähän hoitomenetelmään lisätään botuliinipistoksia, on tuloksena tasaiset, kirkkaat ja kosteutetut kasvot sekä rentoutunut ilme. On aika unohtaa kuiva iho ja rypyt!

Hoito on erityisen hyvä myös rasvaiselle iholle, koska se vähentää talirauhasen aktiivista toimintaa. Se sopii myös niille, joilla esimerkiksi otsan horisontaalirypyt ovat syviä, mutta pelkän botoxin laittaminen tuntuu liian radikaalilta ratkaisulta.

 

”Hyalu-botox toimii erittäin hyvin kaulan poikkittaisryppyissä”

 

Hyalu-botox -hoidon avulla hoidettavat alueet:

 • otsan alueen rypyt ja juonteet
 • kaulan poikkirypyt
 • silmien ympärillä olevat juonteet ja rypyt “harakanvarpaat”
 • alaluomet
 • ihon tasoittaminen ja ihohuokosten supistaminen

 

Miksi valita Hyalu-botox -hoito?

 • Yksinkertainen ja turvallinen toimenpide
 • Botuliinin ja hyaluronihapon hyödyt
 • Ei toipumisaikaa
 • Näkyvät tulokset jo yhden hoitokerran jälkeen
 • Vaikutus kestää vähintään 4-8 kuukautta
 • Toimeenpiteen voi tehdä toistuvasti
 • Suhteellisen edullinen toimenpide

hyaly-botox-cityklinikka-tayteaineet-otsan-vaakarypyt-ihon-nuorennus

 

 

Saat nyt hoidon tutustumistarjouksena verkkokaupastamme. 

Huomioithan, että jos ostat myös puudutevoiteen, muista varata aika erikseen myös puudutevoiteen laittoon.

Toimenpiteen ostettuasi voit varata ajan sekä Helsinkiin että Turkuun 0201 777 288.