Sikorskin sana

PermaLip™-huuli-implantti

Blogikirjoituksen on suunnitellut lääkäri Piotr Sikorski.

Piotr Sikorski on laillistettu lääkäri ja Cityklinikan toimitusjohtaja.
Hän on Suomen ensimmäinen ja ainoa American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunnan sertifioima esteettinen lääkäri.

Sikorski Piotr Lääkäri American Academy of Aesthetic Medicine Cityklinikka 5

PermaLip huuli-implantti kokemuksia

Huulista on puhuttu joka puolella ja paljon. Keskustelen huulten täytöstä ja muotoilusta päivittäin sekä asiakkaiden että hoitohenkilöstöni kanssa. Tänä vuonna myös toimittajat ovat aktivoituneet. Meitä alan ammattilaisia haastatellaan nykyisin enemmän kuin takavuosina. Yllättävän moni toimittaja on kiinnostunut nimenomaan huulten muotoilusta.

Blogissani huulia on käsitelty pariinkin otteeseen. Huulten täyteainehoito on luultavasti kaikille blogini lukijoille melko tuttu asia. Aika moni tietää myös buffaloplastian. Buffaloplastialeikkauksessa ylähuulen punaosaa vyörytetään esille ja samalla lyhennetään ns. pitkää ylähuulta.

Tänään aion kertoa lukijoilleni hiukan ihan uudesta toimenpiteestä, jonka olen tuonut Suomeen yhdessä suu- ja leukakirurgi, dosentti Olli Terosen kanssa.

permalip-huuli-implantti

PermaLip™ on huuli-implantti

PermaLip™ on tällä hetkellä ainoa CE- ja FDA-hyväksytty huuli-implantti. Se sopii erinomaisesti ihmisille, jotka ovat kokeilleet huulten täyttöä ja mieltyneet täyteläisiin huuliinsa.

Patentoitu PermaLip-implantti on valmistettu hyvin pehmeästä silikonista, ja se mukailee huulen omaa muotoa. Kokovaihtoehtojakin on runsaasti.

Implantti on tarkoitettu pysyväksi vaihtoehdoksi, mutta sen voi myös tarvittaessa poistaa varsin pienellä toimenpiteellä. Implantti on kehitetty ja valmistettu Texasissa, Yhdysvalloissa.

Turvallisuudesta

PermaLip™ on pitkän tuotekehitystyön tulos. Amerikan elintarvike- ja lääkevirasto FDA hyväksyi implantin vajaa 10 vuotta sitten perusteellisten ja pitkien kliinisten tutkimusten jälkeen. FDA-hyväksyntää kunnioitetaan esteettisen lääketieteen alalla paljon myös Euroopassa, vaikka meillä on täällä myös oma CE-sertifiointijärjestelmämme.

Sekä FDA- että CE-hyväksynnät kertovat siitä, että tuotetta ja sen käyttöä on tutkittu vuosien ajan hyvin tarkasti. Kun haimme kirurgi Olli Terosen kanssa vaihtoehtoa niille asiakkaille, jotka tahtovat pysyvästi suuremmat huulet, etsimme ennen kaikkea CE- ja FDA-hyväksyttyä, turvalliseksi todettua huuli-implanttia.

Ja nyt meillä on sellainen.

Huuli-implantti

PermaLip-implantin silikoni ei ole nestemäistä silikonia, jota joskus 90-luvulla käytettiin täyteaineena.

Implantin kuoren rikkoutumisia ei ole havaittu. Itse asiassa vaikka kuori menisikin rikki, jäykkä silikoni ei pysty olomuotonsa takia valumaan tai siirtymään minnekään.

Implantin kuori on sileä, minkä vuoksi arpikudosta muodostuu hyvin vähän. Toimenpiteen jälkeen infektiot ovat harvinaisia. Jokaiselle toimenpiteessä käyneelle kirjoitetaan kuitenkin antibioottiresepti, ja antibiootit kannattaa syödä ohjeen mukaan.
piotr sikorski kokemuksia

Toimenpide ja toipuminen

Huulten suurentaminen PermaLip-implantilla on nopea toimenpide. Suu ja huulet puudutetaan, kuten hammaslääkärissä. Tämän jälkeen molempiin suupieliin tehdään pienet aukot. Implantit pujotetaan huuliin, ja aukot suljetaan kiinni.

Koko toimenpiteessä menee aikaa noin puoli tuntia.

Toimenpiteen jälkeen alueelle muodostuu todennäköisesti mustelmia. Huulet myös turpoavat jonkin verran. Särkyä voi hoitaa parasetamolia sisältävillä käsikauppalääkkeillä. Turvotus, mustelmat ja arkuus kestävät muutamasta päivästä kahteen viikkoon. Tuona aikana on hyvä ottaa rauhallisesti: ei kovaa urheilua tai muuta fyysistä rasitusta. Työhaastatteluja, TV-haastattelua tai häitä ei kannata järjestää heti tämän pienkirurgisen toimenpiteen jälkeiselle viikolle.

Lisätietoja PermaLip™-implantista löytyy kotisivuiltamme.

huuli-implantti

Usein esitettyjä kysymyksiä

Kenelle?

PermaLip sopii ihmisille, joilla on jo kokemusta huulten muotoilusta ja joiden mielestä heidän huulensa näyttävät esim. täyteainehoidon jälkeen paremmilta kuin naturelleina.

On hyvä ensin testata hyaluronihappoa sisältävillä täyteaineilla, sopivatko normaalia suuremmat huulet sinulle ja tahdotko pysyvästi tavallista täyteläisemmät huulet.

Vaikka PermaLip voidaan poistaa melko helposti, sitä ei ole ensisijaisesti tarkoitettu väliaikaiseksi ratkaisuksi.

Onko se luonnollisen näköinen?

Tarjolla on monta erinäköistä huuli-implanttia. PermaLip-valikoima sisältää eripaksuisia ja -pituisia implantteja. Konsultaatiokäynti on kuitenkin tarpeen. Yhdessä löydämme juuri sinun kasvonpiirteillesi sopivan, luonnollisen implantin.

Pysyykö se paikoillaan?

Menneinä vuosikymmeninä on kehitelty moniakin huuli-implantteja, joiden ongelmana on ollut implantin siirtyminen. PermaLip-implantin pinta on valmistettu niin, ettei implantti pääse liikahtelemaan kudoksen sisällä. Suurin osa tuotteen patenteista liittyy nimenomaan tähän seikkaan: PermaLip pysyy paikoillaan.

Valuuko silikonia kudoksiin?

PermaLip-implantti ei ole nestemäistä silikonia. Se ei voi valua minnekään. Vaikka implantin silikoni on kiinteässä olomuodossa, itse implantti on silti erittäin pehmeä.
Huuli-implantti

Entä toipuminen?

Toimenpiteen jälkeen huulet turpoavat ja ovat arat. Kivut hellittävät kahden tai kolmen vuorokauden kuluessa. Arkuutta huulissa on yleensä viikosta kahteen viikkoon.

Arnikkia sisältävät voiteet auttavat hämmästyttävän paljon sekä turvotukseen että mustelmiin, vaikka olin itsekin aluksi vähän skeptinen asian suhteen.

Hoida ihmeessä huuliasi ja suunympärysihoa jo ennen implantointia (tai täyteainehoitoa) esim. Arnizen-voiteella. Jatka voiteen käyttöä vielä viikko toimenpiteen jälkeen. Hämmästyttävän tehokasta – pakko myöntää.

Entä täyteaineet?

Huulten täyteainehoito on väliaikainen ratkaisu. Jos tahdot ylläpitää tulosta, sinun on käytävä pistoshoidossa kaksi, kolme kertaa vuodessa. Markkinoilla on myös pitkäkestoisia täyteaineita. Niiden poistaminen on kuitenkin erittäin hankalaa.

Huuli-implantti antaa pitkäkestoisen tuloksen. Toimenpide tehdään yhden kerran ja tulos pysyy niin kauan kuin tahdot. Jos haluat takaisin luontoäidin sinulle antamat huulet, voit varata ajan implantin poistoon. Implantin poisto on paljon yksinkertaisempaa kuin nestemäisten täyteaineiden poisto.

Kenelle tämä ei sovi?

En suosittele huuli-implanttia ihmisille, joiden huulia ei ole koskaan muotoiltu tai täytetty. On hyvä testata täyteläisiä huulia ensin ei-pysyvällä ratkaisulla, esim. Hydryalix Lips -täyteaineella.

Joskus käy niin, etteivät täyteläiset huulet miellytäkään asiakasta vaan hän tahtoo palata luonnollisiin huuliinsa. Huuli-implantin poisto onnistuu. Poisto on noin 45 minuutin pituinen toimenpide, mutta implantointi saattaa olla turhan arvokas toimenpide pelkkään kokeiluun.

Hinnat

  • Tällä hetkellä huuli-implantin hinta on 2990 € tai alk. 100 €/kk.
  • Päivitetyt hintatiedot löytyvät hinnastosivuiltamme.


PermaLip™-toimenpiteitä tekevä suu- ja leukakirurgi, dosentti Olli Teronen palvelee sinua Helsingin Cityklinikalla.

AJANVARAUS PUHELIMITSE:

0201 – 777 288

Kysy lisää PermaLip-implantista: info@cityklinikka.fi