Cityklinikan uutiskatsauksessa annamme puheenvuoron tänään asiakkaallemme, joka tahtoo jakaa huuli-implanttikokemuksensa.  

HUULI IMPLANTIT (PermaLip)

Klinikka: Cityklinikka
Kirurgi: Olli Teronen
Implantin koko: 4mm

Kaikilla on varmaan se sama pelko, että miltä tämä toimenpide näyttää ulkoisesti ja ennen kaikkea tuntuu, kun huulet ovat laitettu paikalleen ja turvotus laskeutunut. Tässä nyt näette oman tarinani huuli implanttien laiton jälkeisestä elämästä.

Vinkkejä leikkaukseen menevälle:

  • Noudata tarkasti kaikkia kirurgin antamia ohjeita.
  • Syö hyvin ennen leikkausta.
  • Varaa kotiin jotain kylmää turvotuksen välttämiseksi.
  • Ota pari särkylääkettä valmiiksi mukaan klinikalle.

LÄHTÖKOHTA

Ennen ja jälkeen — huuli-implantti, ennen-kuva

5 MIN TOIMENPITEEN JÄLKEEN

Ennen ja jälkeen — huuli-implantti, 5 minuuttia toimenpiteen jälkeen

Itse leikkaus tehtiin paikallispuudutuksessa, joka jännittää varmaan ketä tahansa. Voin huoleksenne kertoa että jännitys lähti heti seuraavilla minuuteilla kun tajusin, että Olli puudutti suun niin turtuneeksi ettei koko huulia tuntenut ollenkaan. En siis tuntenut koko toimenpiteestä yhtään mitään, kun ensimmäiset puudutuspiikit. Toimenpide kesti kokonaisuudessaan reilu puolisen tuntia ja itse yhden huulen operoiminen alle kymmenisen minuuttia.
Se tosiaan meni niin kuin nips naps ja valmis. Kuitenkin huuliin tehdään vain kaksi pientä viiltoa molemmin puolin, laitetaan implantit ja 1-2 tikillä kiinni.

4 TUNTIA TOIMENPITEEN JÄLKEEN

Ennen ja jälkeen — huuli-implantti, 4 tuntia toimenpiteen jälkeen

Tässä kohtaa alkaa turvotus nousemaan, mutta kannattaa heti klinikalta lähdettyä ottaa särkylääkettä ja kotona pitää kylmää huulilla säännöllisin väliajoin. Itse pystyin syömään 4 tunnin jälkeen huulien laitosta ihan normaalia ruokaa. Paljon netissä lukee, että ei voi syödä, pitää juoda pillillä  ym. Itse olen sitä mieltä, että kun pitää tuon turvotuksen poissa niin nämä ongelmat vähenevät huomattavasti.

PÄIVÄ 1

Tänään jatkoin vielä kylmän pitämistä säännöllisin väliajoin. Kello 18.00 illalla söin viimeisen särkylääkkeen. Moni miettii, että paljon pitää ottaa esim. töistä vapaata kyseisen operaation vuoksi. Itse sanoisin, että se seuraava päivä on se ”pahin” päivä ulkonäöllisesti, mutta sitten se alkaa jo helpottamaan. Joten omalla kohdallani riitti tuo 2 päivää. Suosittelen oikeasti viilentämään niitä huulia ja pitämään turvotuksen poissa ensimmäisinä päivinä. Se nopeuttaa huomattavasti huulien palautumista lopputulokseen.

PÄIVÄ 2

Ennen ja jälkeen — huuli-implantti, päivä 2 suu auki

PÄIVÄ 3

Ennen ja jälkeen — huuli-implantti, päivä 3

Huulet kuoriutuivat näinä päivinä. Itse käytin vaseliinia pitäen ne koko ajan kosteina.

1 VIIKKO

Ennen ja jälkeen — huuli-implantti, yhden viikon jälkeen

2 VIIKKO

Ennen ja jälkeen — huuli-implantti kahden viikon jälkeen

ENNEN JA JÄLKEEN

Ennen ja jälkeen — huuli-implantti, kokemuksia

Kuten kuvasta huomaa, niin en vaihtaisi huuliani enää alkuperäisiin. Nyt koko kasvoni piirteet ovat sopusuhtaiset muiden elementtien kanssa.
Myös tuo hakemani muhkeus tuli huuliin, joka ei tule lässähtämään vuosien saatossa. Se oli minulle yksi tärkeimpiä tekijöitä operaation suhteen ”Pysyvyys”

Mitä tulee tuntopuoleen niin n. 4 päivän kohdalla alkoi huulet tuntumaan omilta huulilta. Huulista ei lähde tunto mihinkään, ihan samalta tuntuu kuin kaikki aina ennenkin. Liikkuvuuteen ja huulien käytettävyyteen en ole huomannut ongelmia. Eli kaikkea mitä olen ennekin tehnyt, niin pystyn edelleenkin tekemään.

Pyysin miehen mielipiteen myös tähän huuli implantti asiaan:
”Suutelu tuntuu oikein miellyttävältä, koska sulla on nyt oikeasti kunnon huulet mitä suudella. Yllätyin positiivisesti, vaikka olinkin ensin toimenpidettä vastaan.”

Suosittelen ehdottomasti kaikille Olli Terosen tekemää PermaLip toimenpidettä, jotka etsivät ammattitaitoista kirurgia ja pysyvää tulosta huuliinsa.

Kiinnostuitko sinäkin?

PermaLip huuli-implantti kokemuksia