Cityklinikan henkilökunta

Lääkärit

Piotr Sikorski

Laill. lääkäri Piotr Sikorski

CV

Lääkäri Piotr Sikorski on Cityklinikan toimitusjohtaja. Hän on toiminut esteettisen lääketieteen spesialistina yli 20 vuotta. Sikorski on Suomen ensimmäinen ja ainoa esteettinen lääkäri, jonka American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunta on sertifioinut.

Lue lisää
Riikka Veltheim

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim

CV

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hän tekee vuosittain satoja leikkauksia Suomessa ja Ruotsissa. Rinta-, kasvo- ja vartalokirurgisten toimenpiteiden lisäksi Riikka tekee uraauurtavaa työtä FUE-hiustensiirtojen kanssa.

Lue lisää
Akmaral Karakulova

Lääkäri Akmaral Karakulova

CV

Lääketieteen lisensiaatti Akmaral Karakulova työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hänen erikoisalaansa ovat injektio- ja laserhoidot sekä pienkirurgia. Ensimmäisessä kotimaassaan Kazakstanissa Akmaralilla on myös plastiikkakirurgin pätevyys.

Lue lisää
Laill. lääkäri Carita Paasikivi

Laill. lääkäri Carita Paasikivi

Uusin lääkärivahvistuksemme Carita ottaa asiakkaita vastaan Turun Cityklinikalla, jossa hän tekee tällä hetkellä pääasiallisesti esteettisiä botuliinihoitoja.

Laill. lääkäri Mikko Lepaus

Laill. lääkäri Mikko Lepaus

CV

Kirurgiaan erikoistuvalle lääkärille, Mikko Lepaukselle, voit kysyä vastaanottoaikoja Helsingin toimipisteellemme.

Kukka Hartvig

Laill. lääkäri Kukka Hartvig

Lääkäri Kukka Hartvig työskentelee Helsingin Cityklinikalla, jossa hän tekee pääasiassa injektio- ja laitehoitoja. Ei-tyypilliset, esteettiset botox-hoidot sekä laser- ja radiofrekvenssitoimenpiteet ovat Kukan erityisosaamisalueita.

Lue lisää
Lasarus Mitrofanoff

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Lasarus Mitrofanoff

Gynekologi Lasarus Mitrofanoff työskentelee Helsingin ja Turun Cityklinikalla. Perusgynekologisten toimenpiteiden ja vaativien leikkausten lisäksi hän hallitsee suvereenisti esteettisen gynekologian kentän. Lasu on tuonut Suomeen muun muassa O-shot- ja G-shot-pistoshoidot. Lisäksi hän on hyvin kokenut tekemään myös muita esteettisen lääketieteen hoitoja (mm. pistos- /laserhoidot)

Lue lisää
Alison Burton

Lääketieteen tohtori Alison Burton

CV

Tohtori Alison Burton palvelee Turun asiakkaita englannin kielellä. Hän hallitsee erinomaisesti injektiohoidot, kemialliset kuorinnat sekä kasvojen ja kaulan lankakohotukset. Alison työskentelee myös esteettisen lääketieteen kouluttajana brittiläisten yliopistojen koordinoimissa hankkeissa.

Lue lisää