Cityklinikan henkilökunta

Lääkärit

Piotr Sikorski

Laill. lääkäri Piotr Sikorski

CV

Lääkäri Piotr Sikorski on Cityklinikan toimitusjohtaja. Hän on toiminut esteettisen lääketieteen spesialistina yli 20 vuotta. Sikorski on Suomen ensimmäinen ja ainoa esteettinen lääkäri, jonka American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunta on sertifioinut.

Lue lisää
Riikka Veltheim

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim

CV

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hän tekee vuosittain satoja leikkauksia Suomessa ja Ruotsissa. Rinta-, kasvo- ja vartalokirurgisten toimenpiteiden lisäksi Riikka tekee uraauurtavaa työtä FUE-hiustensiirtojen kanssa.

Lue lisää
Akmaral Karakulova

Lääkäri Akmaral Karakulova

CV

Lääketieteen lisensiaatti Akmaral Karakulova työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hänen erikoisalaansa ovat injektio- ja laserhoidot sekä pienkirurgia. Ensimmäisessä kotimaassaan Kazakstanissa Akmaralilla on myös plastiikkakirurgin pätevyys.

Lue lisää
Laill. lääkäri Mikko Lepaus

Laill. lääkäri Mikko Lepaus

CV

Kirurgiaan erikoistuvalle lääkärille, Mikko Lepaukselle, voit kysyä vastaanottoaikoja Helsingin toimipisteellemme.

Lasarus Mitrofanoff

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Lasarus Mitrofanoff

Gynekologi Lasarus Mitrofanoff työskentelee Helsingin ja Turun Cityklinikalla. Perusgynekologisten toimenpiteiden ja vaativien leikkausten lisäksi hän hallitsee suvereenisti esteettisen gynekologian kentän. Lasu on tuonut Suomeen muun muassa O-shot- ja G-shot-pistoshoidot. Lisäksi hän on hyvin kokenut tekemään myös muita esteettisen lääketieteen hoitoja (mm. pistos- /laserhoidot)

Lue lisää
Alison Burton

Lääketieteen tohtori Alison Burton

CV

Tohtori Alison Burton palvelee Turun asiakkaita englannin kielellä. Hän hallitsee erinomaisesti injektiohoidot, kemialliset kuorinnat sekä kasvojen ja kaulan lankakohotukset. Alison työskentelee myös esteettisen lääketieteen kouluttajana brittiläisten yliopistojen koordinoimissa hankkeissa.

Lue lisää

Sairaanhoitajat

Hanna-Mari Santala

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja Hanna-Mari Santala

Jo pitkään esteettisten hoitojen parissa vaikuttanut sairaanhoitajamme Hanna-Mari ottaa asiakkaita vastaan Helsingin toimipisteellä. Tervetuloa kaunistumaan!

Jonna Koskinen

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja Jonna Koskinen

Sairaanhoitajamme Jonna vastaanottaa asiakkaita Helsingin Cityklinikalla. Hänen toimenpidevalikoimaansa lukeutuvat monipuolisesti erilaiset injektiohoidot sekä energia-avusteiset laitehoidot.

Helena Westerholm

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, leikkaussalihoitaja Helena Westerholm

Helena työskentelee Helsingissä, Lahdessa, Hyvinkäällä ja Lohjalla. "Helena – luottonaiseni!" (Asiakaspalaute)

Mika Mustajärvi

Sairaanhoitaja, Nurse Manager / leikkaustoiminnot Mika Mustajärvi

Helsingin Cityklinikalla työskentelevällä Mikalla on pitkä työkokemus ja rutkasti kokemusta potilastyöstä — myös esteettisen lääketieteen saralla. "Todella ystävällistä palvelua Mikalta!" (Asiakaspalaute)

Mirva-Mari Määttä

Sairaanhoitaja, kosmetologi, leikkaussalihoitaja Mirva-Mari Määttä

Mirva-Mari työskentelee Turun ja Helsingin klinikoilla. "Kannattaa kyllä tulla kauempaakin, Mirva on huippu nainen pistää tosi hellästi." (Asiakaspalaute)

Muut klinikan ammattilaiset

Svetlana Remshu

Gynekologin assistentti Svetlana Remshu

Svetlana toimii Gynekologi Lasarus Mitrofanoff'n assistenttina.

Kosmetologi

Teresa Filoras

Kosmetologi Teresa Filoras

Cityklinikan kosmetologi Teresa auttaa sinua pitämään ihosi kunnossa. Tervetuloa Turun Cityklinikalle kauneuden ja ihonhoidon ammattilaisen hemmoteltavaksi!