Helsingin klinikallamme täyteainehoitoja nyt harjoittelijahintaan ( jopa -20 %)

Ajanvaraukset puhelimitse numerosta 0201 777 288.

UUSI, SERTIFIOITU SAIRAANHOITAJAMME JONNA TEKEE SIBELIUS- JA NASOLABIAALIJUONTEIDEN TÄYTTÖJÄ HARJOITTELIJAHINTAAN

Varaa aika Helsingin klinikallemme ajanvarauksemme puhelinnumerosta

 • Täyteainehoidot ovat oikein tehtynä turvallisia ja tehokkaita toimenpiteitä häivyttämään juonteita, korostamaan tai täyteläistämään haluttuja kasvojenpiirteitä sekä ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä.
   
  Hiljattain Helsingin klinikallamme aloittanut sertifioitu, esteettinen sairaanhoitajamme Jonna tekee täyteainehoitoja nyt -20 % harjoittelijahintaan.👄 Jonnan toimenpidealueisiin täyteainehoidoissa kuuluvat huulet, posket sekä sibelius- että nasolabiaalijuonteet. Harjoittelijahoidot Cityklinikalla tehdään aina kokeneen hoitajan valvonnassa. 
  Alennushinnat lasketaan sairaanhoitajien tekemistä täyteainehoitojen hinnoista, valmisteesta riippuen.
   
  Hintaesimerkki: Huulten täyttö laadukkaalla HAEQUEO Precishion-täyteaineella nyt vain 215 € (norm. 269 €).
   Klikkaa hinta- ja lisätietoihin ja varaa aikasi heti numerosta 0201 777 288 (ei verkkoajanvarausta) ☎️ – Tervetuloa!

  Lue lisää täyteainehoidoista sekä tutustu hinnastoon täältä.

YLEISTÄ TÄYTEAINEHOIDOISTA:

Ihon täyteläisyys, kimmoisuus ja kiinteys sekä piirteiden selkeys vähenevät vuosien myötä. Muutoksia tapahtuu ihossa, mutta myös lihakset ja luut surkastuvat vuosien myötä. Kaikki nämä muutokset näkyvät ryppyinä ja piirteiden laskeutumisena. Täyteaine voi korjata osan ikääntymismuutoksista. Hyaluronihappo palauttaa kasvoille nuorekasta pyöreyttä, ja kalsiumpohjainen täyteaine rakentaa ihon tukirankaa sisältäpäin.

Nenänpielistä suupieliin kulkevat nasolabiaalipoimut ovat yksi tyypillisimmistä täyteainehoidon hoidonaiheista. Yläkasvojen ryppyjä, kuten kulmakarvojen välissä olevia pystysuuntaisia sibeliusjuonteita korjataan ja täytetään myös usein täyteaineilla.

Täyteaine on geeli, joka injisoidaan ihon pinnan alle. Ihoon pistetty täyteaine tasoittaa ryppyjä ja lisää kudosten tilavuutta.

Yli 90 prosenttia kaikista maailman täyteainehoidoista tehdään hyaluronihapolla. Hyaluronihappo on iholle tuttu aine. Se on suurikokoinen sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä runsaasti vettä. Kun ihon oma hyaluronihappopitoisuus laskee ihmisen ikääntyessä, kudosten tilavuus pienenee. Kudosten tilavuuden pienentyessä iho veltostuu ja rypistyy. Hyaluronihapon väheneminen näkyy myös ihon kuivumisena.

Täyteainehoidot hyaluronihapolla auttavat näihin ikääntymismuutoksiin. Hoidon aikana ihon omia hyaluronihappovarastoja täydennetään. Kudosten tilavuus kasvaa, jolloin rypyt tasoittuvat ja piirteet täyteläistyvät. Hyaluronihapolla tehdyt täyteainehoidot antavat aina väliaikaisia tuloksia. Hyaluronidaasi-niminen entsyymi hajottaa ihoon pistetyn hyaluronihapon vähitellen kuukausien kuluessa.

Cityklinikan käyttämät täyteaineet ovat turvallisia. Niitä on tutkittu ja käytetty yli kymmenen vuoden ajan.

MAKSUTON KONSULTAATIO – sairaanhoitajat ja lääkärit