Elipse™️-painonpudotusohjelma

Oletko kokeillut lukuisia erilaisia laihdutusmenetelmiä kuitenkaan onnistumatta painonpudotuksessa? Olet saattanut tuhlata tuhansia euroja pettyen aina uudelleen ja uudelleen.

Painonpudottaminen voi olla turhauttavaa varsinkin, jos dieetti on pelkkää kärsimystä eikä näkyviä tuloksia tule. Et ole yksin, koska tutkimusten mukaan joka kolmas Eurooppalainen on ylipainoinen.

Elipse-painonpudotusohjelma on ainutlaatuinen menetelmä, jonka avulla on mahdollista pudottaa 13-15 kiloa painoa 3-4 kuukauden aikana. Se on ensimmäinen ei-kirurginen painonpudotuspalloon perustuva ohjelma, joka muuttaa elämäntavat pysyvästi.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Elipse painonpudotusohjelma

Palvelun saatavuus: Helsinki

Elipse painonpudotusohjelma 6 kuukautta
4600 €

Aktiiviraha

Yli 500 euroa maksavat toimenpiteet voit maksaa CITYKLINIKKA–AKTIIVIRAHALLA. Aktiivirahan etuja on muun muassa jopa 30 kuukauden koroton maksuaika. Kun pankki on hyväksynyt Aktiiviraha-sopimuksen, sinun ei tarvitse maksaa toimenpiteen yhteydessä mitään.   Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Lue lisää aktiivirahasta

Elipse -painonpudotusohjelma - Usein kysytyt kysymykset

Miten Elipse-pallo laitetaan vatsalaukkuun?

Ennen Elipse-painonpudotusohjelman aloittamista lääkäri käy kattavasti läpi potilaan terveyshistorian ja jos ohjelma soveltuu potilaalle hyvin, lääkäri asettaa pallon vatsalaukkuun vastaanottokäynnin aikana. Potilas nielaisee kapselin, jonka sisällä pallo on ja jossa on kiinni ohut naru. Pallon asetuttua vatsalaukkuun, lääkäri täyttää sen nesteellä. Pallon täytyttyä nesteellä lääkäri poistaa narun hellävaraisesti suun kautta.

Onko kapseli helppo nielaista?

Useimmat ihmiset pystyvät nielaisemaan kapselin ilman ongelmia. Jos potilaalla on ongelmia nielaista pallo, voi lääkäri käyttää apuna johdinta, jonka avulla pallo asetetaan paikoilleen – kuitenkin ilman endoskopiaa tai anestesiaa.

 

Kuinka paljon painoa on mahdollista pudottaa ohjelman aikana?

Ohjelman aikana on mahdollista pudottaa painoa 13-15 kiloa.

Millä Elipse-pallo täytetään?

Elipse-pallo täytetään nesteellä, jota tulee yhteensä 550 millilitraa.

Kuinka pian voin palata normaalirutiineihin asennuksen jälkeen?

Useimmat ihmiset voivat palata normaaleihin rutiineihin kahden tai kolmen päivän kuluttua pallon asentamisesta. Jotkut kokevat pahoinvointia tai vatsakipua sekä pieni osa voi kärsiä oksentelusta. Usein jälkioireet voidaan välttää noudattamalla tarkkaan lääkärin antamia ohjeita ja ottamalla lääkkeet, jotka määrätään otettavaksi asennuksen yhteydessä sekä sen jälkeen.

Millaisia rajoituksia on ruokavaliossa ohjelman aikana ja sen jälkeen?

Painonpudottamisessa tärkeintä on oikeanlainen ruokavalio. On tärkeää noudattaa ravintoasiantuntijan antamia ohjeita, jotta tavoitteeseen päästään mahdollisimman hyvin.

Miten Elipse-pallo poistetaan?

Elipse-pallossa on käytetty edistyksellistä tekniikkaa, jonka ansiosta pallo avautuu vatsalaukussa automaattisesti noin kuudentoista viikon jälkeen sen asentamisesta. Pallo poistuu kehosta luonnollisen ruoansulatuksen mukana.

Mitä tapahtuu ohjelman loputtua?

Elipse-pallo poistuu noin neljän kuukauden kuluttua kehosta automaattisesti, jonka jälkeen asiantuntijatiimi on potilaan tukena vielä kuukauden ajan. Uusien elämäntapojen omaksuminen on ensisijaisen tärkeää onnistumisen kannalta ja sen vuoksi asiantuntijatiimi on potilaan tukena vielä kuukausi pallon poistumisen jälkeen. Ohjelman päätyttyä potilaalla on tärkeä rooli, jotta uudet elämäntavat jatkuvat myös sen jälkeen.

Elipse™️-painonpudotusohjelma -wiki

Perustietoa

Painon pudottaminen ei ole helppoa ja monesti hyvin alkanut dieetti epäonnistuu, koska uusissa ruokailutottumuksissa on vaikeaa pysyä kiinni. Monella painonpudottajalla on takanaan monta dieettiä ja painon pudottamiseksi on kokeiltu lukuisia erilaisia keinoja kuitenkaan pääsemättä tavoitteeseen. Elipse painonpudotusohjelma on toiminut jo kymmenien tuhansien ihmisten apuna pysyvässä painonpudotuksessa -ja mikä tärkeintä elämäntapojen muutoksessa.

Elipse -painonpudotusohjelma perustuu pehmeään palloon, joka asennetaan vatsalaukkuun. Kuten tiedämme, on tiukassa ruokavaliossa pysyminen melkeinpä vaikein osa-alue dieetin onnistumisessa. Pallon asentamiseksi ei tarvita kirurgiaa, endoskopiaa tai anestesiaa. Vatsalaukussa oleva pallo auttaa muuttamaan ruokailutottumuksia pysyvästi ja palauttaa kontrollin omasta terveydestä. Pallo saa aikaan täyteläisyyden tunteen, jonka ansiosta nälkä ei ole yhtä suuri kuin normaalia dieettiä noudattaessa. Sen ansiosta annoskokoja onnistutaan pienentämään ja paino tippuu huomattavasti nopeammin.

elipse-painonpudotuspallo-laihdutuspallo

Elipse-pallo on tehty 85% ohuemmasta materiaalista kuin markkinoilla olevat laihdutuspallot.

elipse-painonpudotus-kapseli-koko

Elipse-kapseli on niin pieni, että sen voi nielaista, jonka jälkeen pallo avautuu vatsalaukussa automaattisesti.


Vatsalaukkuun asetettavat pallot painonpudotuksessa

Painonpudotuspalloista on tullut laajalti hyväksyttyjä keinoja painonpudotuksessa, koska niiden avulla on mahdollista saavuttaa huomattavasti isompi painonpudotus verrattuna dieettiin, jossa on ainoastaan liikuntaa ja yksilöllinen ruokavalio.

Painonpudotuspallojen teho perustuu siihen, että ne antavat käyttäjälleen täyteläisyyden tunteen, jonka ansiosta nälkää on helpompi hallita. Ruoan kulku vatsalaukun läpi hidastuu ja sen ansiosta nälän tunne ei häiritse painonpudottamista. Vatsalaukussa oleva pallo saa käyttäjän tuntemaan vatsan täydemmäksi nopeammin, jonka seurauksena annoskokoja on helpompi pienentää. Ohjelman edetessä käyttäjä oppii tekemään parempia ruokailuvalintoja ilman kurnivaa nälkää, josta usein tulee este dieetin onnistumiselle.

Painonpudotus-palloja on ollut käytössä jo vuosia, mutta Elipse-ohjelma on ensimmäinen, joka voidaan asentaa vatsalaukkuun ilman anestesiaa ja endoskopiaa. Tämän lisäksi Elipse on ainut ja ensimmäinen painonpudotusohjelma, jossa pallo poistuu kehosta luonnollisesti neljän kuukauden kuluttua. Toisin kuin muut painonpudotuspallot, on Elipse-pallo valmistettu 85% ohuemmasta materiaalista kuin markkinoilla olevat silikoniset pallot.


Miten Elipse™️ -painonpudotusohjelma toimii?

elipse-painonpudotusohjelma-mitentoimii

 


Mitä 6 kuukauden ohjelman aikana tapahtuu?


Mihin Elipse™️ -painonpudotusohjelman turvallisuus perustuu?

Elipse-ohjelman turvallisuus perustuu uusimpaan teknologiaan, jonka ansiosta  hoidon toteutumiseksi ei tarvita anestesiaa, endoskopiaa tai kirurgiaa. Elipse-pallo on valmistettu ohuesta materiaalista ja sen sisälle on rakennettu automaattinen järjestelmä, jonka ansiosta pallossa oleva pieni läppä sulkeutuu automaattisesti, kun pallo on asettunut vatsalaukkuun. Pallo aukeaa vatsalaukussa automaattisesti noin neljän kuukauden kuluttua sen asettamisesta ja poistuu sen jälkeen luonnollisesti ruoansulatuksen mukana. Mikään muu markkinoilla oleva painonpudotuspallo ei kykene tähän samaan. Näin ollen myös ohjelman loputtua ei tarvitse turvautua kirurgiaan tai anestesiaan, jossa on aina omat riskinsä.

Elipse-ohjelma on halunnut kerätä laajan määrän tutkimustietoa ja sen vuoksi se on toteuttanut lukuisia erilaisia tutkimuksia Euroopassa, Lähi-Idässä, Kiinassa ja Amerikassa, joihin on osallistunut yhteensä yli 10 000 potilasta. Useiden ja perusteellisten tutkimusten perusteella on todettu, että Elipse-ohjelma on verrattain erittäin turvallinen painonpudotusohjelma. Ohjelman onnistumisprosentti potilaiden keskuudessa on 98,51 prosenttia, joka kertoo myös ohjelman korkeasta turvallisuudesta.


Millaiset tulokset ovat?

Kun Elipse-kapselin käyttö yhdistetään terveelliseen ruokavalioon ja elämäntapaan, on ohjelman avulla mahdollista saavuttaa merkittäviä tuloksia painonpudottamisessa. 16 viikon ohjelman aikana potilaat onnistuvat pudottamaan painoa keskimäärin 15 kiloa. Painon putoamisen lisäksi ohjelmalla on myös muita positiivisia terveysvaikutuksia. Verensokeriarvot ovat tasaisemmat, kolesteroli laskee, verenpaine madaltuu ja elämänlaatu kohenee.


Muita saman aihealueen palveluita

Elipse™️-painonpudotusohjelma

Oletko kokeillut lukuisia erilaisia laihdutusmenetelmiä kuitenkaan onnistumatta painonpudotuksessa? Olet saattanut tuhlata tuhansia euroja pettyen aina uudelleen ja uudelleen.

Lue lisää