Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvat ovat usein perinnölliset. Hörökorvaleikkaus tehdäänkin usein jo ennen kouluikää. Korjausleikkauksen voi tehdä myöhemmälläkin iällä. Suurin osa Cityklinikan hörökorvaleikkauksista tehdään täysi-ikäisille.

Joskus korvan muoto voi muuttua myös onnettomuudessa, ja korvat ovat vammautumisen jälkeen ikään kuin eripariset. Tällöin korjataan vain toisen korvan muotoa.

Hörökorvaleikkaus on tavallisesti nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Yleisanestesia eli nukutus on myös mahdollinen

Asiakaskokemuksia

Minulle tehtiin leikkaus Cityklinikalla. Kaikki meni hyvin ja olen turvallisella mielellä. Tiedän miten hoidan itseäni toipumisaikana.
Kaikki näyttää aivan mielettömän hyvältä ja toipuminen on menny todella hyvin.
Olen kuullut mahtavia kommentteja tekemistäsi leikkauksista, joten luotan täysin sinuun Riikka! Ja tottakai leikkaus ja toipuminen SUOMESSA...
Suuret kiitokset Susannalle konsultoinnista ja hyvästä yhteistyöstä Cityklinikan kanssa. Susanna ja Riikka Veltheim toteutitte mun unelmani. Huippukirurgi Riikka hyvää jälkeä tuli.
Ni är fantastiska! Tack så mkt Jag kommer igen!
Riikka Veltheim on todella asiantunteva ja ammattilainen plastiikkakirurgi.
Cityklinikka lienee paras. Ystävällinen ja ammattimainen palvelu. Suosittelen!
Suuret kiitokset Riikka Veltheimille ja koko Cityklinikan henkilökunnalle. Suosittelen lämpimästi muillekkin.

Ota yhteyttä

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin konsultaatiot maksavat 100 €. Konsultaatiot eivät sido sinua vielä mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yhden korvan leikkaus
3000 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

Kahden korvan leikkaus
4300 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Usein esitettyjä kysymyksiä

Hörökorvaleikkaus — kenelle?

 • Sinulle, jolle korvien muoto aiheuttaa kosmeettisia ongelmia.
 • Sinulle, jolle korvien asento aiheuttaa kosmeettisia ongelmia.
 • Sinulle, joka olet tyytymätön aiempaan hörökorvaleikkaukseesi.

Hörökorvaleikkaus sopii perusterveille ihmisille, jotka voivat myös henkisesti hyvin.

Miten hörökorvaleikkaus etenee?

1. Anestesia

Anestesia on kivun poistamista leikkauksen ajaksi. Hörökorvaleikkaus voidaan tehdä joko paikallispuudutuksessa ja sedaatiossa (rauhoittava lääkitys) tai yleisanestesiassa (ns. nukutus).

Anestesiamuoto valitaan ennen leikkauspäivää yhdessä plastiikkakirurgin kanssa.

2. Leikkaus

Leikkausavaukset tehdään yleensä korvan taakse, jolloin arvet eivät jää näkyviin. Joissakin tilanteissa avaukset on pakko tehdä korvan etupuolelle. Tällöin avaukset tehdään korvalehden poimuihin. Arvet eivät tällaisessakaan tilanteessa jää näkyville. Korvan muotoa ja asentoa parannetaan leikkausavauksen kautta.  Korvien uusi asento varmistetaan kudoksen sisälle jätettävillä ompeleilla, joita ei poisteta.

Lopuksi leikkausavaukset ommellaan kiinni.

3. Leikkauksen lopputulos

Leikkauksen lopputulos näkyy heti, kun tukitekstiili poistetaan. Tukisidosta on kuitenkin maltettava pitää ohjeen mukaan. Se auttaa korvia ”ankkuroitumaan” uuteen asentoonsa.

Leikkausarvet jäävät joko korvan taakse tai korvalehden poimuihin.

 

Olenko kipeä leikkauksen jälkeen?

Jonkin asteiset kivut ja säryt liittyvät leikkauksesta toipumiseen. Kipuja kontrolloidaan käsikauppa- ja reseptilääkkeillä. Toipilasaikana tukisidoksen peittämällä alueella voi tuntua myös kutinaa. Tukisidosta ei saa silti poistaa. Tukisidoksen poistaminen saattaa huonontaa leikkauksen lopputulosta.

TUOTTEITA TOIPILASAJALLE:

 

Hörökorvaleikkaus-wiki

Perustietoa leikkauksesta

Hörökorvat johtuvat korvalehden kehityshäiriöstä. Tavallisesti ruston kaarre korvalehden takareunasta jonkin verran keskelle päin on jäänyt kehittymättä tai on kehittynyt huonosti. Tämän vuoksi korvalehdellä on kuppimainen ja “höröttävä” muoto.

Hörökorvat voidaan korjata leikkauksen avulla. Korjausleikkaus on (kosmeettinen) kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on kääntää ulospäin osoittava (höröttävä) korvanlehti luonnolliseen asentoon. Toimenpiteellä voidaan korjata hörökorvat. Ikärajaa operoitaville asiakkaille ei ole.

Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa tai joskus nukutuksessa. Leikkaus kestää kokonaisuudessaan noin 1–2 tuntia. Viilto tehdään korvanlehden taakse, jolloin näkyviä arpia ei jää korvanlehden suoristuttua.


Hörökorvaleikkauksen edut

 • Hyvin turvallinen leikkaus, johon liittyy vähän riskejä
 • Leikkauksen aikana voidaan korjata monenlaisia korvan ulkonäkövirheitä
 • Lisää elämänlaatua ja parantaa itsetuntoa
 • Lyhyt toipumisaika — usein potilas on toimintakunnossa viikon päästä leikkauksesta
 • Vaikuttaa tutkitusti potilaan mielialaan
 • Leikkausarvet jäävät piiloon
 • Tulokset ovat erittäin luonnollisia

Hörökorvaleikkaus — valmistautuminen

Hörökorvaleikkaus tehdään aina suunnitellusti. Usein potilas on harkinnut leikkausta jo vuosien ajan. Prosessi alkaa sopivan plastiikkakirurgin etsimisellä. Kirurgin taustoista on hyvä etsiä tietoa: paras tulos saavutetaan, kun leikkauksen tekee kokenut plastiikkakirurgi, jolla on paljon kokemusta, vahva esteettinen silmä ja vakaa maine. Konsultaation aikana kirurgilta kannattaa kysellä hänen koulutustaustastaan ja siitä, onko hänellä kokemusta juuri hörökorvaleikkauksista.

Kun sopiva plastiikkakirurgi on löytynyt, on hyvä pysähtyä hetkeksi keräämään tietoa leikkauksesta ja toipilasajasta. Samalla voi arvioida, ovatko omat odotukset realistisia. Hörökorvaleikkaus parantaa elämänlaatua. Se ei kuitenkaan ole pikaväylä onneen ja kaikkien ongelmien ratkeamiseen.

Käytännön asioita

Ennen leikkauspäivää on tärkeä luoda katsaus lääkekaappiin ja elämäntapoihin. Asetyylisalisyylihappoa sisältävien lääkkeiden ja omegatuotteiden ottaminen tulisi lopettaa viimeistään kaksi viikkoa ennen leikkausta. On äärimmäisen suositeltavaa pitää useiden viikkojen tauko myös tupakoinnissa. Kaikista lääkityksistä ja lisäravinteista tulee ehdottomasti kertoa leikkaavalle lääkärille.

Myös leikkauksen jälkeinen aika on hyvä suunnitella ja järjestää hyvissä ajoin ennen leikkausta. Moni leikkauspotilas tarvitsee ensimmäisen leikkauksen jälkeisen vuorokauden aikana apua ja tukea kotona.


Hörökorvat - leikkaushoidon kulku

Korvalehden taakse tehdään viilto ja sitä kautta korjataan puuttuva korvalehden rustokaarre. Samalla korvalehteä lähennetään kalloon päin. Tavallisimmin leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa.

Toimenpiteen jälkeen laitetaan korvan/korvien päälle korvasidos ja usein myös verkkomyssy. Sidos puretaan noin 8–10 vuorokauden kuluttua ompeleiden poiston yhteydessä.


Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen korva(t) sidotaan hieman puristavalla siteellä, jota pidetään noin kymmenen vuorokauden ajan eli niin kauan kuin ompeleet poistetaan. Siteiden poiston jälkeen on hyvä käyttää “urheilupantaa” öisin 1–2 viikon ajan. Puristussiteen tarkoituksena on estää haavanesteen ja/tai veren vuotaminen (hematooma) ihon ja rustokudoksen väliin. Sidoksen tarkoituksena on myös ehkäistä tulehdusta aiheuttavien bakteerien pääsy haava-alueelle.


Hörökorvaleikkauksesta toipuminen

Operaation jälkeen tulee käyttää tukisidettä tai pantaa 1-2 viikon ajan. Käsitelty alue täytyy pitää kuivana ja puhtaana. Tikit tulee poistaa noin viikon kuluttua operaatiosta, minkä jälkeen on vielä hyvä pitää korvien yli ulottuvaa nauhaa tai pantaa esimerkiksi kotioloissa ja öisin. Operaation jälkeen korvat nousevat vielä hieman ulospäin, mutta ulospäinkääntyminen on vain murto-osa verrattuna aikaisempaan tilanteeseen.

Jälkitarkastus on tarpeen

Jälkitarkastus tapahtuu sovittuna aikana klinikalla. Silloin poistetaan tukisidos ja ompeleet. Samalla tarkistetaan haavan kunto.

Leikkauksen jälkeen on otettava yhteyttä, jos

 • nousee kuumetta
 • haava-alueella on kipua
 • on turvotusta, kutinaa tai hajua
 • korvasidos lähtee pois paikaltaan

TÄSMÄTUOTTEITA TOIPILASAIKAA VARTEN:


Muita saman aihealueen palveluita

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä (Water Assisted Liposuction eli vesisuihkurasvaimu) on tavanomaista rasvaimua hellävaraisempi vaihtoehto rasvan poistoon leuan alueelta. 

Lue lisää

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

Botuliinihoito – rypyt pois!

Botuliinihoito rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botuliinilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

Hifu-Fractora

Hifu-Fractoralla on mahdollista saavuttaa merkittävän pitkäaikaiset, kirurgisen kasvojenkohotuksen kaltaiset tulokset sekä tasaisen, elinvoimaisen ja vuosia nuoremman kuntoisen ihon – luonnollisin hoitotuloksin.

Lue lisää

UltraLift™ 3D-HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

Hollywood Black Laser Peel

Hollywood Black Laser Peel on mullistava hoito ihon ulkonäön parantamiseksi.

Lue lisää

Botuliinihoito vuodeksi - koko vuoden hoidot yhdellä ostoskerralla

Suosittujen botuliinihoitojemme luonteeseen kuuluu hoitotuloksien säännöllinen ylläpito. Siksi päätimme luoda sarjahoidon, jolla on mahdollista hankkia yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden botuliinihoidot kätevämmin yhdellä ostoskerralla.

Lue lisää

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Kombohoito — botuliini- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

VampyyriFractora

VampyyriFractora (PRP + Fractora) on mini-invasiivinen yhdistelmähoito, jossa yhdistyvät kahden jo yksistään tehokkaan hoidon edut.

Lue lisää

Ihonhoitotuotteet

Cityklinikan lääkäritiimin valitsemat lääketieteellisetLue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Hyalu-botuliinihoito

Hyalu-botuliinihoito on hyaluronihapon ja botuliinin yhdistelmähoito.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee Riikka Veltheim.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

CoolSculpting — kaksoisleuka pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää kaksoisleukan pois. Ei kipua, ei kirurgiaa, ei toipumisaikaa.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Täyteaineen poisto

Täyteaineen poisto onnistuu Cityklinikalla esteettisen lääkärin tekemänä. Hyaluronihappo voidaan tarvittaessa poistaa hyaluronidaasi-nimisellä entsyymillä.

Lue lisää

Silmäpussit pois injektiohoidolla (Prostrolane inner-B SE)

Kasvatimme palveluvalikoimaamme uudella, injektoimalla tehtävällä, erittäin turvallisella sekä tehokkaalla hoidolla silmäpussien poistamiseksi ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Keskikasvojen ja kulmakarvojen kohottaminen 3D-väkäslangoilla

Dramaattisempaa kohotusta toivoville keskikasvoja ja kulmakarvoja voidaan kohottaa myös kaksisuuntaisilla 3D-väkäslangoilla. Muihin nauhoihin verrattuna huomattavasti vahvemmat 3D-langat kykenevät nostamaan kudosta pitkäkestoisesti.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskät pois tehokkailla toimenpiteillä

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset voidaan vaalentaa ja jopa poistaa tehokkailla laser- ja kuorintahoidoilla.

Lue lisää

Ylä- ja alaluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa roikkuvien silmäluomien ulkonäköä. Yläluomileikkaus poistaa myös pussittamisesta johtuvia terveydellisiä haittoja.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Smile Eye Lift (Smooth Eye)

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Otsan ja kulmakarvojen kohotus

Otsankohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä monella eri tekniikalla.

Lue lisää

Facelift — kasvojenkohotus

Kasvojenkohotus eli facelift on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa korjataan kasvojen ja kaulan ikääntymismuutoksia.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirto on eräänlainen täyteainehoito, jossa täyteaineena toimii potilaan oma rasva. Lopputulos on huomattava mutta silti erittäin luonnollinen.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Buffaloplastia - ylähuulen kirurginen nosto

Buffaloplastia on ylähuulen nostoleikkaus, jonka ansiosta ylähuulen puna-alue suurenee. Samalla lyhenee myös nenän ja ylähuulen välinen ihoalue ("pitkä ylähuuli").

Lue lisää

Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Toimenpiteitä tehdään naisille ja miehille.

Lue lisää

Muut kasvojen alueen toimenpiteet

Helsingin Cityklinikalla tehdään myös muita kasvojenkavennustoimenpiteitä, kuten Buccal fat pad removal, jossa pyöreitä kasvoja ja/tai poskia kavennetaan poistamalla poskirasvaa suun sisäpuolelta sekä leukalinjan rasvaimuja.

Lue lisää

Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvaleikkaus on nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Ögonlocksplastik

.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Ei-kirurgiset toimenpiteet kasvoille. Maksuton konsultaatio!

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentoidut piirteet auttavat myös, jos näkökyky on huonontunut. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa.

Lue lisää