B-Lite-

RINTAIMPLANTIT

Katso Miran kokemus Cityklinikan implanttileikkauksesta.

Uusi rintaimplantti Cityklinikalla!

Onnistunut rintojen suurennusleikkaus on kahden asian summa. Tarvitaan laadukkaat, asiakkaalle sopivat rintaimplantit. Tarvitaan myös kokenut, taitava plastiikkakirurgi, jolla on vahva esteettinen silmä. Viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana plastiikkakirurgien osaaminen on lisääntynyt kiihtyvällä tahdilla, mutta itse implantit eivät ole muuttuneet kovinkaan paljon.

B-Lite-implantit ovat markkinoiden ensimmäinen ja ainoa vaihtoehto asiakkaille, jotka tahtovat äärimmäisen kevyet rintaimplantit.

B-Lite-implantit ovat jopa 30 prosenttia kevyemmät kuin perinteiset silikoni-implantit. Muoto- ja mallivalikoima on yhtä laaja kuin muillakin implanttimerkeillä. Ero on painossa. Käyttämällä mahdollisimman kevyitä implantteja aiheutetaan erittäin vähän vaurioita pehmytkudoksissa. Kudokset venyvät vähemmän kuin perinteisiä implantteja käytettäessä. Rintojen muoto ja koko pysyvät siis entistäkin pidempään juuri sellaisina kuin tahdot.

B-Lite sopii erinomaisesti asiakkaille, jotka haaveilevat suurista implanteista ilman kudosten venymistä. Kevyet implantit mahdollistavat suurenkin muutoksen rintojen koossa. Enää suurikokoinen implantti ei venytä ihoa ja muita kudoksia.

Kiitos upeista rinnoista! Oon saanut niin paljon kehuja vuosien varrella!!
(Asiakaspalaute Riikka Veltheimille 21.11.2016)

Silikonit eli rintaimplantit, B-Lite

Lataa B-Lite-esite kuvaa napauttamalla.

Miten se eroaa muista implanteista?

Paino – B-Lite on markkinoiden kevyin rintaimplantti. Kohesiivigeelin aiempaa pienempi tiheys ja ominaispaino tekevät B-Lite-implantista 30 % kevyemmän verrattuna markkinoiden muihin laadukkaisiin silikoni-implantteihin.

Mukavuus – Kevyemmät rintaimplantit tekevät elämästäsi helpomman. B-Lite mahdollistaa sen, että voit harrastaa esimerkiksi juoksemista tai joogaa entistäkin mukavammin.

Laaja valikoima – Saat juuri haluamasi kokoiset ja muotoiset implantit. Enää implanttien paino ei aiheuta rajoituksia, kun suunnittelet uutta rinnankokoa. Vaikka valitsisit suurikokoiset implantit, kudokset eivät veny samalla tavalla kuin perinteisiä implantteja käytettäessä.

Samanlainen leikkaus – Plastiikkakirurginen toimenpide on täysin samanlainen kuin muitakin implantteja käytettäessä.

Perinteinen rintaimplantti

b-lite-protesis

Samankokoinen B-Lite-implantti

Turvallisuus – B-Lite-rintaimplanttien tuloa markkinoille on edeltänyt kymmenen vuoden aktiivinen tutkimus-, tuotekehitys- ja testaustyö. Vahva B-Lite-kohesiivigeeli on suljettu laadukkaaseen ”kuoreen”. Kuoren valmistaja on saksalainen markkinajohtaja, jolla on yli 25 vuoden kokemus silikoni-implanttien kuorien valmistamisesta. Kyseisiä implanttikuoria on käytetty satojatuhansia kertoja ympäri maailmaa. Turvallisuusprofiili on vankka ja laajalti tutkittu.

Kuinka löydän juuri itselleni sopivan implantin?

Cityklinikan rintaleikkauksissa käytetään vain tutkitusti turvallisia, hyvämaineisia ja laadukkaita implantteja. Koska jokaisen asiakkaan keho, odotukset ja elämäntilanne ovat erilaiset, on hyvä, että käytössä on monia erinomaisia implanttimerkkejä: Mentor, Sebbin, Motiva ja B-Lite. Näitä implanttimerkkejä on saatavilla vain sellaisilla klinikoilla, joissa leikkaava kirurgi on ammattitaitoinen ja hyvämaineinen.

Kysy lisää kaikista implanttimerkeistä plastiikkakirurgi Riikka Veltheimilta. Hän on tehnyt satoja rintaleikkauksia, joten hän osaa varmasti kertoa, mikä implantti sopii juuri sinulle.

Kaikkiin leikkauksiin liittyy aina riskejä, joista keskusteleminen kuuluu myös ammattitaitoisen plastiikkakirurgin työhön. Internetistä löytyvä informaatio ei koskaan korvaa henkilökohtaista konsultaatiota lääkärisi tai plastiikkakirurgisi kanssa.

Mikäli harkitset rintaleikkausta, sinun on hyvä aloittaa varaamalla aika vaikkapa esteettisen lääkärin konsultaatioon, joka on maksuton. Ajan voit varata myös suoraan Riikka Veltheimin konsultaatioon, joka maksaa 100 €.

Konsultaatiokäynti ei sido sinua mihinkään, mutta sen avulla voit saada paljon uutta tietoa sekä vastauksia moniin kysymyksiisi.

Varaa aika sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin maksuttomaan rintakonsultaatioon jo tänään!

Konsultaatioajan voit varata seuraavista toimipaikoistamme:

Helsinki – p. 0201 777 288

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin rintakonsultaatio maksaa 100 €.
Riikan konsultaatioon voit varata ajan Helsingistä, 0201 777 288.

KYSYMYKSIÄ RINTAIMPLANTEISTA

Tuntuuko tämä uusi implantti erilaiselta kuin perinteiset implantit?

B-Lite-implantti tuntuu kehossa samalta kuin muutkin turvalliset implantit.

Se on kuitenkin kevyempi kuin markkinoiden muut implantit. Implantteihin tottuu joka tapauksessa melko nopeasti, mutta B-Lite-implantteihin tottuu supernopeasti.

Tämä uusi implantti on erinomainen valinta, jos harrastat liikuntaa. Koska ne ovat kevyet, ne eivät venytä kudosta.

Onko painoerolla väliä?

Usein implanttien painolla on merkitystä.

Kun implantti on kolmasosan kevyempi, vauriot implanttia ympäröivissä pehmytkudoksissa ovat vähäiset. Vaikka harrastaisit liikuntaa päivittäin, rintojen muoto säilyy hyvänä, jos implantit ovat kevyet.

Ovatko Cityklinikan implanttimerkit oikeasti turvallisia?

Kaikkia käyttämiämme implantteja kehitettäessä turvallisuusnäkökulmat on pidetty ykkössijalla.

Implanttien valmistuksessa tärkein turvallisuustekijä on implantin kuori, jonka on oltava kestävä ja luja.

Kaikissa käyttämissämme implanteissa myös geeli on laadukasta ja turvallista. Implanttien geeli on jäykkärakenteista ns. kohesiivigeeliä, ei nestemäistä tai juoksevaa. Kohesiivigeeli ei siirry tai valu, vaikka sitä ympäröivä kuori rikkoutuisi. Kohesiivigeeli ei liiku implantin sisällä, eikä se voi valua ympäröiviin kudoksiin.

Silikoniyhdisteet ovat inerttejä, reaktiokyvyttömiä. Tämä reagoimattomuus tekee silikonista erinomaisen raaka-aineen rintaimplanttien kannalta.

Sopivatko silikoni-implantit aktiivista elämää viettävälle naiselle?

Silikoni-implantit sopivat myös hyvin aktiivisille naisille.

Koska implanttivalikoimamme on laaja, löydämme varmasti sopivan implantin jokaiselle.

Aktiiviselle liikkujalle sopivin implantti on B-Lite. Koska nämä implantit ovat merkittävästi kevyemmät kuin perinteiset implantit, niiden kanssa on helppo harrastaa mitä vain. B-Lite sopii myös urheilijalle tai muuten aktiivista elämää viettävälle naiselle. Kevyiden implanttien kanssa voit harrastaa juoksua, sukellusta tai ihan mitä tahansa.

Myös muut Cityklinikan implanttimerkit sopivat liikunnallisille naisille.

Entäpä lentäminen?

Implanttien kanssa voit matkustaa, kuinka tahdot.

Voit lentää vaikka päivittäin, vaikka sinulla olisikin rintaimplantit.

Silikonia? Voiko se olla turvallista?

Rintaimplanteissa käytetään nykyisin useimmiten silikonia. Nykyaikaisten silikoni-implanttien käyttö on turvallista.

Partikkelit eivät liiku implantin sisällä. Ne eivät voi valua kudoksiin, vaikka implantin kuori rikottaisiin.

Ole kuitenkin tarkka implanttimerkkiä valitessasi. Erittäin edullisiin implantteihin ja hyvin halpoihin rintaleikkauksiin kannattaa suhtautua aina varauksella.

Mitä silikoni on?

Silikoni on johdettu piistä, joka on alkuaine.

Luonnossa pii muodostaa piidioksidia, kun se reagoi hapen kanssa. Piidioksideja jalostamalla saadaan pitkärunkoisia polymeerejä, joita kutsutaan silikoneiksi.

Silikoni on nestemäistä, geelimäistä tai kumimaista. B-Lite-, Mentor-, Natrelle- ja Sebbin-implanteissa käytettävä silikoni on ns. kohesiivigeeliä. Rakenteensa vuoksi geeli ei voi valua elimistöön.

huuli-implantti