Lääkäri Akmaral Karakulova

UUSI LÄÄKÄRI CITYKLINIKALLA

Akmaral Karakulova

Lääketieteen lisensiaatti Akmaral Karakulova aloittaa työskentelyn Helsingin Cityklinikalla 4.9.2017.

Karakulova väitteli lääketieteen tohtoriksi vuonna 2001 synnyinmaassaan Kazakstanissa. Suomeen hän päätyi vuonna 2004 saatuaan arvostetun Fellowship-apurahan, jota tavoitteli lähes 1500 ammattilaista ympäri maailmaa.

Akmaral Karakulova on palvellut esteettisen lääketieteen asiakkaita Suomessa yli 12 vuoden ajan.

Akmaral Karakulova on helsinkiläinen lääkäri. Esteettisen lääketieteen ammattiosaamistaan hän on kerryttänyt Suomessa vuodesta 2004 saakka; ensin Töölön sairaalassa, sittemmin Sairaala Siluetissa. Ennen Suomeen muuttoaan hän toimi kirurgina ja tutkijana Kazakstanin Alma-Atassa.

Karakulova tunnetaan taitavana ja huolellisena ammattilaisena, jolla on erittäin tarkka esteettinen silmä. Asiakkaita hän palvelee erinomaisella suomen kielellä. Suomen ja kazakin lisäksi hän puhuu sujuvaa englantia ja venäjää.

Karakulovan erityisosaamisalueista voidaan mainita mm.

Siirry tutkimaan Karakulovan ansioluetteloa.

Olli Teronen Piotr Sikorski, Akmaral Karakulova, Riikka Veltheim

Cityklinikka 2017

INJEKTIO- JA LAITEHOIDOT

Aikoja Cityklinikan toimenpiteisiin on joutunut viime kuukausina hieman jonottamaan. Nyt, kun olemme saaneet lääkäritiimiimme uuden, erittäin kokeneen ammattilaisen, voimme iloksemme lähteä purkamaan syntyneitä jonoja.

Akmaral Karakulova tekee Helsingin Cityklinikalla syyskuun ensimmäisestä viikostä lähtien botuliini– ja täyteainehoitoja. Syyskuun puolivälistä alkaen – kun pahimmat injektiohoitoruuhkat on purettu – aikoja rupeaa löytymään myös uuden lääkärimme laser- ja miraDry-toimenpiteisiin.

Fractora-hoitoja asiakkaillemme tarjoaa tuttuun tyyliin lääkäri Kukka Hartvig.

Minulle tärkein asia työssä on asiakkaan palaute. Tahdon ehdottomasti, että asiakkaani on tyytyväinen saamaansa hoitoon. Toinen tärkeä juttu on kiva työyhteisö. Nautin perusarjesta ja tahdon, että arki on mukavaa eikä liian kiireistä.
(Lääkäri Akmaral Karakulova)

Karakulova Akmaral

SILMÄLUOMILEIKKAUKSET

Ala- ja yläluomileikkausten suosio on Cityklinikalla lisääntynyt kaiken aikaa. Silmäluomileikkaukseen hakeudutaan usein viimeistään 50 ikävuoden paikkeilla, kun yläluomien pussittava iho alkaa aiheuttaa terveydellisiä vaivoja, kuten päänsärkyä, näkökentän pienenemistä ja silmien väsymistä.

Akmaral Karakulova hallitsee suvereenisti perinteiset ja vaativatkin silmäluomileikkaukset. Näiden lisäksi hän tarjoaa asian eyelid surgerya, jossa yläluomen poimu korjataan. Asian eyelid surgery -toimenpidettä kysytään jonkin verran myös Suomessa.

Toivotamme kaikki silmäluomileikkauksista kiinnostuneet asiakkaat tervetulleiksi Cityklinikan konsultaatioon.

Ajanvaraus: p. 0201 777 288

Akmaral Karakulova Cityklinikka leikkaussali 3

RASVAIMUT JA RASVANSIIRROT

Rasvaimu voidaan nykyään suorittaa monella eri tavalla – myös ilman nukutusta. Cityklinikalla rasvaimu voidaan tehdä monella tekniikalla tehokkaasti ja turvallisesti. Vaihtoehtojamme ovat perinteinen rasvaimu kirurgisesti sekä Body-Jet WAL (vesiavusteinen rasvaimu) ja BodyTite (radiotaajuusavusteinen rasvaimu). Uudet tekniikat mahdollistavat sopivat myös rasvansiirtoon, olipa kyse sitten pienestä silmänympärysihon nanorasvansiirrosta tai vaikkapa kokonaisesta Brazilian Butt Liftista.

Uusi, taitava lääkärimme on tehnyt rasvaimuja ja rasvansiirtoja yli kymmenen vuoden ajan. Toivotammekin kaikki asiakkaamme tervetulleiksi Akmaral Karakulovan rasvaimu- ja rasvansiirtokonsultaatioihin.

LISÄTIETOA

Päivä kerrallaan – nautitaan elämästä. Se on voimalauseeni ja mottoni myös työssä. Tahdon tarjota asiakkailleni kiireettömän hetken ja palvella heitä huolellisesti, keskittyen.

Aina ennen toimenpidettä suunnittelen hoidon niin, että asiakkaalle on kristallinkirkasta, mihin pyrin ja miksi pistän juuri sinne, minne pistän.

(Akmaral Karakulova, 29.8.2017)