3D- ja 4D-kohotukset

NUOREKKAAMPI IHO LASERILLA

Laserhoito stimuloi ihoa voimakkaaseen kollageeni- ja elastiinituotantoon.
Lisäksi laser kiristää kevyesti ihon ylimpiä kerroksia.

Ihon kiinteytyminen

3D-FACELIFT JA 4D-FACELIFT

Veitsetön kasvojen kohotus ja kiinteytys onnistuvat monilasermenetelmällä.  

Ikääntymisen merkkejä voidaan poistaa turvallisesti, tehokkaasti ja vaivattomasti laserilla. Cityklinikalla ihon kiinteytyshoidoissa käytetään nykyaikaisia laserlaitteita, joilla saadaan näkyviä tuloksia turvallisesti. Laserkohotuksen teho perustuu siihen, että modernilla laserlaitteistolla lasersäteet voidaan kohdentaa kaikkiin kiinteyttämistä vaativiin ihokerroksiin ihon pintasolukosta aina dermiksen syviin osiin saakka.

Fotona-laser stimuloi ihoa tuottamaan uutta tukikudosproteiinia (kollageeni ja elastiini). Lisäksi se kutistaa veltostunutta ihoa, niin että piirteet kohoavat maltillisesti. Lasertoimenpide kohdistuu myös ihon pintaan, jolloin ihon pinnan epätasaisuudet häviävät ja värierot (esim. maksaläiskät) tasoittuvat.

Toimenpide on tehokas sarjahoitona.

4D kasvojenkohotus ennen jälkeen

3D JA 4D — KOHOTUS LASERVALOLLA

Sekä 3D- että 4D-kohotukset perustuvat uusimpaan eurooppalaiseen fraktionaalilaserteknologiaan.

3D-kasvojenkohotuksessa yhdistetään kolme erilaista lasertoimenpidettä niin, että rypyt ja juonteet tasoittuvat, arvet ja pigmenttimuutokset häviävät, iho muuttuu aiempaa pehmeämmäksi ja sileämmäksi sekä tasaisemman väriseksi.

4D-kasvojenkohotus on astetta tehokkaampi kuin 3D-toimenpide. 4D-kohotuksessa vaiheita on neljä. Toimenpide aloitetaan SmoothLift-vaiheella, jossa ihoa kiinteytetään ja syviä juonteita kohotetaan suun sisäosan kautta.

Sekä 3D- että 4D-toimenpiteet ovat erinomaisia ratkaisuja kasvojen, kaulan ja rintakehän alueiden kiinteyttämiseen.

  • 3D-laser toimii erinomaisesti keski- ja alakasvojen kiinteyttämisessä ja kohottamisessa sekä ns. hamsteripussien poistossa. 3D-laserilla voidaan hoitaa myös käsiä ja muita vartalon osia.
  • 4D-laser kiinteyttää tehokkaasti keski- ja alakasvot, kohottaa hamsteripusseja sekä tehoaa erityisen hyvin myös nasolabiaalipoimuihin (nenän ja suun välissä olevat juonteet).

TEHOKASTA JA TURVALLISTA

Kasvojen kohotus vaatii yleensä 3—5 laserhoitokertaa, joista jokainen kestää noin tunnin. Hoitojen välillä pidetään taukoa. Tauon aikana iho uudistuu sisältäpäin. Tuloksia voidaan nähdä jo muutaman päivän kuluttua ensimmäisestä laserkäsittelystä. Tulokset tulevat esiin vähitellen, ja lopulliset tulokset nähdään noin puoli vuotta sarjahoidon loppumisen jälkeen.

Vuosia sitten laserhoidot kuorivat ihon pinnan pois melkolailla täysin. Iho uudistui mutta myös oheni laserhoitojen seurauksena. Toipuminen vei viikkoja ja iho punoitti kuukausien ajan. Ehkä tämän vuoksi moni kavahtaa laseria vieläkin.

On kuitenkin hyvä tietää, etteivät nykyaikaiset laserhoidot ohenna ihoa. Laser stimuloi ihoa uudistumaan sisältäpäin. Kohotus- ja kiinteytyshoidoissa ihon pinta kuoritaan hyvin hellävaraisesti. Ihosta ei siis poisteta kokonaisia kerroksia, kuten ennen vanhaan tehtiin.

TULOKSIA

Hoidon jälkeen iho tavallisesti punoittaa jonkin verran. Lievä turvotus on myös mahdollista.

Yleensä punoitus ja lievä turvotus häviävät jo muutamassa tunnissa. Runsas vedenjuonti ja rauhalliset kävelylenkit nopeuttavat toipumista. Toipumisprosessi on jokaisella erilainen – olemme yksilöitä myös toipuessamme.

Muutaman päivän sisällä ihon uudistuminen alkaa näkyä selvästi. Ihon väri tasoittuu huomattavasti jo hyvin pian ensimmäisen laserhoidon jälkeen. Laser myös kutistaa ihoa hieman, minkä vuoksi ihon napakoitumista voidaan huomata jo hyvin lyhyessä ajassa. Juonteiden ja ryppyjen madaltumiseen kuluu yleensä hieman pidempi aika.

Lopullinen tulos näkyy selvästi 3—6 kuukauden kuluttua sarjahoidon päättymisestä.

HINNAT

NORMAALIHINNAT

Tätä artikkelia kirjoitettaessa hinnat ovat seuraavat:

  • Yksi 3D-laserkohotus maksaa 390 €
  • Kolmen kerran 3D-sarjahoito maksaa 990 €
  • Yksi 4D-laserkohotus maksaa 490 €
  • Kolmen kerran 4D-sarjahoito maksaa 1290 €
  • Ajantasaiset hintatiedot löytyvät täältä

OSTA HETI

3D- ja 4D-laserhoitoja myydään sovelluksessa sekä verkkokaupassa:

MAKSUTON LASERKONSULTAATIO

Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin laserkonsultaatio Cityklinikalla on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse.

  • 0201 777 288 (Helsinki)