Naiset

Intiimialueen toiminta ja ulkonäkö vaikuttavat naisen psyykkiseen hyvinvointiin ja seksuaaliterveyteen.

Intiimialueen toiminta ja ulkonäkö vaikuttavat naisen psyykkiseen hyvinvointiin ja seksuaaliterveyteen. Joskus intiimialueen vaivat ja sukupuolielinten ulkoinen olemus aiheuttavat päivittäisiä hankaluuksia ja terveysongelmia. Ongelmat saattavat huonontaa myös naisen itsetuntoa, vähentää hänen seksuaalista aktiivisuuttaan ja haitata rakkauselämää.

Cityklinikalla intiimitoimenpiteitä tekevät lääkäri, plastiikkakirurgi ja gynekologi.

Asiakaskokemuksia

Kävin emättimen kiristyksessä kaksi kuukautta sitten ja tunnen itsekin olevani tiukempi nyt. Pieni virtsankarkailukin väheni hoidon jälkeen. Suosittelen paljon ja aion käydä jatkohoidoissa tästä eteenpäin joka vuosi.  
Hoitokokemus emättimen laserkiristyksestä oli iloinen yllätys, koska minua jännitti etukäteen kovasti, mutta hoito ei ollut ollenkaan kivulias ja henkilökunta oli miellyttävää. Minä ja myös mieheni olemme olleet innostuneita asiasta. Lopputulos todella positiivinen jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Orgasmiherkkyys parani huomattavasti. Suosittelen.
Kärsin vuosikausia virtsankarkailusta ratsastusharrastuksen yhteydessä ja nyt kahden hoitokerran jälkeen oireet loppuivat kokonaan. Nyt pystyn keskittymään itse ratsastukseen paljon paremmin kun ei tarvitse pelätä epämiellyttävää vaivaa.
Lasulta olen saanut nopeaa ja hyvää palvelua.

Palvelut

Virtsankarkailu kuriin IncontiLase™-hoidolla

Virtsankarkailu kuriin IncontiLase™-hoidolla

Virtsankarkailu voidaan saada kuriin lantiopohjaharjoitteilla, jos kyse on lievästä oireilusta. Jos lievä tai keskivaikea virtsankarkailu ei helpotu harjoitteiden avulla, voidaan harkita laserhoitoa tai nauhaleikkausta.

Lue lisää
Emättimen kiristys laserilla

Emättimen kiristys laserilla

Jos emättimen löysyys ei johdu laskeumasta, apu voi löytyä IntimLase™-laserhoidosta. Emättimen laserkiristys on nopea toimenpide.

Lue lisää
Emättimen kuivuus pois laserilla

Emättimen kuivuus pois laserilla

Emättimen kuivuutta voidaan hoitaa ilman hormoneja. Tutkimusten mukaan laserhoidolla saavutetaan yhtä hyvä tulos kuin emättimeen käytetyillä paikallisvalmisteilla.

Lue lisää
Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä tekee plastiikkakirurgi Veltheimin lisäksi naistentautien erikoislääkäri Mitrofanoff.

Lue lisää
Gynekologi — Turku, Helsinki

Gynekologi — Turku, Helsinki

CityGyn on LT, gynekologi Lasarus Mitrofanoffin vastaanotto Turun ja Helsingin Cityklinikoilla.

Lue lisää
Hymenplastia eli immenkalvon korjausleikkaus

Hymenplastia eli immenkalvon korjausleikkaus

Hymenplastia eli immenkalvon korjausleikkaus on kirurginen toimenpide, jossa aikuisen naisen emättimen kalvo suljetaan tikillä.

Lue lisää