miraDry

PYSYVÄ RATKAISU KAINALOIDEN HIKOILUUN

Sunnuntaina 6.8.2017 Iltalehdessä julkaistiin artikkeli, jossa hikoilua ja liikahikoilua käsiteltiin melko kattavasti. Toimin artikkelissa asiantuntijalääkärinä. Ehkä tästä syystä miraDry-toimenpide on ollut hyvin suosittu koko syksyn ajan. Myös botuliinihoitoja hikoiluun on tehty paljon.

MiraDry-toimenpide maksaa meillä normaalisti 1990 euroa, mutta marraskuussa hoidon voi ostaa verkkokaupastamme 500 euroa edullisemmin.

Jos siis tahdot eroon kainaloiden hikoilusta, nyt on erittäin hyvä hetki hakeutua miraDry-hoitoon.

hikoilu liikahikoilu kainalot

TIETEELLINEN TAUSTA

MiraDry-hoito perustuu kainaloiden hikirauhasten pysyvään hajottamiseen. Keho ei tuota uusia hikirauhasia, joten hoidon tulokset ovat pysyviä ja merkityksellisiä. (Li, Gang et al. 2009. Antigen Expression of Human Eccrine Sweat Glands. )

Uusin kliininen tutkimus osoittaa, että hikoilu vähenee miraDry-potilailla vähintään 82 prosenttia (H. Chin-Ho Hong, MD, Mark Lupin, MD et al; Dermatol Surgery 2012; 38:728-735).

Toimenpiteeseen liittyy poikkeuksellisen suuri potilastyytyväisyys: miraDryn kohdalla potilastyytyväisyysluvut ohittavat jopa karvanpoistojen ja botox-hoitojen vastaavat luvut.
hikoilu liikahikoilu

KENELLE?

Kaikille, joiden elämään hikoileminen ei sovi.

MiraDry-asiakkaani ovat kaikenikäisiä miehiä ja naisia. Vaikka miraDry-hoitoa markkinoidaan paljon liikahikoilusta kärsiville, suuri osa miraDry-asiakkaistani ei kärsi varsinaisesta liikahikoiluongelmasta.

On olemassa työtehtäviä ja elämäntilanteita, joihin kainaloiden normaalikaan hikoaminen ei yksinkertaisesti sovi. Omassa praktiikassani miraDry-toimenpiteitä tehdään paljon esim.

  • liike-elämässä toimiville ammattilaisille, joilla on työssään tiukka dress code myös kesähelteiden aikaan
  • esiintyville taiteilijoille
  • luennoitsijoille
  • ammattiurheilijoille ja urheilun aktiiviharrastajille
  • häihinsä valmistautuville ihmisille

Liikahikoilusta kärsiville ihmisille

MiraDry-hoitoja tehdään erittäin paljon ihmisille, jotka kärsivät kainaloiden liikahikoilusta. Vaivaa peitellään yleensä viimeiseen saakka. Pahimmassa tapauksessa liikahikoilu vaurioittaa ihmisen elämää hyvin laajasti. Ihmissuhteet, itsetunto, työelämä ja jopa vaatehankinnat ohjautuvat tällöin liikahikoiluongelmasta käsin.

On etuoikeus päästä näkemään, kuinka vapautuneita ja onnellisia liikahikoilusta kärsivät asiakkaani ovat miraDry-toimenpiteen jälkeen kontrollikäynnillä.

Pysyvää karvanpoistoa haluavalle


On hyvä muistaa, että perinteinen, laseravusteinen karvanpoisto ei sovi kaikille. Laser ei nimittäin tehoa kaikenvärisiin karvoihin eikä sen käyttö ole aivan mutkatonta kaikkien ihosävyjen kanssa. MiraDry sen sijaan poistaa kaikensävyiset kainalokarvat pysyvästi.

Suomessa miraDry-toimenpiteitä tehdään pelkässä karvanpoistotarkoituksessa melko vähän. Useimmiten miraDrystä kiinnostunut asiakas tahtoo eroon sekä hikoilusta että karvankasvusta.
hikoilu liikahikoilu Miradry

Hinnat

Suomen ensimmäinen ja ainoa AAAM-sertifioitu esteettinen lääkäri Piotr Sikorski tekee hikoiluhoitoja botuliinilla Helsingin ja Turun klinikoilla. MiraDry-hoitoja Sikorski tekee ainoastaan Helsingin Cityklinikalla.

Varaa aika maksuttomaan hikoilukonsultaatioon.

Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

AJANVARAUS PUHELIMITSE:

0201 – 777 288

Kysy lisää: info@cityklinikka.fi

Blogitekstin on suunnitellut Cityklinikan lääkäri Piotr Sikorski.

Sikorski on laillistettu lääkäri ja Cityklinikan toimitusjohtaja.

Hän on Suomen ensimmäinen ja ainoa American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunnan sertifioima esteettinen lääkäri.

Sikorski toimii Helsingin Laser & Health Academy® Training Centerin johtavana kouluttajana. Keväästä 2017 lähtien hän on kouluttanut myös American Academy of Aesthetic Medicine -kurssilaisia ympäri maailmaa.