VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia on laite, jonka avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu. Ihoanalyysi kertoo myös mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa. Laitteisto havaitsee ihovauriot ja ikääntymismuutokset jo vuosia ennen kuin ne näkyvät ihon pinnalla. Siksi Visia antaa sinulle parhaat ihonhoitoneuvot.

Kun tiedät, millaisia muutoksia ihoosi on tulossa, pystyt myös löytämään täsmäratkaisut juuri näiden muutosten ehkäisemiseksi.

Ihoanalyyseja tehdään Helsingin ja Turun Cityklinikoilla.

Asiakaskokemuksia

Hyvää jatkoa – menestystä –  armorikkaita vuosia. P.s. Hoidosta muistuttava tekstiviesti on hieno juttu. Juuri näin. Sopii myös meille miehille.
Kiitos informatiivisesta tuote-esittelystä.
Kiitos mahtavasta asiakaspalvelusta. :)

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)
 • 0201 777 288 (Turku)

Varaa aika
netissä.

Voit varata ajan Helsingin, Turun tai Lahden klinikalle verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Visia-wiki

Perustietoa

Visia-laitteen avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa. Laitteisto havaitsee ihovauriot ja ikääntymismuutokset jo vuosia ennen kuin ne näkyvät ihon pinnalla. Siksi Visia-ihoanalyysi antaa sinulle parhaat ihonhoitoneuvot. Kun tiedät, millaisia muutoksia ihoosi on tulossa, pystyt myös löytämään täsmäratkaisut juuri näiden muutosten ehkäisemiseksi.

Cityklinikan henkilökunta on saanut perehdytyksen ihoanalyysilaitteen käyttämiseen. Ihoanalyysissä ammattilaisemme tutkivat kasvoistasi otettuja kuvia ja kertovat, mitä juuri sinun ihollesi kuuluu.

Kuvien avulla ihosi terveyttä ja ulkonäköä arvioidaan kuudesta eri näkökulmasta:

 1. rypyt ja juonteet
 2. läiskät ja verisuonimuutokset
 3. ihohuokoset
 4. ihon tasaisuus
 5. epäpuhtaudet
 6. UV-säteilyt aiheuttamat vauriot

Markkinoiden monipuolisin ihoanalyysilaite

Visia-ihoanalyysilaitteen avulla voimme tehdä sinulle entistä tarkemman ja räätälöidymmän ihonhoitosuunnitelman. Analyysin myötä ymmärrät, millaisia tuotteita ja hoitoja ihosi kaipaa voidakseen hyvin — ja näyttääkseen kauniilta. Ihoanalyysin päätyttyä saat mukaasi yksilöllisen ihonhoitosuunnitelman, joka auttaa sinua tuntemaan ihosi paremmin ja hoitamaan sitä entistä täsmällisemmin.

Kun käyt ihoanalyysissä puolen vuoden välein, näet selvästi, onko ihonhoito-ohjelmasi pitkällä aikavälillä tarpeeksi tehokas vai onko sinun aika päivittää kotihoitorutiinejasi tai käydä vaikkapa jossain esteettisessä toimenpiteessä. Visia auttaa myös lääkäreitä, sairaanhoitajia ja kosmetologeja suunnittelemaan entistä tehokkaampia hoitokokonaisuuksia. Toimenpiteiden ja hoitojen tuloksia voidaan seurata ja dokumentoida entistäkin paremmin.


Näin ihoanalyysi etenee

 • Ihoanalyysiin on hyvä tulla ilman meikkipohjaa. Jos sinulla on meikkiä, se puhdistetaan ennen kuvien ottamista.
 • Pienen alkukartoituksen jälkeen työnnät kasvosi kameran sisään ja suljet silmäsi. Laite ottaa kasvojen ihosta kolme kuvaa.
 • Tämän jälkeen tietokoneen ruudulle ilmestyy kahdeksan kuvaa kasvoistasi. Jokainen kuva analysoi ihon yhtä ominaisuutta.
 • Kuvat käydään läpi perinpohjaisesti Cityklinikan ammattilaisen kanssa. Saat ehdotuksia tuotteista ja toimenpiteistä, jotka sopisivat juuri sinun ihollesi.
 • Keskustelun päätyttyä saat kuvat ja kirjalliset hoitoehdotukset mukaasi.