BodyTite-rasvaimu

BodyTite on radiotaajuusavusteinen, veitsetön rasvaimu, joka poistaa rasvaa sekä kiinteyttää hoitoalueen ihoa. Toimenpiteessä ihonalainen rasva sulatetaan ja imetään pois.

Kliinisten tutkimusten mukaan radiotaajuusavusteinen rasvaimu kiinteyttää toimenpidealueen ihoa jopa 40 prosenttia enemmän kuin perinteinen rasvaimu. Tämän vuoksi tekniikkaa käytetään myös kasvojen ja kaulan kiinteyttämiseen.

Toimenpiteitä tehdään Helsingin klinikalla.

Asiakaskokemuksia

Mielestäni rasvaimu (bodytite) on hyvä vaihtoehto, jos on terve, treenaa paljon ja elää terveellisesti ja on tarpeeksi nuori. Nuorempana kroppa palautuu kokemuksesta paremmin kuin myöhemmällä iällä. Turha edes odottaa mitään hyviä tuloksia jos jo valmiiksi elintavat ovat päin hevon persettä ja ei urheile. Se ei siis ole mikään laihdutuskeino, vaan vartalonmuokkauskeino niille alueille joille ei liikunnalla ja ruokavaliolla voi tehdä mitään. Itse en myöskään polta tupakkaa enkä juurikaan juo.
Minä kävin BodyTite rasvaimu-operaatiossa 2 viikkoa sitten. Olen 40 vee ja poltan ja juon. Minulle tehtiin Cityklinikalla usemapi kohta kerrallaan. Kaksoisleuka, jumalaton röllömaha joka jäi raskauden jälkeen ja reisen ulkopinnat. Leuka oli jo seuraavana aamuna aivan uskomattoman hyvä, ei tietoakaan kamalasta kaksoisleuasta tai minun kohdala voi puhua siitä että leuka jatkui pitkälle kaulaan, nyt minulla on kaunis profiili. Vatsassa on tapahtunut muutos hieman hitaammin, mutta paita koko muuttui xl koosta m kokoon. Lopputulos on todella miellyttävä. Tietty minulla on raskausarpia jotka toivottavasti hälvenee vielä. Reisien ulkopinnoissa en itse huomaa muutosta mutta housu koko on pienentynyt. Itse operaatio oli kivulias puudutus piikkien osalta, mutta loppu oli lasten leikkiä. Meinaan mennä vielä tekemään allit ja ehkä reisien sisäpinnat. Tulokset yllättivät minut positiivisesti koska varsinkin leuan huomasi välittömästi. Minulla on ennen ja jälkeen kuvia mutta en niitä kehtaa tänne linkittää…
Kävin Cityklinikalla bodytite rasvaimuissa ja kaikki meni hienosti! Siis todella hienosti ja lähes täysin kivuttomasti. Lopputulos alkaa näkyä ja luulen että ennen- ja jälkeen kuvat päätyvät kaupalliseen käyttöön, nimittäin lopputuloksesta on tulossa aivan loistava. Ja minä olen oikeasti kyseisen paikan asiakas, en mikään mainos-bulvaani. Ja minulla on pelkästään hyvää sanottavaa. Rasvaimujen tuloksiin voitte myös itse vaikuttaa, mikä on yleiskunto ennen operaatiota? Voitte nopeuuttaa paranemista tietyillä lisäravinteilla ja homeopaattisilla lääkkeillä yms. jos ottaa selvää. Itsellä siis aivan loistavat tulokset tulossa!!!!! Ja olen enemmän kuin tyytyväinen!!!!

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika
netissä.

Voit varata ajan Helsingin, Turun tai Lahden klinikalle verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

BodyTite-rasvaimu ja CelluTite-selluliittihoito

Palvelun saatavuus: Helsinki

1 alue
990 €
2 aluetta
1790 €
4 aluetta
2690 €
6 aluetta
3590 €
8 aluetta
4390 €
10 aluetta
5190 €
Lisäalue yli kuuden alueen jälkeen
400 €
Toimenpide yleisanestesiassa (nukutus)
850 €

Aktiiviraha

Voit rahoittaa eri toimenpiteet CITYKLINIKKA–AKTIIVIRAHALLA, jonka etuja on muun muassa jopa 30 kuukauden koroton maksuaika. Kun pankki on hyväksynyt Aktiiviraha-sopimuksen, sinun ei tarvitse maksaa toimenpiteen yhteydessä mitään.   Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.

 • Luottoraja jopa 10 000 euroa.
 • Luottorajasi voi olla 500–10 000 euroa, kuitenkin korkeintaan kaksi kertaa bruttokuukausitulosi.
 • Myönnetty tili on käyttövalmis heti, kun olet saanut kortin.
 • Voit jakaa ostoksesi pidemmälle maksuajalle, jopa 30 kuukaudelle ilman korkoa.
Lue lisää aktiivirahasta

BodyTite-wiki

Perustietoa

Kun ikäännyt tai painosi nousee, ihosi muuttuu vähemmän joustavaksi. Perinteinen rasvaimu voi pahentaa ongelmaa: rasva poistuu, mutta hoitoalue jää usein muhkuraisen ja epäsäännöllisen näköiseksi.

Potilaat, joilla on ihon löystymistä ja/tai raskausarpia rasvakertymien lisäksi, voivat saavuttaa erinomaisia tuloksia käyttämällä BodyTite-rasvaimua. Vartalo kiinteytyy ja ei-toivottu rasva poistuu pysyvästi.

Perinteiseen rasvaimuun verrattuna radiotaajuusavusteinen rasvaimu tarjoaa turvallisemman, hellävaraisemman ja vähemmän traumaattisen vaihtoehdon sekä yhtenäisemmät hoitotulokset. Yleensä potilas kokee vähäisempää leikkauksen jälkeistä epämukavuutta ja vähemmän mustelmia kuin perinteisen rasvaimun jälkeen.

Lue lisää toisesta hittitoimenpiteestä: Body-Jet® WAL.

BodyTite on menetelmä, joka perinteisen rasvaimun tapaan poistaa ylimääräistä rasvaa ja samaan aikaan radiofrekvenssienergialla lämmittää kudosta, aktivoi kollageenin ja sidekudoksen muodostumista sekä kiinteyttää ihoa. Tutkimukset osoittavat ihon kiinteytyneen jopa 40% enemmän kuin perinteisessä rasvaimussa. (Diane Duncan, MD)


Uudenlainen rasvaimumenetelmä

BodyTite on uudentyyppinen vartalonmuokkausmenetelmä, joka on suunniteltu vähentämään pysyvästi rasvaa. Toimenpiteen avulla pääset eroon selluliitista ja rasvasta ilman kirurgiaa. Moderni rasvaimu muokkaa ja kiinteyttää vartaloasi paremmin kuin mikään muu hoitomuoto ennen tätä.

BodyTite-rasvaimu on tämän hetken suosituin ei-kirurginen toimenpide. Sen tulos on erittäin tasainen ja ihon kiinteytyminen parasta mahdollista luokkaa. Toimenpide muotoilee vartaloasi, ja tulos on pysyvä. BodyTitessa käytetään edistyksellistä teknologiaa nimeltä RFAL™. (Radio Frequency Assisted Lipotightening: radiofrekvenssiavusteinen rasvaimu).

Teknologia tarjoaa sinulle turvallisen, hellävaraisen ja modernin vartalonmuokkausratkaisun.


Erot perinteisiin rasvaimumenetelmiin

Perinteisessä rasvaimussa käytetään imuvälinettä, jolla imetään rasvasolut pois hoidettavalta alueelta. Radiotaajuusavusteisessa menetelmässä käytetään samantyyppistä liikettä mutta rasvasolut sulatetaan, mikä helpottaa niiden poistamista eikä aiheuta vahinkoa ympäröivälle kudokselle.

BodyTite-menetelmällä tehty rasvaimu aiheuttaa vähemmän mustelmia, turvotusta ja epämukavuutta verrattuna perinteiseen rasvaimuun. Myös toipuminen on nopeampaa. Toimenpiteen jälkeen pidetään tukitekstiiliä, joka auttaa toivotunlaisen tuloksen saavuttamisessa ja vähentää turvotusta. Hoidettavalla alueella tuntuu arkuutta yhden viikon ajan, jonka aikana voi toimia normaalisti. Ainoastaan liikunnan harrastamista on vältettävä.

Edut

 • jopa 40 % kiinteämpi iho verrattuna perinteiseen rasvaimuun
 • käsittelyalueen iho kutistuu jopa 24 %
 • sopii loistavasti alueille, joissa on vain vähäinen tarve rasvanpoistoon ja päätavoitteena on kiinteämpi iho
 • vähemmän mustelmia
 • voidaan tehdä paikallispuudutuksessa
 • koska lämpö pysyy koko toimenpiteen ajan tasaisena, rasva sulaa ja poistuu tasaisemmin kuin perinteisissä rasvaimuissa

Turvallisuus

Toimenpiteen aikana radiotaajuusenergia johdetaan sisäisestä kanyylista ulkoiseen elektrodiin. Näin suunnataan keskitettyä energiaa rasvakudokseen ja rasvaisille alueille.

Radiotaajuusenergian suora käyttö on tarkkaa ja hallittua. Käsikappaleen avulla lämpö johdetaan haluttuihin kohteisiin. Ympäröiviin kudoksiin ei lämpövaurioita synny. Lisäksi käsikappaleen geometrinen muotoilu ja elektrodien koon säätely mahdollistavat tarkan lämmönsäätelyn ihon pinnalle. Ei-toivottu lämpökertymä estyy, eivätkä hoitoaluetta ympäröivät kudokset vahingoitu.

 


Hoitokohteet ja tulokset

BodyTite sopii useille erikokoisille hoitoalueille joissa on ylimääräistä rasvaa. Hoitoalueita voivat olla esimerkiksi seuraavat:

 • vatsa
 • lantio
 • pakarat
 • reidet
 • käsivarret
 • polvet
 • niska

Hoidon voi myös yhdistää vatsan muotoiluleikkauksiin, vartalon kohotuksiin sekä käsi- ja reisikohotuksiin. Kasvojen ja kaulan alueille sopivia sovelluksia ovat radiotaajuusavusteiset FaceTite ja NeckTite.

Tulokset näkyvät heti. Ne myös paranevat ajan kuluessa. Lopputulos alkaa näkyä 8-12 viikon kuluttua toimenpiteestä. Tulosten paraneminen jatkuu toimenpidettä seuraavien kuuden kuukauden ajan.


Rasvaimun jälkeen

BodyTite-rasvaimu voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai kevyessä sedaatiossa yleisanestesian (l. nukutus) sijasta. Potilaat voivat valita päiväkäynnin ja välttää yöpymisen aiheuttamia kustannuksia. Suurien alueiden tai ison massan poistohoidoissa paras anestesiamuoto on kuitenkin nukutus.

Toimenpiteen jälkeen on käytettävä tukitekstiilejä. Urheilu ja raskas liikunta voidaan aloittaa lääkärin ohjeiden mukaisesti. Toipumista voidaan nopeuttaa lymfahoidolla. Lymfahoidossa kannattaa käydä ainakin yhden kerran ennen toimenpidettä ja kerran toimenpiteen jälkeen.

Useimmat potilaat kokevat arkuutta hoitoalueella, mutta epämukavuutta kuvataan yleensä lieväksi tai kohtalaiseksi. Mahdollisia mustelmia on hyvä hoitaa Arnizen-voiteella. Pienien arpien hoitoon suosittelemme Scarsilc-voidetta.


Hinnoittelu alueittain

BodyTite-rasvaimu hinnoitellaan alueittain. Alueiden lukumäärää voi arvioida kotonakin, mutta lopullisen arvion käsiteltävien alueiden lukumäärästä antaa aina toimenpiteen tekevä lääkäri.

Esimerkkejä rasvaimualueista:

 • Alaleuka, ns. kaksoisleuka — 1 alue
 • Poskien alaosat, ns hamsteripussit — 1 alue
 • Alavatsa — 2 aluetta
 • Ylä- ja alavatsa — 4-5 aluetta
 • Koko vatsa ja ”jenkkakahvat” — 6-10 aluetta
 • ”Jenkkakahvat” — 2-4 aluetta
 • Sisäreidet (yläosa) — 2 aluetta
 • Sisäreidet ja polvien seutu — 4-6 aluetta
 • Ulkoreidet — 2 aluetta
 • Takareidet — 2 aluetta
 • Polvet kokonaan — 2-3 aluetta
 • Pakarat — 2-6 aluetta
 • ”Allit” – käsivarret — 2-3 aluetta
 • Alaselkä — 2-4 aluetta
 • Keskiselkä – ”banaanipoimut” — 2 aluetta
 • Kainalot — 2 aluetta
 • Miehen rinnat – pseudogynekomastia — 2 aluetta