Smile Eye Lift

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla. Toimenpiteen teho perustuu Fotonan Smooth mode -tekniikkaan. Sarjahoidon lopputulosta voidaan parhaissa tapauksissa verrata kirurgisen alaluomileikkauksen tuloksiin.

SEL on eurooppalaisen Fotona Laser -brändin tuote- ja teknologiakehityksen tulosta. Tuloksia saavutetaan sarjahoidolla. Keskimäärin kolme toimenpidekertaa riittää.

Modifioitu Smile Eye Lift™ auttaa poistamaan myös rasvaa silmien alta. Modifioidussa SEL-hoidossa silmänalusiho käsitellään toimenpiteen lopuksi TightSculpting™-tekniikalla.

Asiakaskokemuksia

Todella laadukas ja miellyttävä paikka, suosittelen lämpimästi!
Huippuihana lääkäri Piotr Sikorski ja muutenkin ihana palvelu ja työnlaatu aivan parasta huippuluokkaa.
Hei Piotr, Kiitos erittäin ammattitaitoisesta ja hienosta kokemuksesta Cityklinikalla tänään. Sinä ja henkilökuntasi ovat aina tarjoneet ensiluokkaista palvelua.

Ota yhteyttä

Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • Helsinki, Turku ja Lahti — 0201 777 288
 • Tampere — 040 552 2800
 • Riihimäki — 040 577 3979
 • Lohja — 050 582 47 19
 • Hyvinkää — 044 555 55 74
 • Salo — 02 734 9894

Varaa aika
netissä.

Voit varata ajan Helsingin, Turun tai Lahden klinikalle verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Smile Eye Lift

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Yksi toimenpide
390 €
Kolmen kerran sarjahoito
990 €

Verkkokauppa

Joustavat
maksutavat

Cityklinikan verkkokaupassa on paljon maksutapoja.

Maksa heti, tilaa lasku tai valitse osamaksu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Osta toimenpide verkkokaupasta.

MASH-
rahoitus

Joustava tapa maksaa verkkokaupassa.

 • 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa.
 • Alle 2000 euron ostoksille 1 – 36 kk maksuaikaa.
 • 2000 – 3000 euron ostoksille maksuaikaa jopa 60 kk.
 • Voit hakea lainaa 10 000 euroon saakka.

Lue lisää

Hoito-ohjeet

Smile Eye Lift™ -wiki

Perustietoa laserhoidosta

Alaluomileikkaukselle on olemassa veitsetön vaihtoehto. Fotona-laserhoitojen uusin sovellus on nimeltään Smile Eye Lift™. Toimenpide on kehitetty pussittavan silmänalusihon kiristämiseen, kutistamiseen ja kiinteyttämiseen. Smile Eye Lift (SEL) on sarjahoito, joka tehdään noin kahden viikon välein kolme, neljä tai viisi kertaa. Hoidossa silmänalusihoa käsitellään alaluomen sisäosan kautta sen jälkeen, kun silmä on peitetty metallisella suojuksella.

SEL tehdään Fotonan SMOOTH moden avulla. SMOOTH mode on Er:YAG-laserin muoto, jossa ihon syvimpiä osia voidaan lämmittää ilman, että ihon pinta vaurioituu. SMOOTH mode -laser mahdollistaa lämpötilan nostamisen kudoksissa juuri sille tasolle, jossa kudosten kiristyminen ja kollageenisynteesi käynnistyvät.

Jos potilaalla on silmien alla ei-toivottua rasvaa, hänelle voidaan tarvittaessa tehdä modifioitu Smile Eye Lift™. Modifioitu SEL perustuu TightSculpting™-tekniikan hyödyntämiseen.


SEL-toimenpiteen tuloksia

 • Pussittava silmänalusiho kiristyy
 • Silmiä ympäröivät lihakset napakoituvat
 • Silmänympärysihon verisuonilaajentumat vaalentuvat
 • Auringon UV-säteilyn aiheuttamat valovauriot häviävät

Tuloksia saavutetaan keskimäärin kolmen Smile Eye Lift -toimenpiteen hoitosarjalla. Hoidosta toipuminen on nopeaa. Joskus hoitoalueella huomataan toimenpiteen jälkeen turvotusta. Nesteen kertymistä voidaan ehkäistä ja hoitaa lymfaterapialla.