Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka vaikuttaa ihoon kahdella tavalla. Pistokset stimuloivat ihon fibroblasteja kollageenin uusiotuotantoon, jolloin iho kiinteytyy sisältäpäin. Toiseksi ihoon viedyt aktiiviaineet pääsevät toimenpiteen ansiosta juuri sinne, missä niitä tarvitaan.

Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Hoito sopii kaikenikäisille ihmisille ja jokaiselle ihotyypille. Toimenpide sopii niin kasvojen kuin vartalonkin kaunistamiseen.

Mesoterapia toimii parhaiten sarjahoitona. Sarjahoidossa toimenpide tehdään yleensä kolme kertaa 1–3 viikon välein. Hoitotulosten ylläpitoon riittää yksi mesoterapiakäsittely aina vuodenajan vaihtuessa.

Asiakaskokemuksia

Todella laadukas mutta edulllinen pistoshoito Riihimäen pisteessä...paljon olen muuallakin käynyt mutta nyt oli huippupistäjä!!
Helena…luottonaiseni.
Helena on ihan huippu!

Ota yhteyttä

Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • Helsinki, Turku ja Lahti — 0201 777 288
  • Tampere — 040 552 2800
  • Riihimäki — 040 577 3979
  • Lohja — 050 582 47 19
  • Hyvinkää — 044 555 55 74
  • Salo — 02 734 9894

Varaa aika
netissä.

Voit varata ajan Helsingin, Turun tai Lahden klinikalle verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Mesoterapia

Palvelun saatavuus: Saatavilla kaikilta klinikoilta.

Meso-Hair hiustenlähtöön — ensimmäinen hoitokerta
259 €
Meso-Hair hiustenlähtöön — seuraavat hoitokerrat
159 €
Meso-Revitalizing — ensimmäinen hoitokerta
209 €
Meso-Revitalizing — seuraavat hoitokerrat
159 €
Meso-Wrinkle — ensimmäinen hoitokerta
209 €
Meso-Wrinkle — seuraavat hoitokerrat
159 €
Meso-Stretch — ensimmäinen hoitokerta
209 €
Meso-Stretch — seuraavat hoitokerrat
159 €
Age Control Plus (5 ml): kasvot, kaula, dekoltee ja kämmenselät — ensimmäinen hoitokerta
359 €
Age Control Plus (5 ml): kasvot, kaula, dekoltee ja kämmenselät — seuraavat hoitokerrat
259 €

Verkkokauppa

Joustavat
maksutavat

Cityklinikan verkkokaupassa on paljon maksutapoja.

Maksa heti, tilaa lasku tai valitse osamaksu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Osta mesoterapiahoito täältä.

MASH-
rahoitus

Joustava tapa maksaa verkkokaupassa.

  • 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa.
  • Alle 2000 euron ostoksille 1 – 36 kk maksuaikaa.
  • 2000 – 3000 euron ostoksille maksuaikaa jopa 60 kk.
  • Voit hakea lainaa 10 000 euroon saakka.

Lue lisää

Hoito-ohjeet

Mesoterapia-wiki

Perustietoa

Mesoterapia on monipistoshoito, jonka suosio on viime vuosina noussut joka puolella maailmaa. Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Osa mesoterapiahoidoista sopii rasvaisen, epäpuhtaan ja akneihon hoitamiseen. Osa hoidoista on räätälöity parantamaan kuivan ihon erityisongelmia. Myös maksaläiskien, juonteiden, ryppyjen ja veltostuneiden piirteiden korjaamiselle on olemassa omat mesoterapiatoimenpiteensä.

Mesoterapiahoito voidaan kohdistaa ongelma-alueelle. Esimerkiksi alakasvojen kiinteyttämiseen sopii  Meso-Stretch-mesoterapiahoito, joka kiinteyttää ja liftaa leukalinjan ihoa. Tumman, pussittavan silmänympärysihon ja laajentuneiden huokosten täsmähoitoon sopii Meso-Revitalizing-käsittely. Toisaalta mesoterapia-aineilla voidaan tehdä hyvin kokonaisvaltainen hoito, joka kohdistuu kasvojen, kaulan, rintakehän ja kämmenselkien iholle. Laaja mesoterapiahoito tehdään yleensä Meso-Revitalizing-liuoksella. Laajojen alueiden mesoterapiahoidoissa aktiiviainetta käytetään jopa 5 ml.


Mesoterapian teho ja hoidon kulku

Mesoterapiassa hoidetaan laajoja ihoalueita toisin kuin monissa muissa injektiohoidoissa. Injektiot voidaan tehdä neulaamalla, mesokynällä tai mikroneulausrullalla. Injektiotekniikka (dermapen/neula/dermaroller) valitaan ennen hoidon alkua.

Mesoterapiahoidon teho on aina kahdensuuntainen:

1. Sarjapistokset stimuloivat ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia, jolloin iho kiinteytyy sisältäpäin.
2. Hoidon vaikuttavat aineet ratkaisevat välittömästi ihon erityisongelmia, kun aktiiviaineet pääsevät ihon pinnan läpi juuri sinne, missä niitä eniten tarvitaan.

Mesoterapiassa ihoa hoidetaan mikroinjektioilla. Ihon ylimpiin kerroksiin (epidermis ja dermiksen yläosa) viedään sarjapistoksilla aktiiviaineita, jotka parantavat ihon kuntoa, tasoittavat pintaryppyjä ja arpia, kiinteyttävät tehokkaasti veltostunutta ihoa, korjaavat ihon värivirheitä, tasapainottavat rasvaisen ihon talintuotantoa ja kosteuttavat kuivaa ja karheaa ihoa. Hoito sopii kasvoille, kaulan ja rintakehän alueille, sääriin, käsivarsiin ja kämmenselkiin.

 


Sarjahoito

Mesoterapiaa annetaan sarjahoitoina 3–4 kertaa 1–4 viikon välein. Hoitovälit määräytyvät ihon kunnon ja käytettävän tekniikan mukaan.  Ihon kunnon ja ulkonäön paraneminen näkyy jo ensimmäisen mesoterapiahoidon jälkeen. Parhaiten tuloksen huomaa sarjahoidon päätyttyä. Koska mesoterapia stimuloi ihoa tuottamaan myös uutta kollageenia ja elastiinia (tukikudosproteiineja), ihon kunnon ja kiinteyden paraneminen jatkuu vielä monta kuukautta sarjahoidon päättymisen jälkeen. Tulosta voidaan ylläpitää yhdellä mesoterapiakäsittelyllä vuodenaikojen vaihtuessa.

Sarjahoidon aikana ihoa voidaan hoitaa suunnitellusti erilaisilla mesoterapia-aineilla. Syväkosteutta tarvitsevat alueet voidaan sarjahoidon kuluessa käsitellä esim. hyaluronihappoa sisältävillä mesoterapiapistoksilla, kasvojen rasvainen t-alue voidaan hoitaa esim. vitamiinicocktaileilla ja veltostuneet piirteet voidaan kiinteyttää esim. Meso-Stretch-hoidolla. Kokonaisvaltaiset, räätälöidyt hoitosarjat mahdollistuvat, koska käytössämme on laaja kirjo erilaisia mesoterapialiuoksia.

Mesoterapiahoitoja voidaan tehdä ympäri vuoden, myös kesällä.

Lue lisää Cityklinikan mesoterapiapalveluista.