Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa, poistaa ryppyjä sekä tasoittaa arpia ja pigmenttimuutoksia. Hoidon teho perustuu ihon neulaamiseen ja radiotaajuusenergian hyödyntämiseen. Koska kysymyksessä on fraktionaalinen toimenpide (fractional: pilkottu), toipuminen on nopeaa.

Näkyviä tuloksia saadaan välittömästi. Iho alkaa tuntua aiempaa kiinteämmältä jo muutaman vuorokauden kuluttua hoidosta. Lopullinen tulos saavutetaan 2–3 kuukauden kuluessa, kun ihoon on muodostunut uutta kollageenia ja elastiinia.

Fractora-hoitoja tehdään Helsingin Cityklinikalla.

 

 

Asiakaskokemuksia

Suosittelen. Kaikkea on kokeiltu ja voin todeta, että nyt en vaihda.
Korkeatasoinen paikka, erinomainen palvelu.. Suositelen!
Hyvä palvelu, tehokkaita hoitoja…toimii!!!

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika
netissä.

Voit varata ajan Helsingin, Turun tai Lahden klinikalle verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Fractora-hoito

Palvelun saatavuus: Helsinki

Kasvot
490 €
Kasvot ja kaula
640 €
Kasvot, kaula ja dekoltee
840 €

Fractora Firm -hoito

Palvelun saatavuus: Helsinki

Leukalinja ja posket
99 €
Koko kasvot
149 €
Koko kasvot ja kaula
199 €

Verkkokauppa

Ostamalla
verkkokaupasta
säästät.

Tämän palvelun saat verkkokaupasta 10 prosenttia normaalia edullisemmin.

Maksa heti, tilaa lasku tai valitse osamaksu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Osta Fractora-hoito täältä.

MASH-
rahoitus

Joustava tapa maksaa verkkokaupassa.

  • 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa.
  • Alle 2000 euron ostoksille 1 – 36 kk maksuaikaa.
  • 2000 – 3000 euron ostoksille maksuaikaa jopa 60 kk.
  • Voit hakea lainaa 10 000 euroon saakka.

Lue lisää

Fractora-wiki

Fractora-hoidon voi tehdä lääkäri tai sairaanhoitaja


Perustietoa Fractora™-hoidosta

Fractora-hoidossa radiotaajuusenergiaa käytetään ihon kiinteyttämiseen, juonteiden poistamiseen ja aknearpien tasoittamiseen. Koska kysymyksessä on fraktionaalinen toimenpide, toipuminen on nopeaa. Fraktionaalisessa toimenpiteessä käsiteltyjen alueiden väliin jää käsittelemätöntä kudosta. Käsitellyt alueet herättävät ihoa tuottamaan uutta kollageenia, ja käsittelemättömät alueet nopeuttavat toipumisprosessia.

Fractora-hoidossa radiotaajuusenergia kulkee pienten neulojen kautta ihon sisään. Ihoon viety lämpö tasoittaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Lisäksi toimenpide stimuloi ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Nämä ovat proteiineja, jotka tekevät ihosta kimmoisan, napakan ja kiinteän. Ikääntymisen myötä kollegeeni ja elastiini vähenevät ihosta. Kun iho alkaa Fractora-hoidon myötä tuottaa näitä uudelleen, ihon kunto ja ulkonäkö paranevat sisältäpäin.

Hoidon tehoa voidaan säädellä potilaan ihon kunnon mukaan. Mitä suurempia energia-annoksia käytetään, sitä tehokkaampi hoito on. Toisaalta hoito voidaan tehdä myös matalilla energia-annoksilla esimerkiksi kolmen kerran sarjahoitona.

Hoitoa tehtäessä käytetään puudutusvoidetta. Jos hoito tehdään korkeilla tehoilla, se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa.

Kaikenlaisten ryppyjen, laajentuneiden ihohuokosten, aknearpien, pienten pinnallisten verisuonten ja maksaläiskien hoitamiseen tarvitaan 1–5 hoitokertaa.

Näkyviä tuloksia saadaan välittömästi ensimmäisen toimenpiteen jälkeen. Jo muutama päivä hoidon jälkeen iho tuntuu paljon kiinteämmältä. Lopullinen tulos saavutetaan 3–4 kuukaudessa, kun ihoon on muodostunut uutta kollageenia ja elastiinia.


Fractora™ Firm

Jos ihossa ei ole ennen käsittelyä valovaurioita, syviä ryppyjä, maksaläiskiä tai pinnallisia verisuonia, voidaan tehdä hoito, jossa ei käytetä neuloja.

Pelkän radiotaajuusenergian vaikutuksesta syvällä kudoksissa muodostuu kollageenia. Syntyvä kollageeni kiinteyttää ihoa ja saa sen tuntumaan paremmalta. Tätä neulatonta Fractora-hoitoa kutsutaan nimellä Fractora Firm.

Fractora Firm stimuloi kollageenin uusiomuodostusta vahingoittamatta ihoa. Hyviä tuloksia saadaan  uusimalla toimenpide 4–8 kerta. Hoitokertoja on siis enemmän kuin Fractora-hoidossa. Tämä johtuu siitä, että perinteisessä Fractora-hoidossa ihon neulaaminen tuottaa positiivisia lisävaikutuksia, joita Fractora Firm ‑hoidolla ei saavuteta.

Fractora Firm -hoidon jälkeen iho voi punoittaa, yleensä kuitenkin enintään tunnin.

Ei-invasiivista Fractora Firm -menetelmää käytetään usein yhdessä kosmeettisten ja spa-hoitojen kanssa. Helsingin Cityklinikalla Fractora Firm -hoitoja tekee sairaanhoitajien lisäksi kosmetologi.


Fractora ja Fractora Firm vertailussa

Fractoran käyttökohteet:

• aknearvet

• juonteet

• laajentuneet ihohuokoset

• auringon aiheuttamat ihovauriot

• rypyt

• veltostunut iho

• pinnalliset verisuonet ja maksaläiskät

Fractora voidaan myös yhdistää päiväkirurgisesti tehtävään, mini-invasiiviseen FaceTite™-kasvojenkohotukseen.

 

Fractora Firmin käyttökohteet:

• rypyt

• veltostuneet alakasvot ja posket

• väsynyt, samea iho