FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on pienkirurginen toimenpide, joka kohottaa kasvoja. Toimenpide perustuu radiotaajuusenergian hallittuun käyttöön. Radiotaajuusenergia on omiaan kasvojen alueella: se kiinteyttää ja kohottaa. Toimenpide on turvallinen ja tehokas, ja toipumisaika on lyhyempi kuin kirurgisen kasvojenkohotuksen jälkeen.

Usein FaceTite yhdistetään NeckTite-toimenpiteeseen. Tällöin saadaan käsitellyksi koko kasvojen lisäksi myös leukalinja ja kaula.

FaceTite on yksi Cityklinikan suosituimmista veitsettömistä kasvojenkohotuksista. Toimenpide on saatavilla Helsingin klinikalla.

Asiakaskokemuksia

Huippu hyvä Sikorski. Vastaanoton henk.kunta mukavia joten onhan se tultava uudestaan.
Tykkään! Kiva paikka, Ihana ja hyvä lääkäri Sikorski. =)
Hei Piotr, Kiitos erittäin ammattitaitoisesta ja hienosta kokemuksesta Cityklinikalla tänään. Sinä ja henkilökuntasi ovat aina tarjoneet ensiluokkaista palvelua.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika
netissä.

Voit varata ajan Helsingin, Turun tai Lahden klinikalle verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

FaceTite ja NeckTite

Palvelun saatavuus: Helsinki

FaceTite — veitsetön kasvojenkohotus
890 €
NeckTite — veitsetön kaulan ja leukalinjan kohotus
890 €
FaceTite ja NeckTite
1690 €

Verkkokauppa

Joustavat
maksutavat

Cityklinikan verkkokaupassa on paljon maksutapoja.

Maksa heti, tilaa lasku tai valitse osamaksu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Osta toimenpide verkkokaupasta.

MASH-
rahoitus

Joustava tapa maksaa verkkokaupassa.

  • 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa.
  • Alle 2000 euron ostoksille 1 – 36 kk maksuaikaa.
  • 2000 – 3000 euron ostoksille maksuaikaa jopa 60 kk.
  • Voit hakea lainaa 10 000 euroon saakka.

Lue lisää

FaceTite-wiki

Perustietoa

RFAL — radiofrequency assisted liposuction — on Invasix-yrityksen markkinoima tekniikka joka yhdistää imun, radiofrekvenssienergian ja vartalonkiinteytysmekanismin. Kirurgiassa radiotaajuutta (RF-energia) käytetään energiamuotona monin eri tavoin. Se on hyvin kudosystävällinen ja luotettava energiamuoto.

FaceTite-käsikappaletta käytettäessä radiotaajuusenergia johdetaan sisäisestä kanyylista ulkoiseen elektrodiin. Näin voidaan siirtää keskitettyä energiaa rasvakudokseen ja rasvaisille alueille. Toimenpiteessä RF-energian käyttö on tarkkaa ja hallittua. Lämpö johdetaan haluttuihin kohteisiin aiheuttamatta lämpövauriota ympäröivissä kudoksissa. Lisäksi käsikappaleen geometrinen muotoilu ja elektrodien koon säätely tarjoavat tarkan lämmönsäätelyn ihon pinnalle. Epätoivottuja lämpökertymiä ei synny.


FaceTite

FaceTite radiotaajuusavusteinen, pienkirurginen toimenpide kasvoille. RF-energian avulla on mahdollista kiinteyttää ihoa ja kudoksia. Ihon kiinteytys FaceTiten avulla sopii niin miehille kuin naisillekin. Usein FaceTite yhdistetään NeckTite-toimenpiteeseen. Tällöin saadaan käsitellyksi koko kasvojen lisäksi myös leukalinja ja kaula. FaceTite on yksi suosituimmista veitsettömistä kiinteytysmenetelmistä sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

Radiotaajuusenergiaa käytettäessä ikääntynyt ja veltostunut iho kiinteytyy perinteisiä menetelmiä paremmin. Pienkirurginen toimenpide aiheuttaa myös vähemmän mustelmia, turvotusta ja epämukavuutta verrattuna invasiivisiin toimenpiteisiin. Toipuminen on nopeampaa kuin kirurgisen toimenpiteen jälkeen.

FaceTite-toimenpiteen jälkeen pidetään tukisidettä, joka auttaa kudoksia kiinnittymään uusiin paikkoihinsa. Tukitekstiilin käyttö vähentää myös turvotusta. Toimenpiteen jälkeen hoidettavalla alueella tuntuu arkuutta yhden viikon ajan. Toipumisaikana voi toimia normaalisti. Raskasta fyysistä ponnistelua on kuitenkin syytä välttää 1–2 viikon ajan.

Kasvojen ihon suojaaminen ja rauhoittaminen on toimenpiteen jälkeen hyvin tärkeää. Halutessasi autamme sinua kotihoitotuotteiden valinnassa.


Miksi FaceTite?

  • Jopa 40 % kiinteämpi iho verrattuna perinteiseen rasvanpoistoon
  • Ihon pinta-ala kiristyy jopa 24 %
  • Sopii loistavasti alueille, joissa on vain vähäinen tarve rasvanpoistoon ja päätavoitteena on kiinteämpi iho
  • Vähemmän kipua, mustelmia ja turvotusta kuin kirurgisen toimenpiteen jälkeen
  • Voidaan tehdä paikallispuudutuksessa