Kaikki palvelut

Plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgia

Cityklinikka tarjoaa laajan valikoiman plastiikkakirurgisia palveluita naisille ja miehille. Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim tekee kaikki leikkaukset Helsingin ydinkeskustassa.

Lue lisää
Kasvot

Kasvot

Kasvot ovat ensimmäinen asia, joka ihmisessä huomataan. Jo pieni muutos kasvoissa voi parantaa merkittävästi ihmisen ulkonäköä.

Lue lisää
Iho

Iho

Ei-kirurgiset ja plastiikkakirurgiset toimenpiteet sekä lääketieteelliset ihonhoitoratkaisut muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden — sinun ihosi hyväksi.

Lue lisää
Rinnat

Rinnat

Rintojen kokoa ja muotoa voidaan muokata. Suomalainen plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaikki rintaleikkaukset Helsingissä.

Lue lisää
Vartalo

Vartalo

Vartalon muokkaus onnistuu monin eri tekniikoin. Cityklinikka tarjoaa ei-kirurgisten vaihtoehtojen lisäksi monipuolisia leikkaushoitoja.

Lue lisää
Miehille

Miehille

Miehen keho ja iho toimivat eri tavoin kuin naisen. Cityklinikalla nämä erot otetaan huomioon tuottamalla erityisesti miehille räätälöityjä ulkonäkö- ja hyvinvointiratkaisuja.

Lue lisää
Intiimi

Intiimi

Intiimialueen ulkonäkö ja toiminta vaikuttavat ihmisen arkeen ja juhlahetkiin. Intiimitoimenpiteisiin erikoistunut lääkärimme toimii myös alan kansainvälisenä kouluttajana.

Lue lisää
Citygyn

Citygyn

Citygyn on gynekologi Lasarus Mitrofanoffin vastaanotto Cityklinikalla. Perustoimenpiteiden lisäksi Lasu on erikoistunut esteettiseen gynekologiaan.

Lue lisää
Kosmetologit

Kosmetologit

Cityklinikan kosmetologit palvelevat sinua Helsingin ja Turun klinikoilla. Klassisten kasvohoitojen lisäksi tarjolla on täysin uudenlaisia ihonhoitokonsepteja.

Lue lisää
Muut

Muut

Tarjoamme ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua kaikenikäisille. Esteettisten toimenpiteiden lisäksi pidämme huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi ja terveydestäsi.

Lue lisää