Slim Cold ja Zerona — rasvanpoisto kylmälaserilla

Slim Cold ja Zerona ovat tehokkaita ja monipuolisesti tutkittuja menetelmiä, joiden avulla rasvaa voidaan poistaa kivuttomasti ja ilman toipumisaikaa. ZERONA ja Slim Cold hyödyntävät kylmälasertekniikkaa: hoidossa kudoksia käsitellään 635 nanometrin aallonpituudella ilman lämpöä.

Slim Cold ja Zerona ovat käytössä Turun Cityklinikalla.

Asiakaskokemuksia

Asiakaspalvelu on loistavaa, hoidot täydellisiä, hinta kohdillaan. Kiitos Cityklinikka!
Kiitos iloisesta ja ammattimaisesta palvelusta.
On hieno ja hyvä palvelu.

Ota yhteyttä

Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • Turku — 0201 777 288

Varaa aika
netissä.

Voit varata ajan Helsingin, Turun tai Lahden klinikalle verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Slim Cold / Zerona — rasvanpoisto kylmälaserilla

Palvelun saatavuus: Turku

Kolmen kerran sarjahoito (3 x 20 min.)
139 €

Verkkokauppa

Joustavat
maksutavat

Cityklinikan verkkokaupassa on paljon maksutapoja.

Maksa heti, tilaa lasku tai valitse osamaksu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Osta toimenpide verkkokaupasta.

MASH-
rahoitus

Joustava tapa maksaa verkkokaupassa.

  • 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa.
  • Alle 2000 euron ostoksille 1 – 36 kk maksuaikaa.
  • 2000 – 3000 euron ostoksille maksuaikaa jopa 60 kk.
  • Voit hakea lainaa 10 000 euroon saakka.

Lue lisää

Kylmälaser-wiki

Perustietoa

Zerona ja Slim Cold ovat tehokkaita ja monipuolisesti tutkittuja menetelmiä, joiden avulla poistetaan rasvaa tehokkaasti ja kivuttomasti, ilman neuloja tai kirurgisia toimenpiteitä, ilman toipumisaikaa. ZERONA ja Slim Cold hyödyntävät kylmälasertekniikkaa 635 nm aallonpituudellaan ilman lämpöä. Histologisin (histologia l. kudosoppi) tutkimuksin laitteiden on osoitettu avaavan väliaikaisesti solukalvoa, muuttavan rasvan emulsioksi ja mahdollistavan emulsion liikkumisen kudosten välitilaan.

Kylmälaserkäsittelyn on tutkitusti havaittu auttavan potilaita, joiden haaveissa on rasvanpoisto. Zeronan tai Slim Coldin avulla he ovat onnistuneet vähentämään useita senttejä vyötäröltään, lantiostaan ja reisistään – luotettavasti, turvallisesti ja tehokkaasti ilman veistä.

Kahden viikon ja kuuden hoitokerran protokollan jälkeiset kliiniset tutkimukset osoittavat yhteensä 10 senttimetrin tuloksia mittauspisteistä. Joissakin tapauksissa on ylletty jopa 23 senttimetriin. HUOM! Tämä on yhteenlaskettu tulos viidestä mittauspisteestä (selusta, vyötärö, vatsa, lonkka ja reisi, vaihtoehtoisesti kaula, käsivarsi ja polvi). Usein esimerkiksi vyötäröstä häviää keskimäärin 3–4 cm (keskiarvo).


Slim Cold ja Zerona toimivat sarjahoitona

ZERONA/Slim Cold -hoitoja annetaan kuusi kertaa kahden viikon aikana. Lisähoidoista ja niiden tarpeellisuudesta voit keskustella lääkärin kanssa. Slim Cold® tai ZERONA®-menetelmät perustuvat kylmälaserin käyttöön. Ne ovat täysin ei-invasiivisia, eivätkä ne aiheuta mitään sivuvaikutuksia. Hoidon aikana potilas ei käytännössä tunne mitään.

1. Hoitosarjan aluksi hoitaja ottaa sinusta tarkat, protokollan mukaiset mitat.  Samassa yhteydessä hoitaja tutkii palpoiden (l. käsin tunnustelemalla) ja visuaalisesti sopivat hoitoalueet lasereille. Tarkistusmittaukset tehdään viikko viimeisen hoidon jälkeen. Voit itsekin kirjata mittasi ylös omaan Slim Cold®- / ZERONA®-potilaskansioosi tuloksien seuraamiseksi kotona.

2. Hoitoa varten on vaatteet riisuttava, alusvaatteet jäävät päälle. Voit pukea päällesi myös vaikka kaksiosaisen uimapukusi. Tämän jälkeen asetu selin makuulle hoitopöydälle ja laita hoitajalta saamasi suojalasit päähän. Seuraavaksi kylmälasersäteet suunnataan rasvasolukkoon ja rasvanpoisto alkaa. Voit lukea, olla puhelimessa tai katsoa vaikka televisiota hoidon aikana. Tärkeää on kuitenkin olla liikkumatta.

3. Jokainen hoitokokonaisuus kestää 25–40 minuuttia.

4. Onnistuneiden tuloksien saavuttamiseksi on erittäin tärkeää aikatauluttaa hoidot otettavaksi joka toinen päivä. Toimenpide tehdään kolme kertaa viikossa kahden viikon ajan.


Slim Cold -kotihoito

  • Nesteytys – Juo vähintään 8 lasia vettä päivässä (2 litraa). On hyvä aloittaa nesteytys jo viikkoa ennen hoitojen aloitusta.
  • Kävele – Liiku aktiivisesti ja pidä yllä säännöllistä rutiiniasi. Jos päivän urheilu jää väliin, kävele tällöin reipasta vauhtia vähintään 10–30 minuuttia.
  • Seuraa ruokavaliotasi –  Tee terveitä valintoja. Älä nauti alkoholia ja kahvia laisinkaan ja vähennä rasvan saantia. Tämä auttaa munuaista, maksaa ja lymfa- eli imunestejärjestelmää pääsemään nopeasti eroon irroitetusta rasvasta.
  • Noudata hoitoaikataulua – hoitojen väli ei saisi olla kahta päivää enempää. Rasvakudos reagoi nopeimmin ja tehokkaimmin, kun hoidot annetaan 48 tunnin välein. Hoitojen väli saa olla korkeintaan 72 tuntia.

Useat potilaat eivät havaitse tuloksia ennen viimeisiä hoitokertoja. Älä masennu vaan pysy tiukasti protokollassa. Kuten muidenkin hoitomuotojen kanssa, ovat erot tuloksissa ja reagointinopeudessa potilaiden välillä joskus merkittäviä.


Zerona- ja Slim Cold -takuu

Jos kuuden hoitokerran jälkeen ei saada mittauspisteistä yhteensä kahdeksan senttimetrin tuloksia, tehdään potilaalle veloituksetta kolme lisähoitoa joka toinen päivä seuraavan viikon aikana.

Jos tämänkään jälkeen ei päästä kahdeksan senttimetrin minimitulokseen, tehdään lisäksi vielä kolme lisähoitoa veloituksetta. Yhteensä saat tällöin 12 hoitoa. Jokainen ihminen on erilainen ja tämän takuun avulla haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden saavuttaa tuloksia ja saada elämäntavat kuntoon.


Terveysvaikutukset

Slim Cold® / ZERONA® -menetelmällä on saavutettu myös paljon positiivisia terveysvaikutuksia. Esimerkiksi kolesterolien, leptiinin, hemoglobiinin ja verensokerin on todettu laskevan hoidon aikana. Näiden ja erityisesti sokeriarvojen laskujen ansiosta myös ruokahalusi vähenee hoitosarjan aikana. Tämä helpottaa terveellisen ruokavalion noudattamista ja entistä parempien tuloksien saavuttamista.