Pysyvä karvanpoisto laserilla

Karvanpoisto kannattaa tehdä laserilla, jos karvat on tarkoitus poistaa pysyvästi. Lasertekniikka on hyväksytty kansainvälisesti, ja laserlaitetta voi käyttää kaikkien ihon värien ja ihotyyppien karvojen pysyvään poistoon. Cityklinikan laserlaitteilla voidaan hoitaa myös tummaihoisia ja erittäin vaaleaihoisia.

Vaaleita, harmaita tai punaisia karvoja ei laserilla voida kuitenkaan poistaa. Kainaloista ne on mahdollista kuitenkin poistaa pysyvästi. Tällöin käytetään miraDry-laitteen karvanpoistosovellusta, jonka nimi on miraSmooth.

Laseravusteisia karvanpoistoja tehdään Helsingissä ja Turussa. MiraSmooth-toimenpiteitä tehdään Helsingissä.

Asiakaskokemuksia

Teidän pitäisi mainostaa teidän karvanpoistolaitetta enemmän. Missään muualla ei karvat poistu näin tehokkaasti.
Kiitos iloisesta ja ammattimaisesta palvelusta.
Aivan loistava paikka! Suosittelen ihan kaikille! Henkilökuntakin on mahtava! Kolmas käynti oli tänään ja innostus senkun kasvaa.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)
  • 0201 777 288 (Turku)

Varaa aika
netissä.

Voit varata ajan Helsingin, Turun tai Lahden klinikalle verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Pysyvä karvanpoisto laserilla

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Ylähuuli
96 €
Leuka, pieni alue
96 €
Leuka, suuri alue
159 €
Leuka ja kaula
199 €
Kainalot
189 €
Bikiniraja
189 €
Kolmen kerran sarjahoito: bikiniraja tai kainalot
349 €
Bikinialue, keskisuuri alue
230 €
Käsivarret, pieni alue
180 €
Käsivarret, laaja alue
230 €
Sääret
390 €
Reidet
390 €
Selkä tai rintakehä, pieni alue
290 €
Selkä tai rintakehä, keskisuuri alue
390 €
Selkä tai rintakehä, laaja alue
490 €
Useita alueita saman toimenpidekerran aikana
Kysy tarjousta. €

miraSmooth — pysyvä karvanpoisto kainaloista

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi miraSmooth-käsittely
1990 €
Tarvittaessa toinen miraSmooth-käsittely
990 €

Verkkokauppa

Joustavat
maksutavat

Cityklinikan verkkokaupassa on paljon maksutapoja.

Maksa heti, tilaa lasku tai valitse osamaksu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Osta toimenpide verkkokaupasta.

MASH-
rahoitus

Joustava tapa maksaa verkkokaupassa.

  • 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa.
  • Alle 2000 euron ostoksille 1 – 36 kk maksuaikaa.
  • 2000 – 3000 euron ostoksille maksuaikaa jopa 60 kk.
  • Voit hakea lainaa 10 000 euroon saakka.

Lue lisää

Hoito-ohjeet

Karvanpoisto-wiki

Perustietoa

Häiritsevät karvat voi poistaa usealla eri menetelmällä. Lähes kaikki niistä ovat aikaa vieviä tekniikoita, joilla ei saavuteta pysyviä tuloksia. Elektrolyysillä toki voi poistaa karvat pysyvästi, mutta menetelmä on kivulias ja hidas.

Nykyään on mahdollista suorittaa karvanpoisto laserilla, jolloin tulokset ovat pitkäkestoisia. Cityklinikka käyttää karvanpoistossa alan uusinta teknologiaa. Alan uusin innovaatio on Fotona S-11 -skanneri, joka nopeuttaa ja helpottaa isojen alueiden (esim. jalat, selkä, rinta) hoitoa. Skanneri tekee karvanpoistosta erittäin kustannustehokasta, koska hoitavaa sädettä ei tarvitse ohjata koko ajan manuaalisesti. Skanneri hoitaa 65×65 mm alueen kerralla. Karvanpoisto laserilla ei ole ikinä ennen ollut näin tehokasta ja helppoa.

Riippuen hoidettavan alueen koosta ja sijainnista vartalossa yleensä kolmesta viiteen hoitokertaa 6–8 viikon välein johtaa merkittävään esteettiseen ja kliiniseen tulokseen.


Karvanpoisto turvallisesti ja tehokkaasti

Lasertekniikka on hyväksytty kansainvälisesti. Laserlaitetta voi käyttää kaikkien ihon värien ja ihotyyppien karvojen pysyvään poistoon. Cityklinikan laserlaitteilla voidaan hoitaa myös tummaihoisia ja erittäin vaaleaihoisia. Hento ja ohut karva on erittäin vaikea hoitaa. Vaaleita, punaisia ja harmaita karvoja ei kuitenkaan voida poistaa laserilla. Niiden poistamiseen kainaloista sopii miraDry-laitteisto.

Karvanpoisto toimenpiteenä

Ennen karvanpoistoa karvojen annetaan kasvaa noin 1–2 millimetrin pituisiksi. Hoidon aluksi levitetään joskus puuduttavaa voidetta vähentämään epämiellyttäviä tuntemuksia hoidon aikana. Hoidon aikana potilaat voivat tuntea pientä pistelyä, kuumotusta. Sen takia juuri ennen laservalon annostelua levitetään myös tarvittaessa viilentävä geeli.

Laserlaitteen hoitopäässä on myös automatisoitu hoidettavan ihon viilennys, joka viilentää ihoasi jo ennen laservalon osumista karvatuppeen.

Sarjahoito

Laserhoito tehoaa aktiivikasvuvaiheessa oleviin karvoihin/karvatuppiin. Kaikki karvatupet eivät ole aktiivisessa kasvuvaiheessa yhtä aikaa joten laserhoito täytyy uusia muutaman kerran, muutaman viikon välein saavuttaakseen hyvän lopputuloksen. Hoitokertojen määrä vaihtelee, mutta useimmiten potilaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen 3–5 hoitokerran jälkeen. Tekijät jotka voivat myös vaikuttaa siihen ovat karvojen tiheys, ikä, hormonit.

Karvanpoiston jälkeen

Heti laserkäsittelyn jälkeen voit jatkaa normaaleja päivärutiineja. Pientä punoitusta hoidettavalla alueella voi ilmaantua joillekin, mutta se yleensä poistuu viimeistään kahden päivän kuluessa. Auringonottoa pitää välttää ja UV-suojavoiteen käyttö on ehdottomasti suositeltavaa. Heti toimenpiteen jälkeen karvat voivat jatkaa kasvuaan 1-2 viikon ajan. Ne eivät kuitenkaan ole eläviä karvoja ja ne tippuvat helposti itsestään.

Karvanpoiston jälkeen ihoa kannattaa hoitaa rauhoittavalla Laserat-voiteella, jonka voi ostaa klinikalta. Voiteen käyttöä on syytä jatkaa koko hoitosarjan ajan.