Hinnasto

Plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgia

Cityklinikka tarjoaa laajan valikoiman plastiikkakirurgisia palveluita naisille ja miehille. Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim tekee kaikki leikkaukset Helsingin ydinkeskustassa.

Näytä hinnat
Kasvot

Kasvot

Kasvot ovat ensimmäinen asia, joka ihmisessä huomataan. Jo pieni muutos kasvoissa voi parantaa merkittävästi ihmisen ulkonäköä.

Näytä hinnat
Iho

Iho

Ei-kirurgiset ja plastiikkakirurgiset toimenpiteet sekä lääketieteelliset ihonhoitoratkaisut muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden — sinun ihosi hyväksi.

Näytä hinnat
Rinnat

Rinnat

Rintojen kokoa ja muotoa voidaan muokata. Suomalainen plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaikki rintaleikkaukset Helsingissä.

Näytä hinnat
Vartalo

Vartalo

Vartalon muokkaus onnistuu monin eri tekniikoin. Cityklinikka tarjoaa ei-kirurgisten vaihtoehtojen lisäksi monipuolisia leikkaushoitoja.

Näytä hinnat
Miehille

Miehille

Miehen keho ja iho toimivat eri tavoin kuin naisen. Cityklinikalla nämä erot otetaan huomioon tuottamalla erityisesti miehille räätälöityjä ulkonäkö- ja hyvinvointiratkaisuja.

Näytä hinnat
Intiimi

Intiimi

Intiimialueen ulkonäkö ja toiminta vaikuttavat ihmisen arkeen ja juhlahetkiin. Intiimitoimenpiteisiin erikoistunut lääkärimme toimii myös alan kansainvälisenä kouluttajana.

Näytä hinnat
Citygyn

Citygyn

Citygyn on gynekologi Lasarus Mitrofanoffin vastaanotto Cityklinikalla. Perustoimenpiteiden lisäksi Lasu on erikoistunut esteettiseen gynekologiaan.

Näytä hinnat
Kosmetologit

Kosmetologit

Cityklinikan kosmetologit palvelevat sinua Helsingin ja Turun klinikoilla. Klassisten kasvohoitojen lisäksi tarjolla on täysin uudenlaisia ihonhoitokonsepteja.

Näytä hinnat
Muut

Muut

Tarjoamme ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua kaikenikäisille. Esteettisten toimenpiteiden lisäksi pidämme huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi ja terveydestäsi.

Näytä hinnat