Cityklinikan henkilökunta

Lääkärit

Piotr Sikorski

Laill. lääkäri Piotr Sikorski

CV

Lääkäri Piotr Sikorski on Cityklinikan toimitusjohtaja. Hän on toiminut esteettisen lääketieteen spesialistina yli 20 vuotta. Sikorski on Suomen ensimmäinen ja ainoa esteettinen lääkäri, jonka American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunta on sertifioinut.

Lue lisää
Riikka Veltheim

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim

CV

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hän tekee vuosittain satoja leikkauksia Suomessa ja Ruotsissa. Rinta-, kasvo- ja vartalokirurgisten toimenpiteiden lisäksi Riikka tekee uraauurtavaa työtä FUE-hiustensiirtojen kanssa.

Lue lisää
Akmaral Karakulova

Lääketieteen lisensiaatti Akmaral Karakulova

CV

Lääketieteen lisensiaatti Akmaral Karakulova työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hänen erikoisalaansa ovat injektio- ja laserhoidot sekä pienkirurgia. Ensimmäisessä kotimaassaan Kazakstanissa Akmaralilla on myös plastiikkakirurgin pätevyys.

Lue lisää
Olli Teronen

Suu- ja leukakirurgi Olli Teronen

Suu- ja leukakirurgi, dosentti Olli Teronen työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hänet tunnetaan hammaslääkäripiireissä botox- ja täyteaineosaajana sekä pistoshoitokouluttajana. Myös huuli-implantoinnit ovat osa Ollin toimenpidepalettia.

Lue lisää
Kukka Hartvig

Laill. lääkäri Kukka Hartvig

Lääkäri Kukka Hartvig työskentelee Helsingin Cityklinikalla, jossa hän tekee pääasiassa injektio- ja laitehoitoja. Ei-tyypilliset, esteettiset botox-hoidot sekä laser- ja radiofrekvenssitoimenpiteet ovat Kukan erityisosaamisalueita.

Lue lisää
Lasarus Mitrofanoff

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Lasarus Mitrofanoff

Gynekologi Lasarus Mitrofanoff työskentelee Helsingin ja Turun Cityklinikalla. Perusgynekologisten toimenpiteiden ja vaativien leikkausten lisäksi hän hallitsee suvereenisti esteettisen gynekologian kentän. Lasu on tuonut Suomeen muun muassa O-shot- ja G-shot-pistoshoidot.

Lue lisää
Alison Burton

Lääketieteen tohtori Alison Burton

CV

Tohtori Alison Burton työskentelee Turun Cityklinikalla. Hän hallitsee erinomaisesti injektiohoidot, kemialliset kuorinnat sekä kasvojen ja kaulan lankakohotukset. Alison työskentelee myös esteettisen lääketieteen kouluttajana brittiläisten yliopistojen koordinoimissa hankkeissa.

Lue lisää

Asiakaspalautteita

Erityis kiitos Anna. Aivan mahtavaa palvelua, oon aina supertyytyväinen klinikalta poistuessa. Kiitos!
Mielestäni rasvaimu (bodytite) on hyvä vaihtoehto, jos on terve, treenaa paljon ja elää terveellisesti ja on tarpeeksi nuori. Nuorempana kroppa palautuu kokemuksesta paremmin kuin myöhemmällä iällä. Turha edes odottaa mitään hyviä tuloksia jos jo valmiiksi elintavat ovat päin hevon persettä ja ei urheile. Se ei siis ole mikään laihdutuskeino, vaan vartalonmuokkauskeino niille alueille joille ei liikunnalla ja ruokavaliolla voi tehdä mitään. Itse en myöskään polta tupakkaa enkä juurikaan juo.
Olen aina saanut hyvää asiakaspalvelua. Tämä on erittäin kunnioitettava asia ja takaa menestyksenne tulevaisuudessa. Halusin siis vielä kiittää sinua, Piotr.
Teidän pitäisi mainostaa teidän karvanpoistolaitetta enemmän. Missään muualla ei karvat poistu näin tehokkaasti.
Suuret kiitokset Susannalle konsultoinnista ja hyvästä yhteistyöstä Cityklinikan kanssa. Susanna ja Riikka Veltheim toteutitte mun unelmani. Huippukirurgi Riikka hyvää jälkeä tuli.
Vaimo ja masu voivat molemmat hyvin. Riikalle kiitos.
Hyvää jatkoa – menestystä –  armorikkaita vuosia. P.s. Hoidosta muistuttava tekstiviesti on hieno juttu. Juuri näin. Sopii myös meille miehille.
Cityklinikan kuorsaushoito tehdään laserilla eikä se satu. Tämä voi saada miehet kiinnostumaan hoidosta. Kuulin kurssitapaamisessa, että kollegalla on kuorsaava koira. Miten olisi liiketoiminnan laajentaminen lemmikkieläimiin…
Asiakaspalvelu on loistavaa, hoidot täydellisiä, hinta kohdillaan. Kiitos Cityklinikka!

Sairaanhoitajat

Helena Westerholm

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, leikkaussalihoitaja Helena Westerholm

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja Helena Westerholm työskentelee Helsingissä, Lahdessa, Riihimäellä, Hyvinkäällä ja Lohjalla. "Helena – luottonaiseni!" (Asiakaspalaute)

Mika Mustajärvi

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja, nurse manager Mika Mustajärvi

Sairaanhoitaja Mika Mustajärvi on Helsingin Cityklinikan uusin sairaanhoitaja. Hänellä on pitkä työkokemus ja rutkasti kokemusta potilastyöstä — myös esteettisen lääketieteen saralla.

Anna-Sofia Waltari

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, leikkaussalihoitaja Anna-Sofia Waltari

Sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltari työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hän tekee injektiohoitoja myös Tampereella. "Anna-Sofia on huippu!" (Asiakaspalaute)

Liisa Aalto

Sairaanhoitaja Liisa Aalto

Sairaanhoitaja Liisa Aalto työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hän tekee pääasiassa injektio- ja laitehoitoja. "Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta. <3" (Asiakaspalaute)

Mirva-Mari Määttä

Sairaanhoitaja, kosmetologi, leikkaussalihoitaja Mirva-Mari Määttä

Sairaanhoitaja Mirva-Mari Määttä työskentelee Turun ja Helsingin klinikoilla. "Kannattaa kyllä tulla kauempaakin, Mirva on huippu nainen pistää tosi hellästi." (Asiakaspalaute)

Hille Kinnunen

Sairaanhoitaja, estenomi, kosmetologi, leikkaussalihoitaja Hille Kinnunen

Sairaanhoitaja-estenomi Hille Kinnunen palvelee asiakkaita sekä Helsingissä että Turussa. "Kiitos mahtavasta asiakaspalvelusta. :)" (Asiakaspalaute)

Muu henkilökunta

Svetlana Remshu

Gynekologin assistentti Svetlana Remshu

Tiina Pulliainen

Toimistovastaava Tiina Pulliainen

Pia Mäkelä

Toimipisteen vastaava Pia Mäkelä

Joonas Jalonen

Vastaanottosihteeri, potilasasiamies Joonas Jalonen

Helena Paavola

Vastaanottosihteeri, Visia-konsultti Helena Paavola

Nina Rapeli

Vastaanottosihteeri Nina Rapeli

Maria Rouhiainen

Cidesco-kosmetologi, estenomi, myymälävastaava Maria Rouhiainen

Hanna Järvinen

Tiedottaja Hanna Järvinen

Irina Soras

Kosmetologi Irina Soras

Pirita Kaarlela

Kosmetologi Pirita Kaarlela

Karita Salonen

Kosmetologi Karita Salonen

Johanna Stenros

Koulutus- ja liiketoimintajohtaja Johanna Stenros

Carita Kuosmanen

Assistentti Carita Kuosmanen

Mariella Petsalo

Tuoteasiantuntija Mariella Petsalo